נוגע ל-Femulen

חיבנוקי

New member
נוגע ל-Femulen

אסתר שלום, יש לנו תינוקת בת 47 יום שאישתי מניקה. בהמלצת רופא, היא התחילה להשתמש בגלולות Femulen ולאחר כשבוע התחילו לה דימומים וכמו-כן היא מרגישה שיש לה פחות חלב וגם התינוקת מרגישה את זה כנראה כי היא מאוד לא רגועה, רבה עם הציצי ומחפשת לינוק הרבה יותר מהרגיל. בפורום הנקה התלוננו מספר אימהות על תופעות דומות עד אובדן כמעט מוחלט של החלב. האם יש קשר בין ה-Femulen לתופעות האלו ואם כן, מה לעשות? בתודה, יואב

חיבנוקי

New member
מקפיץ כי זה דחוף

התינוקת מאוד לא רגועה ואנו כבר לא יודעים מה לעשות. תודה, יואב.

Femulen and breastfeeding

There have been reports of a decrease in milk supply when starting to take Femulen. IN some of the cases, the decrease was temporary, and the milk supply returned to nromal within a few days. In other cases, the decrease did not change until the pills were stopped. YOu may want to discuss another form of birth control with your doctor.​

דיאנה1

New member
תרגום: פמולן והנקה

יש דווחים על ירידה באספקת החלב כשמתחילים לקחת פמולן. בחלק מהמקרים הירידה היא זמנית ואספקת החלב חוזרת לנורמל לאחר מספר ימים. במקרים אחרים, הירידה אינה משתנה עד שמפסיקים עם הגלולות. ייתכן שתרצו לדון בצורה אחרת של אמצעי מניעה עם הרופא שלכם.

זכורים לי בעינין הפמולן 2 חששות

האחד, הגלולה עלולה לשנות את טעם החלב. השני, אכן הפחתה בכמות יצור החלב. לא אוכל לענות לך מניסיון אישי. אני נמנעתי מנטילת גלולות מאחר וידעתי שהורמונים עוברים בחלב (ההמלצה שנויה במחלוקת אך רב רופאי הנשים ממליצים על נטילת גלולות). את הפמולן פסלתי בעיקר בגלל שאם לא לוקחים בשעה קבועה ישנו סיכוי גבוה להכנס להריון, והדימומים כתופעת לואי. מבנות פורום הנקה ידוע לי שרבות מהן פשוט ניסו להגדיל את כמות החלב ע"י צריכת מוצרים מגבירי חלב כמו כמוסות חילבה וכד´. כמו כן, רצוי להציע את השד כמה שיותר, שכן יצור החלב הוא פונקציה של הביקוש. לתשובה יותר מקצועית תאלץ להמתין לאסתר. שיהיה בהצלחה.

למעלה