נוגעת, לא נוגעת את פה?!

e-magine

New member
יור דסטיני - גם הודעה פרטית

שלא שייכת לפורום וגם לא משורשרת, על הודעה אחרת, דוחפת למטה דיונים ומפריעה לניהול התקין של הפורום. בשביל דברים כאלה המציאו את האימייל. להבא הודעות כאלה יממחקו.

וואללה אימג´ין אתה מחמיר....גם בחיי

חיים הלא וירטואלים אתה כל כך מסודר וממודר?

e-magine

New member
לגמרי לא

וגם לא החמרתי, עובדה שלא מחקתי. זה שאת חיה בקיבוץ אומר שאת יודעת משהו בחקלאות? תראי, ניהול פורום דומה קצת לגידול עצים. את בטח יודעת שהגנן צריך לגזום מידי פעם את הענפים, לא כל ענף טוב לעץ אם תשאירי את כל הענפים, יהיה צפוף ולא יהיה מספיק אור, והענפים יהיו חלשים. ככה גם הדיונים כאן, יש הודעות שצריך לגזום, רק את ההודעות, לא את הגולשים חס וחלילה. איכות הפורום לא נמדדת לפי מספר ההודעות. מי שרוצה שיחה פרטית יכול לעשות את זה בצ´אט, או באימייל. חוץ מזה, מה זה בדיוק "את פה?" איזה דיון יכול להתפתח מזה בדיוק?

hagrid23

New member
אימג´ין

אם התשובה לשאלה "את פה?" תהיה "לא, הייתי בפגישה עם עראפת"..... יוכל להתפתח דיון מעמיק במיוחד, הלא כך?
))

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אבל התשובה היא: "לא הייתי בפגישה עם עראפת"... בלי הפסיק... הלך על הדיון המעמיק במיוחד, מה?!
ולגופה של הודעה, your-destiny האם את דנה? האם הודעתך הייתה הבעת פליאה על כי מצאת אותי גם פה?!... למה בעצם?! הגעתי לכאן... בעקבות הכרה שחדרה לתודעתי - שאני משתמשת ברשת מעבר לשפוי... אמנם הכל יחסי בחיים... ובכל זאת! וחוץ מזה, זה מקום מעניין!
נ.ב. התייחסות נוספת לשאלתך: מה לעשות, חמודה, אני לא כל הזמן ברשת, יש לי גם דברים אחרים לעשות.....

e-magine

New member
אם התשובה היתה

הייתי בפגישה עם ערפאת וגיליתי שהוא מכור לאינטרנט, אולי היה מתפתח דיון שמעניין את הפורום הזה. היות ולצערנו הוא כנראה לא מכור, זה ממש לא מעניין.

לפעמים כששניים נמצאים און ליין

או במילים אחרות בו זמנית ויותר טוב שלושה אפילו הם יכולים לפתח שיחה בענייני הפורום שתהיה ערה ופוריה בגלל שהם מגלגלים את הכדור מיד

למעלה