נוגה

נוגה

טלי שלי ואני יושבים בארוחה בבית של שי ונוגה. נוגה יושבת מולי. לובשת שמלה שמכסה רק בקושי על התחת הלבן שלה ומחשוף שלא משאיר הרבה מקום לדמיון. שפתיה הבשרניות משוחות בליפסטיק אדום מבריק, עיניה בורקות בכחול משועשע ושערה נופל כמפל זהוב על גבה. אני יודע שזה הכל לכבודי. טלי ואני מפגינים זוגיות מושלמת, מתנשקים בתאווה, מרגע שהתיישבנו בשולחן. בעצם, מרגע שנוגה חלצה את סנדליה והחלה ללטף אותי בכפות רגליה, כף רגל אחת על רגלי והשנייה לוחצת את הזין שלי, הקשה כמו סלע. אורי, בעלה של נוגה לא מבחין בכלום, טלי נבוכה מתשוקתי המתפרצת, נוגה משועשעת, מתגרה ואני חרמן כמו ילד בן 16 מוקף בכוכבות פורנו. "אני הולכת לשטוף כלים" אומרת נוגה. "אני בא לעזור לך" אני מציע באבירות. אנחנו במטבח, נוגה מסבנת את הכלים בעצלתיים. רגליה היחפות כל כך מזמינות. "את ממש משוגעת את יודעת? מה את מחמרנת אותי ככה?" "אני לא זוכרת ששמעתי תלונות שבוע שעבר. או בכל יום בשבוע שלפניו

נוגה 2

או בכל אחד מהימים האחרים בחצי שנה האחרונה שבהם זיינת אותי בכל מקום, בכל תנוחה, בכל חור, בכל שעה" טוב, יש משהו במה שהיא אומרת "אבל לא כשבעלך ואישתי בחדר פה ליד!" נוגה מסתובבת אלי. שדיה כמעט פורצים מהמחשוף, מבטה מפתה. "אני רוצה שתזיין אותי עכשיו, אחרת אנחנו מפסיקים הכל" "את מאיימת עלי?" אני דוחף אותה לכיוון חדר הכביסה הקרוב. "אתה בחיים לא תעז לזיין אותי פה, עכשיו, כשטלי יכולה להכנס כל רגע" את מתגרה בי. אני מכניס אותך לחדר, תופס ומושיב אותך על מכונת הכביסה. "אם תזיין אותי אני אצרח" ידיי מחליקות מתחת לשמלתה, לשות את ירכייה החמות, עולות מעט למעלה ואני כבר מוריד לה את התחתונים, ספוגות רטיבות. נוגה מתנשפת בהתרגשות כשאני פושט את מכנסיי וחושף את הזין שלי, אדום, ארוך, עבה וקשה כמו סלע. אני נצמד אליה, רגליה מחבקות אותי, קצה הזין שלי בערוותה. מתכונן לחדירה. "אי אפשר לנעול את הדלת" היא זורקת ניסיון נואש. אבל אני כבר בתוכה. מזיין אותה עמוק

נוגה 3

עכשיו תורי להתגרות בה, כשהזין שלי מפלח את שפתי הכוס שלה ואני חודר אליה ללא רחם "תצרחי" ידיה מחבקות את צווארי "נו, אני רוצה לשמוע אותך צורחת!" הזין שלי מכה שוב ושוב בדגדגן הנפוח שלה. "אמממ אממ אאאממ" היא מחניקה את הצרחות המאיימות לבקוע מגרונה. נוגה לא צורחת, אבל שולחת את ידה אל מתג ההפעלה של מכונת הכביסה. ועכשיו גופה של נוגה, שיושבת על המכונה רוטט כולו. הזין שלי רוטט גם הוא בתוך הכוס שלה, עוד אני חודר אליה אני מביט במחשוף על שדיה המתפרצים, מספיקה תפיסה קלה בשמלה ודחיפה אחת עם הזין שלי כדי ששדיה יפרצו החוצה, רוטטים ומקפצים לכל כיוון. אני תופס לה פטמה אחת, צובט אותה בכוח, מושך ומסובב מעט. נוגה נושכת את השפתיים שלה , רק לא לצרוח. אני מביט בפניה, עיניה לא ממוקדות, לא נראה שהיא מודעת למשהו פרט לזין הגדול שדופק בה שוב ושוב. אני תופס בשתי ידיי את שתי ידייה, סוחט אותם ומצמיד את גבה למכונה, הכוס שלה רטוב כל כך

נוגה סוף

הזין שלי מחליק לתוכה בקלות יחסית משפשף לה את השפתיים והדגדגן בלי הפסקה. אני מרגיש שאני כבר גומר. נוגה תופסת לי בעורף, מביטה עמוק לתוך עיניי "אני גומרת. אתה רוצה שאני אצרח?" היא שואלת בקול מתגרה ומפתה. אני מהנהן בראשי לחיוב. "כן?" כן, נו, תצרחי. את לא תעזי!" "כן? ההה רוצה לשמוע אותי צורחת? הה וגונחת?" נוגה מתחילה להשמיע גניחות וצרחות של כוכבת פורנו, לחייה סמוקות, שפתיה נוטפות חושניות ועינייה נוצצות מעונג, אני מצמיד אותה אלי, הזין שלי בתוכה מלוא אורכו ורוחבו ואני משפריץ לתוכה נהר של זרע חם. נוגה צורחת את נשמתה ורגליה בועטות באוויר כשהיא גומרת מייד אחרי... לאחר שאנחנו נחים ומסתדרים מעט אנו שבים לסלון ומגלים שטלי ובעלה של נוגה אינם. "חכה שנייה. אתה שומע משהו?" נוגה שואלת בחיוך. אני מקשיב לכמה רגעים ואז מזהה את זה ; קולות חזקים של גניחות עולים מכיוון חדר האורחים...

bugbuster

New member
לא מנומס להגיב תוך כדי שירשור אבל

המתח הזה. אופפפפפפפפפפפפפ נו מספיק! למה זה מחרמן כל כך לזיין בת זוג מאחורי גבו של בן הזוג? השלל, מה? השלל! כן. אנחנו לוחמנים כל כך. אוחחחח אוחחחחחחחחח כתיבה מדהימה. לא מלוקקת. מחרמנת נורא

הערת המחבר

אחרי שתי לילות כמעט בלי שינה. שוכב במיטה וכותב דרך הפלאפון. בזמן שהפלאפון שלח את המשך הסיפור נרדמתי. אבל לא נורא אתם סולחים לי נכון?

Your Blue Angel

New member
ואולי תמשיך

משהו עם שני הזוגות יחד אולי..לא יודעת יש לך דמיון מספיק פורה כדי לחשוב על משהו..

למעלה