נוגדי דיכאון?...

BlaT©

New member
נוגדי דיכאון?...

עדיין אותו סיפור.. הריטלין מעורר חרדה.. הוא משפיע בצורה נפלאה על הריכוז, אבל החרדה הזאת, זה לא עסק, זה מפיל אותי למקומות נוראיים שאני לא רוצה לחזור אליהם. וניסיתי כבר קונצרטה, LA, ורגיל. וזה כבר לא עניין של הסתגלות, עבר יותר מחודש וחצי (בערך).. בלי הריטלין מצב החרדה הוא טוב, מצד שני מצב הריכוז ויכולת התפקוד בלימודים - רע... סטרטרה פשוט יקרה מדי, אני לא יכולה לבקש דבר כזה מההורים שלי. לגבי אפקסור, למען האמת.. קראתי כל כך הרבה, אבל אני כבר עייפה ומבולבלת, ואין לי מושג. האם כדאי לשלב עם הריטלין SSRI? זה שווה את זה? יש לי תור עוד כמה ימים בכל מקרה, הוא ישאל אותי שוב אם אני רוצה לנסות נוגדי דיכאון ואני עדיין לא יודעת מה לענות לו... די, זהו, זה הזמן להחלטה. אני רוצה לסיים עם זה. למצוא פיתרון מוחלט. נמאס. וכנראה שאין מנוס מנוגדי דיכאון כלשהם, אפקסור או SSRI. מה אתם אומרים? ויש כאן מישהו עם ניסיון במקרה דומה? תודה!

zivadina

New member
מתוך קריאה על אחרים

יש הרבה אנשים שמשלבים ריטלין עם נוגדי דכאון. תוכלי לקרוא בפורום "תמיכה למבוגרים ADHD". את יכולה לשאול את הפסיכיאטרית שלנו ד"ר איריס מנור, אשר מתמחית בטיפול במקרים כמו שלך, של בעיות משולבות.

למעלה