נובמבר..

bזוהר

New member
על זו שאומרת

תודה עניתי, ועל זו שמוסרת ד"ש מאחותך לא עניתי כי זה היה ב7 בבוקר ושכחתי. שלחת עוד משהו?

TEENAGER1

New member
../images/Emo6.gif העיקר הכוונה../images/Emo23.gif

אם היה משהו חשוב במיוחד את מוזמנת לשלוח בשנית

../images/Emo189.gif

שם: מורי תאריך לידה (ימי הולדת הם תירוץ נהדר למפגש פורום בהופעה ):8/3/81 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: יש את המסנג'ר בעולם שלי
ויש מסרים בעולם. מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: 4
(אני לא מאמינה, רגע, בודקת שוב, כן 4 !!) פשש אפילו לא ידעתי שיש לי 4!!! (טוב די!) מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: או זאת שאלה קלה
3 אאל"ט
המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו (תשפכו מה ששוכב לכם בלב.. ): מאיר תעשה לי גשם?! ליודעת מה יש לי לומר לו ? האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: וביניהם. אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה:חוץ מאהוד (נו מה אני צריכה להיות צפויה לא?) פורטיסחרוף!!! שסיימו אתמול סיבוב הופעות בהופעה מטורפת של 4 וחצי שעות!!!!! משהו שעשה לך את החודש: זה שנהיה חורף, הופעות מגניבות שיצא לי לראות,זה שיצאו אלבומים מעולים החודש, וזה שהורדתי 2 וחצי קילו
משהו/מישהו שהרס לך את החודש: נמנמ וואי קשה רגע, לא יודעת .. משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: לימודים, שהורים שלי יסעו
עוד משהו שבא לכם לספר: המערכת סטריאו שלי שבקה חיים וזה עצוב כי אני לא נרדמת בלי מוזיקה וזה אומר לישון עם טלבזיה וזה רע כי אני שונאת לישון עם אור
ומצאתי שאלון חורף נחמד.. אז קבלו לגיוון פוחדים מרעמים? לא אוהבים לקפץ בשלוליות? כן הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לשבת עם כוס שוקו חמה להסתכל לבחוץ ולראות איך אנשים רצים ולהנות מהריח שאחרי מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה(שומרת את העוגיה לסוף) גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? כבר 3 שנים לא היה פה שלג! אני אומרת יוחזר השלג לירושלים לאלתר!!!
או/או ברקים או רעמים? ברקים במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוך את השמיכת צמר אפשר לשים על ה פוף אהובשו? משקה חם: תה /חליטה של משהו מטריה:
בגד חורף: צעיף שיר חורף: חורף של עברי לידר זיכרון חורף: טיול בגשם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

הו שלום ../images/Emo99.gif

תגידי לי, איך עובדים עם המדגישומטיק המעצבן הזה.. אני לא מצליחה כבר שנה..

../images/Emo12.gif

מה הבעיה לעבוד איתו? הוא הכי נוח בעולם. את הולכת לשם מדביקה מה שאת רוצה ,לוחצת על עשה מודגש, אם את רוצה אייקון את רושמת אותו בחלון למטה |אייקון| וזהו.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

תאריך לידה (ימי הולדת הם תירוץ נהדר למפגש פורום בהופעה ):23.10 מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך:כולם נו מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום:6 המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו (תשפכו מה ששוכב לכם בלב.. ): מאיר, נשמה, תשיר בלוז. פליז!! האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש:האקוסטי אבל זה ברור אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה:אביתר כי אביתר משהו שעשה לך את החודש:אביתר משהו/מישהו שהרס לך את החודש:ווילי
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש:משכורת?
עוד משהו שבא לכם לספר:יש לאביתר שירים חדשים נהנה בננה ומצאתי שאלון חורף נחמד.. אז קבלו לגיוון פוחדים מרעמים?לאא אוהבים לקפץ בשלוליות?כןן הכי כיף לעשות כשיורד גשם?להתכרבל מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מהקצפת החוצה, ואז העוגיה גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים?לא! או/או ברקים או רעמים?רעמים במרק: שקדים או קרוטונים?קרוטונים תנור או מזגן?תנור שוקו חם או קר?קר מטריה רגילה או מתקפלת?לא זה ולא זה שמיכת פוף או שמיכת צמר?לא פוף, פוך!! אהוב משקה חם:קפה מטריה:לא בגד חורף:צעיף
שיר חורף:גשם! רד כבר גשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זיכרון חורף:ממ

ימית 78

New member
../images/Emo13.gif

שם:ימית תאריך לידה (ימי הולדת הם תירוץ נהדר למפגש פורום בהופעה ):22.9.78 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך:כולם מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום:המוןןן המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו (תשפכו מה ששוכב לכם בלב.. ): תחזיר את "אליה" לפלייליסט בקשה...... האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: האוסף אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: פבלו רוזנברג קול אדיר אשיות כובשת.. משהו שעשה לך את החודש: הופעה+מפגש כייפי.. משהו/מישהו שהרס לך את החודש: נכשלתי ב....
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: סופ"ש.. עוד משהו שבא לכם לספר: ומצאתי שאלון חורף נחמד.. אז קבלו לגיוון פוחדים מרעמים? נבהלת בעיקר אוהבים לקפץ בשלוליות?כבר לאאאאאא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? נוו ברור מתחת למיטה..ולשמוע את "גשם" מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? יו אני בשוק...בדיוק אתמול אכלתי קרמבו אחרי שנים שלא אכלתי..והתחלתי לאכול אותו מלמעלה..את העוגיה בסוף..
גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא... או/או ברקים או רעמים? ברקים במרק: שקדים או קרוטונים? גם וגם..
תנור או מזגן? תנור.. שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך! אהוב משקה חם: שוקו/תה מטריה: בגד חורף: מעיל שיר חורף: "גשם".. זיכרון חורף: "יש המון..בעיקר עשיתי טירונות בחורף בגשם...לא נעים..אך חוויה רטובה.. סופ"ש חמים לכוווולם...

../images/Emo6.gif אוקי, אני מבינה את ה"ברור"

כשמדברים על חורף ועל האקוסטי כמשהו שמתחבר אוטומטית.. אבל עם "גשם"? האלבום "גשם"?
עם "המסיבה שנגמרה" ו"תגידי אש אתידי מים"?
אוקי..
לי הוא מתחבר אוטומטית עם סיטואציות אחרות אבל נחמד לדעת שיש לו גם שימוש כזה..

../images/Emo121.gifגשם....רד כבר גשם...../images/Emo183.gif

שמי מירב , תאריך לידה-21.8.68 . יש לי את כל האלבומים חוץ מ"ההופעה חיה" ושניים מהם על קלטות....
איני זוכרת את מספר ההופעות אבל חמש לפחות...(קצת אני יודעת...) המשפט למאיר-"כנס לאולפן...מתגעגעים לשירים חדשים-התייבשנו כבר..." האוסף התנגן אצלי בעיקר במערכת, לשי גבסו אני מאוד מפרגנת-הוא מוכשר ומצליח
וכל הקרן פלס/כורם ומסיקה(נמאסתן
אני מחכה להופעה של מאיר לראשונה עם בתי ב"פלורה" (ובהזדמנות זו תודה לעדי
), ושהלחץ בעבודה כבר ירד... לגבי שאלון החורף:
אוהבת חורף, ברקים ורעמים, שונאת התקהלויות אז לנסוע לירושלים לראות שלג זה לא בשבילי...
אטריות במרק וממש בלי מזגן או תנור..אלא חולצה קצרה וחלונות פתוחים... שמיכת פוך בהחלט, סרט או ספר טוב, נס קפה או תה חם וברקע: "ברחוב הזה", "וברכבת" ו"גשם" כמובן... חודש נפלא לכולם, רק בריאות וחמימות....

למעלה