נובמבר..

נובמבר.. ../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

אז אחרי שעשינו
ביומן ושרדנו שנה שלמה.. אני רוצה לבדוק מי באמת שרד
אז השורדים מתבקשים להתפקד
שם: תאריך לידה (ימי הולדת הם תירוץ נהדר למפגש פורום בהופעה
): מסנג'ר/ אייסי/ מייל: מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו (תשפכו מה ששוכב לכם בלב..
): האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: משהו שעשה לך את החודש: משהו/מישהו שהרס לך את החודש: משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: עוד משהו שבא לכם לספר: ומצאתי שאלון חורף נחמד..
אז קבלו לגיוון
פוחדים מרעמים? אוהבים לקפץ בשלוליות? הכי כיף לעשות כשיורד גשם? מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? או/או ברקים או רעמים? במרק: שקדים או קרוטונים? תנור או מזגן? שוקו חם או קר? מטריה רגילה או מתקפלת? שמיכת פוף או שמיכת צמר? אהוב משקה חם: מטריה: בגד חורף: שיר חורף: זיכרון חורף: חודש נפלא, מלא בהופעות אנרגטיות וכייפיות
וחורפיות..

אני גם אתחיל ../images/Emo3.gif

איזה כיף זה יום פנוי
שם: עדי תאריך לידה (ימי הולדת הם תירוץ נהדר למפגש פורום בהופעה ): 9.1.85 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: [email protected] מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: רק 10
ורק 3 סינגלים..
(מישהו דיבר על לחץ מתון?
) מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: החודש הייתי רק בשתיים נראה לי
המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו (תשפכו מה ששוכב לכם בלב.. ): הממ.. טוב יש לי המון מה להגיד לו עכשיו האמת.. המון.. אף אחד מהדברים האלו לא אמור להסתובב ברשת אז אני אסתפק כרגע בלשתוק ולחייך יפה..
האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: האקוסטי אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: בעז בנאי.. כי הוא נדבק בגאונות
משהו שעשה לך את החודש: נולד לי אחיין
, התחלתי שנה שלישית ואחרונה לתואר
, התחלתי לעבוד
, השנה לפורום.., הערכה שקיבלתי מאדם לא צפוי.., ההערכות שקיבלתי מכם בשנה
, מיכלי שרק כשהיא עצבנה אותי הבנתי עד כמה אני אוהבת אותה
,אנשים שחזרו לכאן אחרי הרבה זמן והתגעגעתי (תמרי, אלעד (?), רמון..) וכו' וכו'
משהו/מישהו שהרס לך את החודש: הוא וחוסר ההערכה מצידו..
(סליחה על המסתורין
) הוא עצבן/ העליב אותי ממש ומדאיג אותי עוד יותר
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: ביקורת טובה על הופעה של מאיר.. אולי הודעה רשמית שלו בדבר האלבום החדש או מופע חדש לחורף.. או.. כל הודעה שיש בה את המילה חדש האמת..
עוד משהו שבא לכם לספר: יש סיבה לזה שיש כ"כ הרבה מספרים בעולם, אל תטעו ביניהם.. זה לא נחמד
ומצאתי שאלון חורף נחמד.. אז קבלו לגיוון פוחדים מרעמים? לא
אני אוהבת.. (כשאני בבית
) אוהבים לקפץ בשלוליות? תלוי במצב רוח.. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לשבת בבית, להסתכל על החלון ולשמוע את האקוסטי של מאיר
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? לא מתחילים.. זה מגעיל..
גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא
או/או ברקים או רעמים? כשאני בבית? גם וגם
בחוץ? אף אחד מהם..
במרק: שקדים או קרוטונים? תלוי איזה מרק.. תנור או מזגן? תנור
שוקו חם או קר? חם.. מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת, יש לי נטייה לא להשתמש במטריות, אז לפחות שתכנס לתיק
(אני אוהבת להרטב בגשם.. ולא אוהבת אנשים שמרגישים שהם עשויים מסוכר..
) שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף
כמובן.. אהוב משקה חם: קפה.. או מלבי בחורף.. מטריה: לא אוהבת מטריות.. אבל אם כבר אז כמה שיותר קומפקטית.. בגד חורף: בעיקר כל החליפות שינה
בכלל, חורף זו תקופה מעולה להתיידד עם המיטה.. שיר חורף: "הגשם הראשון"/ מאיר בנאי (מי זה?
) זיכרון חורף: האמת אני זוכרת כמעט את כל הגשמים הראשונים של השנים האחרונות.. יש לי נטייה לצאת אליהם ולהרטב
ומאז שיצא האקוסטי להוציא גם אותו איתי
שבוע נפלא, תהנו מהחורף והרבה אקוסטי- זה עוזר

מתפקדת..

שם:
הדר
תאריך לידה (ימי הולדת הם תירוץ נהדר למפגש פורום בהופעה ):
7/6/1995
מסנג'ר/ אייסי/ מייל:אייסי:336120534
למי שרוצה מסנג'ר:מסר..
מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך:אממ,לי אין אבל לאמא יש..
מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: 0
(אבל אהיה בקרוב..
)
המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו (תשפכו מה ששוכב לכם בלב.. ):אממ-אתה זמר מדהים ואני ממש ממש אוהבת אותך למרות שאני די צעירה
האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש:האוסף
אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה:יש המוןן..לא יודעת..
משהו שעשה לך את החודש:אממ,אני הולכת להופעה של מאיר סוף סוף
ויש לי טיול שנתי בקרוב..
משהו/מישהו שהרס לך את החודש:אין-למזלי הרב..
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש:אממ-ההופעה והטיול שנתי..
עוד משהו שבא לכם לספר:אין לי..
ומצאתי שאלון חורף נחמד.. אז קבלו לגיוון
פוחדים מרעמים?לאא
אוהבים לקפץ בשלוליות?כן
הכי כיף לעשות כשיורד גשם?להסתגר בחדר מתחת לפוך עם שוקו חם ולשמוע טלוויזה/לשמוע מוזיקה
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מלמעלה..
גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים?לאא
או/או
ברקים או רעמים?אף אחד..
במרק: שקדים או קרוטונים?אין לי ממש מושג מה זה קרוטונים,אז שקדים..
תנור או מזגן?שניהם..
שוקו חם או קר?חםם
מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת..
שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוף..
הכי כיף..
אהוב
משקה חם:שוקו
מטריה:מתקפלת וצבעונית
בגד חורף:סוודר/מעיל/כל משהו מחמם..
אהה,ופיג'מה חורפית ונעימה...
שיר חורף:גשם-מאיר בנאי
זיכרון חורף:אממ,כל הגשמים הראשונים
והפעמים הראשונות של שינה עם פוף ופיג'מות חורפיות..

יוסי360

New member
ואני ימשיך......

9.9.74(נראה לי הכי זקן פה) מסנגר [email protected] ,בראשותי כל האלבומים שלו,בהופעותיו ביקרתי בערך 30 פעם,משפט שהיתי רוצה להגיד למאיר?"אם לא ההית היו צריכים להמציא אותך.." הכי הרבה שמעתי החודש את"האקוסטי".אמן אחר שבא לי לפרגן לו חודש?(חוץ מאהוד?) אייך לא..מוש בן ארי.אני מלווה אותו עוד מימי "שבע" הבן אדם ענק.(גם עליו יש לי ביקורת זה בסדר). מה עשה לי את החודש....אה כן לקחתי 1000 שקל ב"ווינר".ואף אחד עוד לא הרס לי את החודש.מה אני מחכה שיקרה החודש?..לא יודע..אולי עוד מכה ב"ווינר" .תסלחו לי שאני לא עונה על השאלות חורף כי כואב לי כבר האצבעות....ביי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"אם לא היית היו צריכים להמציא אותך"
משפט גאוני
זה כ"כ משפט שהיה יוצא לי מהפה בהקשר שלו בשלב כזה או אחר.. אני מאמצת.. ענק..
ואגב, לפי מה שאני יודעת אתה לא הכי בוגר כאן אבל אתה תגלה את זה עוד בהמשך..
אהה כן והוספתי אותך למסנג'ר לכל מקרה שלא יהיה

AnGeLiNa JoNsOn

New member
Nתפקדת../images/Emo141.gif

שם: תמר תאריך לידה (ימי הולדת הם תירוץ נהדר למפגש פורום בהופעה ): 15.11.89 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: במסרים
מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: 7 מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: מה אמרנו על השאלה הזו...הא?
המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו (תשפכו מה ששוכב לכם בלב.. ): הדברים הרגילים, אתה מקסים אתה מדהים תעשה לי ילדים האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: אמממ אין לי אחד ששמעתי יותר מאחרים אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: קולדפליי, סתם כי הם טובים. משהו שעשה לך את החודש: לא היה משהו מיוחד
משהו/מישהו שהרס לך את החודש: הבוחן שיש לי מחר במתמ' בעע משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: שיעור נהיגה!
עוד משהו שבא לכם לספר: אני לא מעניינת
חורף: פוחדים מרעמים? לא אוהבים לקפץ בשלוליות? כן! הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להיות בבית מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהקצפת, בסוף את העוגיה גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא, אבל אני מתה לראות או/או: ברקים או רעמים? רעמים, הרבה יותר עוצמתי במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? ברור שחם
מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה! שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך, ברור
אהוב: משקה חם: שוקו מטריה: אממ, צבעונית? בגד חורף: סריג עם גולף שיר חורף: וואי, אני אחזור אליכם עם זה...
זיכרון חורף: פעם נכנסתי לשלולית שנראתה תמימה אבל הייתה בסוף ממש עמוקה ובוצית וכשניסיתי להוציא את הרגל המגף שלי נשאר בפנים! חהחה
חודש נפלא, מלא בהופעות אנרגטיות וכייפיות וחורפיות..- גם לך

../images/Emo12.gif

אם את לא באה איתי החודש להופעה אני מרביצה לך!!! אנחנו חוגגות לך מומולדת בהופעה
(בינתיים אני לא יודעת עדיין אם תהיה ופעה, אבל אם תהיה, את באה!!
כרגע יש רק את פלורה ביום ראשון ואת פסטיבל העוּד בירושלים.. ) אבל זו שתהיה אח"כ.. כל עוד היא לא בב"ש את מגיעה איתי!! ברור? יופי

bזוהר

New member
מתפקדת

שם: זוהר תאריך לידה (ימי הולדת הם תירוץ נהדר למפגש פורום בהופעה ): 4.7.1991 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: 343-897-672, [email protected] (מסנ') מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: כולם? מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: 2 המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו (תשפכו מה ששוכב לכם בלב.. ): מה נשמע? האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: לא יודעת.. אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: מרגול
כי פשוט..
משהו שעשה לך את החודש: אוקטובר? כלמיני אירועים כמו ימי הולדת של אחיות שלי, הופעה של עמיר לב, הופעה של מאיר, חתונה של קרובת משפחה, הציפייה ל3.11 (מחרתיייים
),שראיתי את עדי, מצבי רוח טובים שהפציעו, הגשם והמגמה שלי משהו/מישהו שהרס לך את החודש: ב-י-צ-פ-ר!!! משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: מחרתיים הופעה של רונה קינן, ראשון-שני טיול שנתי וחוצמזה אין משו מיוחד. מחכה לשיעורים חופשיים ולמבחנים שיעברווו
ושיגיע חנוכה..מתי זה? עוד משהו שבא לכם לספר: אממ..כן!! היום בדרך חזרה הבייתה ראיתי כלב כזה קטן קטן.. אבל לא גור.. קצת יותר גדול מגור אבל לא מהקנטים כמו פינצ'ר.. והוא היה כל כךךךךךךך מתוקקקקק!!!! היה לו שיער בדיוק במידה הנכונה.. וואי והפנים שלו וההתרוצצות..וואי וואי פשוט התאהבתי! הבעלים שלו היה ילד שנראה בכיתה ז' או ח' וכזה התחלתי לשחק עם הכלב (לא נעים אבל אי היה אפשר שלא) ואמרתי לילד שאני מקנאה בו ו..וואו אלה היו דקותיים מדהימות!!! הכלב ממש קפץ עליי ושיחק איתי.. אחח למה לי אין כזה
היה קשה ללכת.. ומצאתי שאלון חורף נחמד.. אז קבלו לגיוון
פוחדים מרעמים? כן אוהבים לקפץ בשלוליות? מעליהן הכי כיף לעשות כשיורד גשם? או להיות מתחת לפוך ולהקשיב לגםשם (רצוי עם ספל ענק של שוקו חם) או לצאת החוצה לפרוש כזה ידיים ולצעוק "אאאיייזזההה כיייףףף" כמו בסרט אדמה משוגעת מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מההתחלה (עד הסוף שהוא הכי טעים). חח הרגע אכלתי קרמבו:) גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? ברור
כאילו,כל חורף. או/או ברקים או רעמים? רעמים למרות שזה מפחיד.. זה פחד כיפי במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים תנור או מזגן? תנור יותר עושה אווירה של חורף, מזגן יותר מחמם את החדר ברוב המקרים.. לי יש מזגן שוקו חם או קר? איזה שאלה?! חם! מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך אהוב משקה חם: שוקו מטריה: לא מניילון, אלא כזאת ששומעים את הפאקים פאקים של הגשם בגד חורף: סווצ'רט שיר חורף: יש לי אבל אני לא יודעת איך קוראים לו, בצרפתית ממש מוכר. זיכרון חורף: אין לי זיכרון טוב
חורף חמים וכיפי וחודש מקסים

TEENAGER1

New member
תורי ../images/Emo9.gif

שם: מיכל תאריך לידה (ימי הולדת הם תירוץ נהדר למפגש פורום בהופעה ): י"ח סיוון, 11.6 מסנג'ר/ אייסי/ מייל: לחוג האקסלוסיבי של חברי הפורום בלבד
מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: 7 מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: רשמיות 2 המשפט שהכי היית רוצה להגיד למאיר עכשיו (תשפכו מה ששוכב לכם בלב.. ): וואי.. מאיר, יקירי, אני רוצה להקדים ולומר ש"הכל זה רק מאהבה"! באמת! אבל אני מרגישה שמשהו לא כ"כ טוב עובר עליך לאחרונה.. אני לא אפרט... אבל לדעתי, אם אתה זקוק להפסקה כלשהי - זכותך המלאה לקחת אותה! תרשה לעצמך לקחת פסק זמן מהכל, להתאושש, וכמובן רק בתנאי שאחר כך לחזור אלינו ובענק כמו שאתה יודע
. חייך כאדם חשובים לי אישית לא פחות מחייך כאמן. האלבום של מאיר ששמעת הכי הרבה החודש: האקוסטי (אחד מאלבומי החורף היותר מובהקים שיצא לי להכיר) אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: אהוד בנאי, בגלל אלבום ההופעה המשולש, שאני כמעט ולא יכולה להפסיק לשמוע מהרגע שיש לי אותו ביד... משהו שעשה לך את החודש: לא נראה לי שאני יכולה להצביע על משהו מסוים... היה חודש מוזר משהו/מישהו שהרס לך את החודש: מצבי רוח קיצוניים עוד יותר ממה שזכיתי להכיר עד כה... שגרמו לי לעשות כל מיני דברים שהצטערתי עליהם מאוחר יותר משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: שיהיה טוב, בעיקר עוד משהו שבא לכם לספר: שבוע הבא מאיר מופיע בפסטיבל העוד! בואו ומצאתי שאלון חורף נחמד.. אז קבלו לגיוון פוחדים מרעמים? קצת אוהבים לקפץ בשלוליות? מאד
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? שני דברים, שהם די הפכים אחד של השני
ובכל זאת - מצד אחד להתכרבל במיטה עם שתיה חמה ומוזיקה חורפית ברקע, ומצד שני לרקוד בגשם מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהלמעלה
ברור גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? אני לא צריכה לנהור לשום מקום
אצלנו יורד שלג עוד לפני ירושלים.. אם כבר, אנשים נוהרים לפה
או/או ברקים או רעמים? זה הולך ביחד, לא?
במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים, ברור תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם בחורף קר בקיץ מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? אני אישית ישנה עם שני הסוגים ביחד
ואגב, אומרים שמיכת פוך, פוף זה הדבר החסר צורה הזה הממולא בכדורי קלקר שיושבים עליו אהוב משקה חם: שוקו, קפה ואפילו תה לפעמים מטריה: ?
בגד חורף: סוודרים סרוגים מפוספסים כאלה שיר חורף: יש המון
זיכרון חורף: אממ... לא עולה לי משהו כרגע חורף טוב!

מה נסגר? ../images/Emo12.gif

אל תדברי ככה..
הילד כולה עייף, טוב שלא הרגתם לי אותו כבר והפכתם את זה לעניין של חיים או מוות..
די.........
טוב אני מבינה מאיפה את מגיעה.. (ממני בעיקר?
) אבל.. הממ.. די.

נו זה היה מלחיץ על הדף.. ../images/Emo6.gif

ובקצב הזה יש שתי אופציות: 1. אנשים חושבים שאנחנו פרנואידיות חולות נפש שדואגות לאדם שמפהק מדי פעם
2. אנשים יודעים שאנחנו פרנואידיות חולות נפש שדואגות לאדם שמפהק מדי פעם
אני בעד האופציה השניה
וכאן מיצינו את הדיון הזה כי סביר להניח שאנשים באמת לא מבינם מה נסגר איתנו

bזוהר

New member
-D../images/Emo6.gif

"פוף זה הדבר החסר צורה הזה שיושבים עליו" הרגת אותי

TEENAGER1

New member
נו זה מה שזה../images/Emo3.gif לא?

תגידי, קיבלת את ההודעות שלי ביומיים האחרונים?

למעלה