נובמבר קרב ובא

נובמבר קרב ובא

חברה ב-2 לנובמבר מגיעים הבנים (שהם מרץ 06) השריונרים החדשים לפלוגות המבצעיות ואני מצפה לפגוש אותם אנחנו האבות שאנחנו(מרץ 05 ). נ"ב עד מתי מרץ 05 ההודעה נכתבה ע"י הבן- של בן-עמי ולא ע"י בן-עמי

מאקי

New member
2.11 אנחנו בלטרון....

יש רבוש.. ואחכ לגדוד דרך המפקדה.. והרגילה.. ככה אמר לי .... שאתכנן את הלו"ז העיסקי שלי לפי הענינים שלו... אז אתה ב188... יוד מגיעה לא ב או גימל יותר הגיוני שיגיע לב קבל אותו בגריז... .. כמו שצריך... אמא של שריונר מרץ06

מאקי כל גדוד זה שונה

הבן שלך לפי מה שאת אומרת הוא הולך לגדוד 53. בגדוד 74 שזה איפה שאני החברה החדשים מגיעים ב-2 לנובמבר ישתלבו במחלקות ואז אחרי שהם משולבים במחלקות יהיה סבב רגילות. וזה ממיקורות יודעי דבר וזה נכון ב2- לנובמבר הם יהיו בלטרון הם יעברו קבלה גדודית שם וישר מלטרון הם יגיעו לפלוגות המבצעיות ככה זה בגדוד שלי כל גדוד עושה משהו אחר תלוי לפי הפעילות שהגדוד עושה. אנחנו פשוט בקו כחול ונוב 3 יוצאים לחפש"ש ב29 לאוקטובר ויהיה חסר המון חיילים בפלוגה שלי ולכן זה ככה אצלנו. ההודעה נכתבה ע"י אמיר ולא ע"י בן-עמי

תמי57

New member
אמא של שריונר מרץ 2006

מישהו יכול לחזור על הדברים בשפה שאני אבין אותה ???
נשמע שאתם "מדברים" מהר בדיוק כמו שהבן שלי עושה ואני לא מבינה אף מילה. אני גם עוד לא רגילה לשפה הצה"לית..... הבן שלי בגדוד אדם (אני אף פעם לא זוכרת את המספר) אז מה קורה ? תודה על סבלנותכם - זו הפעם הראשונה שלי "בצבא"

מאקי

New member
ככה. הבן שלך והבן שלי ביחד

היה ושלך כעת בצמפ. קורס שאחרי המקצועות הבן שלי שייך ל 188 הוא כעת בשזפון ב2.11 אקס סיום לדעתי אם הייתם בסיום טירונות ובמסע כומתה.. אז נפגשנו בלא יודעין. אין לי מושג מה זה אדם. שלי שייך לסופה. סופה בברק. לא מכירה את אדם. מכירה את רשף ואת רומח ועוז שהשניים האחרונים שייכים ל7 ולגבי רשף... ממש לא בטוחה כבר. הבן שלי הוא גם בכור.. הידע שלי הוא מאבאשלו ו (שריונר ותיק ) מקריאה פה. מקווה שהסברתי מאקי

תמי57

New member
אני צריכה לברר סופית ולרשום

את מס' הגדוד שלו . הבנים שלנו כנראה עוברים באמת את אותו מסלול אך שלי בגדוד אחר. שבעים ומשהו אני חושבת. גדוד אדם. אכן סיימנו טירונות, מסע כומתה.... על כל מקרה, יהיה בסוף שבוע זה בבית ובטוחה שיספר לי מה קורה לו בהמשך... על כל מקרה, "להתראות" בטקס הבא ?? תמי

מאקי

New member
74 77 71 75

74 71 שיכים ל 188 היא ברק ו77 הוא גדוד עוז של חטיבה 7 75 הוא רומח.... כמה ימים שבילנו שם... היינו עולים הילדים ואני מהלונהגל.. לבקר את אבא לארוחת ערב בגדוד. היו ימים. נפגש ב2.11 שנקבע לענוד סרט של פורום זה??

תמי57

New member
כל כך אין לי מושג !!!

נורא משונה מאקי. אני יודעת שהוא בשבעים ומשהו אבל גדוד אדם. אני לא רואה גדוד אדם ברשימה שלך. אין. סוף שבוע זה התעלומה תיפתר! אני גם אברר מה קורה ב-2.11 - לא שמעתי כלום על זה מהבן שלי. לא יודעת מה קורה אבל אם אכן יש אירוע , בהחלט אשמח להיפגש. זה יהיה מאד נחמד. לפורום הזה יש סרט ?
אפשר לשלוח אחת לשניה תמונה. זה מקובל ?

אימשל2

New member
קישור למאמר מוצלח על השריון

מצרפת לך קישור למאמר על השריון, שכתב אחד המשתתפים בפורום מתגייסים לפני כמה שנים. ברובו הוא תקף גם היום ויכול לתת לך מושג טוב על מה שעובר על הבן שלך. בקישורים של הפורום יש קישור גם למאמר הזה. השריון קורא לך

מאקי

New member
גדוד אדם זה הגדוד של ההדרכה של

בנך בחטיבת ההדרכה יש שלח אדם ועוד כל מיני.... מאין לי? שאלתי את יוד... שהסביר לי.... שאדם זה 195 איפה שהוא היה לפני שעבר לצמפ. דרך אגב היום היה טקס סיום בברק.. לטירוני יולי האחרון.... 2 חברות שלי נסעו בבקר....

תמי57

New member
אכן היה בהדרכה

ועכשיו, אם לא ייעדו אותו למט"קים, יהיה בגדוד 75. מחכה לשבוע הבא לדעת יותר.

ג'וניור

ואבא שלך בשעה טובה הופך לסבא ..... ואתה זוכר משהו על ה 2.11 שלא קשור לשיריון ?

מורתי רוצה

שכל ילד ישראלי ידע (לא בשביל ציונים ובגרות) את התאריכים החשובים לנו כישראלים וכיהודים.

הכוונה -

שאולי כדאי לחלק את המטרה הגדולה לתת-מטרות יותר קטנות, כדי שהשגתה תהיה הרבה יותר ריאלית, והדרך להשגתה תהיה ניתנת לכימות ולבקרת איכות. למשל: להתחיל במשפחה, בכיתה שלך, בבית הספר שלך, בעיר שלך - ואח"כ לחשוב על סניפים וחברות בת והנפקה בנאסד"ק
(מומלץ להקליק על התמונה - לקבלת תמונת פלאש).

ומה קרה בכ"ט בנובמבר? לא מה שאתם חו

חושבים. חוץ מהדבר ההוא, הידוע, בכ"ט בנובמבר לפני שנה - הבן שלי התגייס לצה"ל.

למעלה