נובמבר בארה"ב

קומנט

New member
נובמבר בארה"ב

מתנצל מראש במידה והשאלות בנאליות
מתכנן לנסוע לארה"ב בנובמבר השנה, למשך שבוע בערך, בין ה 10 בנובמבר לסוף נובמבר, טרם נקבע סופית. 1. האם חלים חגים/מועדים/אחר שעלולים לייקר ו/או להקשות את/על השהות בתקופה הנ"ל ? (מלונות יקרים, חנויות סגורים, תחבורה בעייתית וכו') 2. שאלה היא בעיקר עבור מי שעשה את המסלול הזה : הטיול אמור להתחיל ביומיים בפילדלפיה, ולאחר מכן מספר ימים בניו יורק ומשם חזרה לארץ, האם עדיף לשלב יעדים בטיסה (אותו מחיר), קרי, בהלוך - להמריא מת"א, לנחות בניוארק, להמתין 3.5 שעות להחלפת מטוס ואז להמריא לפילדלפיה, או ללהמריא מת"א, לנחות בניוארק ולקחת אוטובוס של שעתיים לניו יורק ? 3. ראיתי שבאתר של אל על המחירים סבירים (בערך 600$ לכיוון), האם כדאי להזמין ישירות מהאתר של אל על או שעדיף מסוכנות נסיעות ?

Immigrant

New member
לגבי ה-$600 - שים לב שזה מחיר בסיס, כשתוסיף

מיסים ועמלות דלק המחיר בערך יוכפל. חג ההודייה חל ביום חמישי הרביעי של נובמבר, הייתי נמנע מלבקר כאן בתקופה הזאת, אלא אם כן ברצונך להקים אוהל במהלך יום החג ליד איזושהי חנות בהמתנה למכירות שמתחילות ביום שישי ב - 4-5 בבוקר. לא הייתי ממתין לטיסה לפילדלפיה, מרחק קצר מדי. מניוארק יש רכבת למנהטן...הרבה יותר מהיר ונוח מאוטובוס.

John the Savage

New member
כמה תשובות

קודם כל, מצטרף למה שאימיגרנט כתב לך: חג ההודיה יוצא ב-24 לנובמבר ומומלץ בחום להימנע מניו-יורק בתקופה הזו (ובאופן כללי, בכל התקופה שבין חג ההודיה לכריסמס). במרחקים בהם מדובר, ממש לא שווה לקחת טיסות בין יעד אחד לשני. אפשר להגיע משדה התעופה בניוארק לפילדלפיה די בקלות באמצעות רכבת של NJ-Transit, שזה סיפור של שעתיים בערך, ויש גם אוטובוסים ישירים בין פילדלפיה לניו-יורק, שזה גם בסביבות השעתיים נסיעה. לגבי הטיסה, אני ממליץ לך לחפש באתר חיפוש טיסות כגון קייאק לפני שאתה מזמין, אלא אם אתה מעקש אך ורק על אל-על. בחיפש מהיר, ניראה שאפשר להשיג טיסות בתקופה הזו במחיר של החל מ-900 דולר לכרטיס הלוך ושוב כולל מיסים ועמלות.

sirpad

New member
kayak.com

זה אתר שמשווה מחירי טיסות, לכאורה אתר בלתי תלוי, שרק מראה לך כמה עולה מה. יש אתר נוסף שמו momondo.com, אותו פרינציפ.

למעלה