נובלס לייט

נובלס לייט

"אההה, אה, אהההה" אני גומר בתוכך בנשימה עצורה. שנינו מתנשפים. את מלטפת את ראשי, אני מנשק את שפתייך המחייכות, רגליך מלטפות את רגלי, אני מנשק את האף הכפתורי שלך. יורד ממך ומתישב על המיטה, שולח את ידי ומוציא סיגריה מחפיסת ה"נובלס" שעל השידה, מצית אותה ושואף את העשן בהנאה. את מתמתחת לך ברעדה ומתיישבת לצידי.שפתי הכוס המתוק שלך עדיין מלאות בזרע שלי (את שונאת שמות חיבה לאיברי מין;"כוס זה כוס וזין זה זין" אבל משום מה את שונאת את המילה "שפיך"). אני מעביר לך את הנובלס הדולקת שלי ומדליק לי חדשה. מביט בך, עיניי שוקעות בגופך. שדייך עולים ויורדים עם כל נשימה, הפטמות זקורות ואדומות - עדות לנשיכות שלי שאת כל כך אוהבת. גבי מעוטר בכמה שריטות חדשות, כמה שאת אוהבת לשרוט כשאת גומרת. עוד שאיפה מהסיגריה. את מלטפת את לחיי, מעבירה ידך בשערות חזי הפתלתלות. אני מביט עמוק בתוך עינייך, תופס בסנטרך ומושך את שפתייך אל שפתיי, טעם הסיגריה נבלע במתיקות לשונך

נובלס לייט סוף

אני מלטף את שערות הערווה שלך, את נצמדת אלי, מניחה את ראשך על כתפי. שערך גולש בים זהוב על גופך העירום. עוד שאיפה מהנובלס, מוציא את העשן בשלוש טבעות גדולות, מרוצה מעצמי. הסיגריה שלך, כרגיל, מגיעה למאפרה אחרי שעישנת רק חצי. ועכשיו את מתפנה כדי ללקק את תנוך אוזני, לוחשת לי תוך כך מילות אהבה ותשוקה. את מנשקת את צווארי, חזי, בטני, מגיעה אל הזין שלי ומכניסה אותו לפיך, מלקקת, מוצצת ומנקה אותו משאריות של זרע. עוד שאיפה. את יודעת כמה אני אוהב לעשן בזמן שאת מוצצת לי. מרגיש כמו מלך. הזין שלי הוא כשרביט בפיך. את עולה אלי לנשיקה רטובה, טעם הסיגריות מעולם לא הפריע לך. "עד כמה אתה עייף?" הנובלס נמצצת, נשאפת אליי אפר ונזרקת למאפרה. "דיי עייף" אני עונה. את מחייכת, את כבר יודעת, משכיב אותך בתנוחת כפית, ידי כרגיל חופנת את שדך. הקרבה אלייך היא פיתוי שאני לא מסוגל לעמוד בו. ידי נשלחת מאליה אל כוסך, מענגת אותך. הלילה אני כבר לא אשן אבל אני לא מתלונן.

בת מלכה

New member
שאיפה אחת

טועמת אותך דרך הפילטר. כמה שהיא טובה הסיגריה הזו, "הסיגריה של אחריי". עדיין מנסה להסדיר את הנשימה. מסתכלת עליך. העיניים היפות שלך. הזין שלך עוד לא ירד לגמרי. מסתכלת עליו ומחייכת. הייתי מסוגלת עכשיו להמשיך איתך. עוד... ועוד... לוקחת את הסיגריה מהיד שלך האצבעות שלי נוגעות בשלך. שכטה נוספת. עמוקה. הנשימה מתחילה להתייצב. מחייכת אליך ומנשקת נושכת לך את השפה התחתונה. הוֹ, כמה שהייתי יכולה להמשיך עכשיו...

תהיתי מתי נשתף פעולה. את מבריקה.

כמה שאני אוהב כשאת נושכת אותי בנשיקה. זרם חשמלי של תשוקה טהורה עובר בכל גופי. אני תופס בשערך ומצמיד אותך אלי בנשיקה חמה, לשוני רוקדת טנגו עם לשונך הרטובה. שוב הזין שלי עומד, שוב הכוס שלך רטוב. אח, אני רוצה אותך שוב. ושוב... ושוב... ושוב... את השמש המאירה בבוקר, הגוף שלך הוא כל הדגנים להם אני זקוק, הלשון שלך מעירה אותי טוב יותר מאלף שעונים, הכוס שלך מרווה אותי יותר מכל קפה. ורק כשאת גומרת הציפורים מתחילות לשיר... בוקר טוב.

יופי. תדרכו לי על היבלות../images/Emo6.gif

אני בגמילה כפוייה ואתם חוגיגים על הסיגריה שאחרי. איזה רוע לב.
יפה מאוד. ועוד יותר יפה לראות את הקשר שנירקם בינכם.

ferdinand

New member
ואם כבר "תמצץ אליי אפר..."

בשביל לעשן... "שוכב עם אישה בשביל לעשן" אךךך איזה ענק!!!

ferdinand

New member
../images/Emo16.gif לזכרו ../images/Emo13.gif../images/Emo120.gif

של הענק הזה! מכשף המילים!

MM זו אני

New member
תכלס אני עם ../images/Emo120.gif

וקוראת בשקיקה כל מילה! שאלת.... ענתי.... ובהצלחה לניגמלים חכו לי....... אני באה.....

למעלה