נוביקס והסטוקרין...

נוביקס והסטוקרין...

אתה כבר שבוע נוטל את הסטוקרין... יש שיפור בתופעות? השינה התחילה להתאזן? ספר לנו קצת...

נוביקס

New member
השינה מאוזנת מיום א' למעט אותו יום

או לילה שעברתי מספר שלבי-שינה.על השאר במפגש .פחות בפומבי לעת-עתה שכן אני בהתגבשות לקומ' והקומבו מתגבש בקרבי .אני מניח שלאחר פרק זמן מה ארוך יותר אשתף הכל ציבורית
תודה על הבאת העניין לתשומת הלב והמודעות הכללית בכל אופן. יש דברים שסיפרת לי באישית ודוקא היית רוצה לשואלך אודותם אבל אפנה במסר כי הם פרטיים. שוב רק טוב והמשך שבוע נפלא

נוביקס

New member
תודה רבה מאוד ריפליי.זה כבר לא בידיי אלא בידי

.אין לי אלא, לא לדחוק את הקץ. שוב תודה מקרב לב

היי.. ../images/Emo140.gif

כבר פעם שניה (או שלישית..) שאני שומע על "סטוקרין" ותופעות הלוואי שלו.. באילו תופעות מדובר..?? אני שואל כי אני נוטל "סטוקרין"כבר שנה..! ולא ממש הרגשתי תופעות מיוחדות.. (אולי בגלל שאני נוטל אותן בלילה לפני השינה?) כל מה שאני יודע על "סטוקרין" זה שזה כדור מעצבן בגודל של במבה..!!

play boy5

New member
יריבון המתוק ../images/Emo13.gif

בקשר לסטוקרין לכל אדם מגיב אחרת לסטוקרין למשל אני עשה לי כייף
כשהיתי נוטל את הסטוקרין עשה לי סוטול
למזלי הרע החרה 10 ימים כבר חלפה התופעה . אני מכיר אחד מאד קרוב אלי מקבל סטוקרין כבר שנה ועושה לו מצב רוח לא טוב . אם אתה מקבל את זה כבר שנה ולא היה לך תופעות לוואי זה אומר כמו שכתבתי מהתחלה כל גוף מגיב אחרת .. הרבה בריאות ואושר מאחל לך אחלה יריבון האחד

play boy5 הסטלן..../images/Emo13.gif

בשביל סוטול,יש דברים אחרים..!! חחחחח אל תתבעס מאמי,אם תרצה סוטול,תמיד אפשר לאלתר משהו..
(לא סומך עלי..? חחחח) יום טוב י'מתוק אחד..!!

אולה

גם אני לא סובל מתופעות יותר מדי מכבידות או מוזרות, אבל כמו שאמרת הנושא נידון בעבר... וכמו שאמר PB כל אחד והתגובה שלו...

נוביקס

New member
ההלוצינצייה ../images/Emo28.gif עובדת עליך.האם אתה משוכנע

שזהו אכן סטוקרין או שמא זה כדור ששולח אותך לעולם פנטסטי חינם אינכסף ?
עדיף ככה ושלא תדע מכלום חוץ מגודל הכדור שהוא דווקא סה"כ קטן
רק טוב

נוביקס היי..

השאלה הזו היתה מופנת אלי? כי אם כן..לא ממש הבנתי אותה.. תוכל לנסח שוב,את כוונתך? האם אני משוכנע..?? סורי,אבל לא ממש הבנתי...

ועוד משהו..

מה זה הלוצינצייה?? ( סליחה על הבורות..)אבל המורה שלי לעברית,התפגרה ולא הספקתי ללמוד הרבה...

play boy5

New member
יריבון האחד : הלוצינצייה זו מילה בערבית

לא בעברית זה אומר >>>>>>>>>>> לך תקלף שום לבישול
ואחרה שאתה מסיים קילוף השום תעשה סלט ערבי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הז פירוש המילה הלוצינצייה

וזו היתה השאלה מלכתחילה בעצם..

אם "הרווחתי" מה "הרווחתי" בעצם..?? (חחח ארמית פשוטה?? עברית פשוטה בהחלט תספיק...!!)

נוביקס

New member
שאתה נוטל טת הקוקטייל בלי כל תופעת לוואי

*שאתה נוטל את הסטוקרין ובעצם לא יודע עליו דבר. כפי שאתה מציין " שאני שומע על "סטוקרין" ותופעות הלוואי שלו".. *שהכדור עובד בשבילך ואתה למעשה לא יודע שאתה נוטל אותו. "באילו תופעות מדובר..?? ..!" *זה מצב מושלם. איך אמרת ? "כל מה שאני יודע על "סטוקרין" זה שזה כדור מעצבן בגודל של במבה" LOL . זה המיטב שבמיטב חמודי. שרק תהיה בריא וחזק ואל תשתפן ובוא אלי לקבוצה.תשמיע ,תשמע ותשאל הרבה יותר והכי משמעותי : פנים אל פנים עם אנשים אמיצים ביותר,מיוחדים במינם שזכיתי להכירם. אם אין אנו לעצמנו מי לנו... שלך.צ'או אבי

נוביקס יקירי..../images/Emo20.gif

אני לא בדיוק דוגמא טובה..מכיוון שהתחלתי את ה"קוקטייל" (וה"סטוקרין" גם..) מיד כשהתחלתי לקבל כימותרפיה..!! ובגלל הכימו,ובגלל מצב הCD4 הנמוך שכבר היה הייתי חייב להתחיל,ולקבל גם את הקוקטייל..!!! אז אני מניח שהיו לי מיקס שלם של תופעות לוואי..
שכבר לא זיהיתי מה ממה... ובקשר ל"כדור הבמבה",חחחח פתאום זה עלה לי בראש,זה צהוב וגדול כמו במבה לא? חחח זה נאמר סתם בהומור... (מזה יש לי המון אגב..
) והכי חשוב..!! אני בכלל לא משתפן (למה להעליב? חחח) אני כן רוצה לבוא,ואני כן אבוא..!!! פשוט בפעם הקודמת היתה לי בדיקה די מתישה בצהריים.. ולא ממש הייתי במיטבי.. (בלשון המעטה..) את המפגש הבא,אני לא מתכוון לפספס..!! האמת,אני ממש סקרן לראות אותכם..!! את "הפנים שמאחורי המילים"...
המון בריאות לכולכם..

למעלה