נואש.......................!

WhiteSnake 85

New member
נואש.......................!

הפכתי כל אתר אפשרי ולא מצאתי איזכור להופעה של ריינבואו בדיוידי. האם לא חיפשתי מספיק, או שבאמת אין להם דיוידי? מישהו יודע איפה ניתן להשיג אם כך קלטות של הופעות של ריינבואו? (אתר,חנות...) תודה

יש ויש גם בוידאו וגם בדויד.

השאלה אם יש בארץ. אני יודע שבזמנו קנינו הופעות שלהם בטאואר רקורדס בת"א, באוזן השלישית וגם ב"חור בשחור", אבל לאחרונה כל מה שאני שומע עליו בא מארה"ב. יש לך מישהו שטס לסאן פרנסיסקו בזמן הקרוב?

Grimble Grumble

New member
רק בשבילך

חיפשתי בכל מני אתרים בחו"ל ולא מצאתי... אבל... אני כמעט בטוח שלפני יומיים ראיתי די וי די של ריינבואו בחנות "קצת אחרת" בדיזנגוף (90ומשהו) בת"א... כדאי לך ללכת לבדוק, אחלה חנות ד"א... (כבר הזכירו אותה מספר פעמים פה)

moshel

New member
RAINBOW LIVE ON STAGE

כל ההופעה של RAINBOW מ1977 עם DIO תוקרן בערב RAINBOW שיערך בבלקוני ב25.2.03 ואתה מוזמן לצפות בהופעה המדהימה הזאת יחד עם בל הפורום שלך באהבה מושל

WhiteSnake 85

New member
תודה רבה

אני מאוד מעריך זאת... אני ממש חושב להגיע-אבל מאחר ואני גר במרחק של שעתיים וחצי שעות נסיעה(נצרת עילית), ואין לי רישיון אז זה קצת מקשה עליי. אולי אני אצליח לשכנע את חבר שלי לבוא איתי ועם עוד כמה. שוב תודה על ההזמנה

יש כמה בוטלגים של וידיאו שעלו לדי.

וי.די. והם שייכים לחברת ההפקות של ריינבו שלא הוציאה אותם אז וכמה חברות קטנות הפיצו אותם. יש וידיאו (שיש לי) של ריינבו עם טרנר של מסע ההופעות של סטרייט ביטויין די אייס, שהוא לא רע אבל בהחלט פחות טוב מזה שמושל מדבר עליו.

למעלה