נואש משהו...

Surrealistical

New member
אני יודעת שמצליחים

שמעתי על מספיק סיפורים. אני פשוט לא מבינה איך. כנראה כי זה פשוט רחוק ממני כל כך.

Anigodin75

Member
אתה לא מצליח להצביע על הסיבה? אולי זאת הבעיה. שאתה חושב שהכל בסדר אצלך. למרות שהודעה למטה נתת הצצה לזה שהבטחון העצמי שלך בקרשים.
נראה לי שזאת התחלה טובה.
ולמה לחפש ישר זיון?
גם בשביל 'רק' זיון, סיכוי אפסי שתמצא מישהי שתגאל אותך מייסוריך על סמך הודעות כאלה או בלי להכיר אותך.
אתה קצת מנותק מהמציאות ידידי. אם עד היום לא מצאת מישהי לזיין ואתה עדיין מצפה שזה יקרה ככה אאוט אוף דה שומקום אז אתה חי בלה לה לנד או שראית יותר מדי פורנו.
לדעתי אתה גם מרתיע נשים בגישה כזאת. כי זה נשמע כאילו אין לך מה למכור ואתה כמו איזה טיל מונחה זיון וזהו. שום עידון, שום משהו שימשוך.
יש לא מעט נשים שנותנות עדיפות גבוהה יותר למראה פנימי מאשר מראה חיצוני.
כנס לפורומים של היכרויות פה בתפוז. אפילו בפורום הזה. תראה מה נשים כותבות. מה הן מחפשות. מה הן אוהבות. דבר עם אנשים. תשתתף בדיונים. תפתח קצת. תראה מי אתה.
ועצתי - נסה להכיר מישהי לא רק בשביל זיון ותהיה קצת יותר סבלני ויש מצב שתרויח יותר ממה שחשבת.

הגישה שלך גרועה והיא כנראה הסיבה

לכך שלא היית בסיטואציה מינית עם מישהי.

1. אתה נואש וזה מאוד לא סקסי.
2. אתה מתייחס לבחורה כאל כלי בדרך להשגת המטרה=לזיין. אף אחד לא אוהב שמתייחסים אליו כאל כלי.
3. אתה חושב שברגע שתכניס את הזין לכוס יפתרו כל בעיותך. לצערי זה ממש לא נכון. אתה פשוט תעבור לסטטוס "עשיתי את זה פעם אחת".
אין איזו ידיעה או הבנה שתקבל ברגע שתכניס את הזין שלך לכוס. ניסיון מיני הוא דבר שנלמד לאורך זמן, תוך הקשבה לפרטנרית/ות והמון תקשורת.
4. ממליצה לך להבין שמגע מיני הוא חלק ממכלול שלם של קשר עם בחורה. אם יהיה לה נעים איתך בתקשורת המילולית, אם היא תרגיש שאכפת לך ממנה, שבא לה להתקרב אליך פיזית- הסקס יגיע.
5. אם יש לך בעיה ליצור קשר רגשי עם בחורות- אולי כדאי ללכת לטיפול מקצועי.

מיכאל252

New member
אולי די עם הסיסמאות?

"כלי בדרך למטרה"? "מכלול שלם של קשר עם בחורה"?

אנשים פשוט תכירו בזה שיש אנשים שמזדיינים אחד עם השני גם ללא קשר מחייב ואפילו בלי להכיר יותר מידי, וזה בסה"כ מה שאני מחפש.

לגבי חוסר הביטחון שלי- אני לא מכחיש. זה פשוט נכון. אין לי הרבה ביטחון עצמי וזה לא סיבה לדרוך עליי בגלל זה.

אני פשוט יודע שיש בחורות שמחפשות הרפתקאות מיניות כמוני, מחפשות להתענג ולענג, אך איני יודע היכן למצוא אותן.

לא צריך לעשות סרט מכל דבר.

זה לא סותר

גם בסטוצים הכי הזויים שלי, בלי שום מחוייבות ובלי שום היכרות מוקדמת - היתה תקשורת, משיכה הדדית, רצון לספק זה את זה והלנות ביחד.

בחיים לא עשיתי למישהו "טובה".

אתה מחפש טובה, לא?

seymore butts

New member
תעשי לי טובה אנה

סתם סתם....

Surrealistical

New member
אם אתה לא רוצה סרט

אז תלך לזונות.
אתה מחפש פתרון קל וקסום אבל הוא פשוט לא קיים. גם בחורות שמחפשות הרפתקאות מיניות ללא שום קשר מחייב יחפשו בגבר יותר מרק מראה חיצוני, אלא משהו בהתנהגות שלו שימשוך אותן. כנראה שיש כאלה שיעשו את זה עם כל אחד אבל אישית לא יצא לי להיתקל בכאלה.
אני גם חושבת שלגבר עם בטחון עצמי נמוך יותר קל למצוא מישהי לקשר (ששם הבחורה לומדת להכיר מי שאתה באמת) מאשר לסטוץ (איפה שהכל מתבסס על רושם ראשוני).

בתור אחת

שאין לה שום בעיה עם סקס ללא מחוייבות/בלעדיות אני מצטערת לומר לך שאתה לא המועמד האידיאלי לסקס כזה.
אתה רק רוצה כבר לזיין!

אם אני עושה סקס עם מישהו אני רוצה לדעת שהוא יודע מה הוא עושה, שהוא בפוקוס עליי ועל ההנאה שלי, שהוא קשוב אליי ורואה אותי.
שאני לא סתם כוס מבחינתו!

Aיש

New member
שמת-לב שאתה מטיף לחברי פורום סקס

על פתיחות מינית. מחר תלך לשאת דרשה לאפיפיור?

הייתי עם יותר מבחורה אחת שמחפשת הרפתאה מינית ולא קשר מחייב. הן מחפשות אחד משני דברים ( בדרך כלל ) -
1. תותח במיטה. אדם שהן יודעות שבלי קשר לאופי או לכל דבר אחר יביא אותן לשיאים, יעשה להן דברים יוצאי דופן.

2. אדם שמושך אותן. וזה בדרך כלל נובע משילוב של מראה ובעיקר ביטחון עצמי ונינוחות שהוא מכנא.

אתה לא מתאים לאף אחד מהם.

מיכאל252

New member
תדרוך, תעקוץ, תרמוס, העיקר תצא גבר

אבל בוא לא נשכח שזה סה"כ פורום וגם אני יכול לכתוב מחר כל מיני דברים בשם בדוי ולצאת מלך העולם.
אם לא באת לעזור עדיף שתתעלם מהודעות שלא נוגעות אליך.

Aיש

New member
אני לי רצון לרמוס אותך או לדרוך עליך

לעקוץ אותך קצת כן, כדי שתבין שאתה בכיוון הלא נכון, לא כדי לפגוע בכבודך.

אתה רוצה להפסיק להיות בתול, או להיכנס לעולם המיניות ליותר מפעם בודדת כדי להיות - לא בתול? אם התשובה הראשונה היא הנכונה אז ככה:

אין דרך מהירה בשבילך, למעט זונות, ואת זה לא היית ממליץ לך.
גם קשר שהוא רק מיני דורש השקעה, לא אותה השקעה כמו חברה אבל עדין. את צריך לגרום לבחורה להרגיש בנוח בחרבתך אתה צריך למשוך אותה. איך לעשות את זה אתה יכול למצוא באין-סוף מקומות.

מה שכן, וזה בה מכנות לא במטרה "לדרוך" עליך, לכתוב "נואש משהו" ו-"אם יש כאן מישהי שתשמח לגאול אותי מיסוריי" לא נראה לי ימשוך אף בחורה. אם אתה פונה לסקס מרחמים, לא שמעתי אף-פעם על משהו שזה הצליח לו. וגם אם כן אני חושב שהסיכוי היחיד זה אם הבחורה מכירה אותך קודם.

באמת ובתמים בהצלחה,
ואם לעשות פרפרזה קטנה על מאמן שלי מהתיכון - יגעתה נמצצתה.

באמת לא נעים ששמים לך

ראי מול הפנים!
הכי קל לכעוס עלינו, על הבחורים בבר שלוקחים לך את הזורמות, על הבחורות שלא רוצות לגאול אותך מייסוריך.

כולם אשמים- אתה בסדר!

sharoms

New member
הבעייה היא שיש פחות בנות שמחפשות מבנים

ואז יש לנו דרישות גבוהות מקשר לא מחייב.
אבל כל אחת וה-"שווה" שלה. אל תתיאש אתה רק בן 24. וכשאתה מכיר מישהי אתה לא חייב להצהיר שאתה מחפש רק את זיון. ככה יש לך יותר סיכוי למצוא ידידה.

דוזורם

New member
שים לב..

לגישה שלך ואחר כך תדבר על התגובות של אנשים,
אתה מתייפח ודוחף מרפקים לכל מי שנותן לך את המציאות בפנים, אז בהצלחה, את הסרט בתול בן 40 כבר ראית?

אנשים עוקצניים כדי שתבין שהמציאות והנקודת מבט שלך לא נכונה,
עד עכשיו לא הלך לך עם נשים,נכון?!
אז כשאישה כמו קטניפ לדוגמא אומרת לך איך אישה תרגיש עם הגישה שלך אז מה התשובה שלך, די עם הסיסמאות?

אף אחד לא אמר שאין אנשים שרק מחפשים להזדיין, לא בחורות ולא גברים,
מה שכן לבחורות כאלה שרוצות להזדיין ממש אין זין לבוא וללמד אותך הכל, הם רוצות גברים מנוסים עם ביטחון וזה שני דברים שאין לך
מה שכן, לגביי הניסיון תזמין נערת ליווי איכותית יותר, לא חושב שיש בזה משהו פסול
וכן, תפתח קשר עם בחורה והסקס יבוא עם זה, רוב הבחורות בגילך לא בתולות אז זה לא ייקח זמן
אבל זה גם מה שאומר שהן יודעות לזהות מתי רק בא לך לזיין ומתי בא לך באמת משהו

עם גישה של בא לי לזיין ואני בתול ואין לי ביטחון, תראה את הסרט
אז כמו שהציעו לך תשנה גישה

אופיר4999

New member
תזמין נערת ליווי וזהוא

תזמין נערת ליווי וזהוא
אם אתה רק רוצה סקס תזמין נערת ליווי ותקבל פצצה בלי להתאמץ
כי בגישה כזו לא תמצא-ובדרך כלל למצא סטוץ זה יותר לבעלי ניסיון ובטחון עצמי
לדעתי חפש להכיר מישהי תהנה יותר

modei

New member