נואשת..

נואשת..

אני לא יודעת מה לעשות. רק יודעת שנאי חייבת לכתוב. אין לי בכלל עם מי לדבר, ואני מרגישה פשוט פתאטית. הבחור ההוא, שאז היה כל כך מעודד אותי וסתם נותן לי קצת סיבה לחייך, כבר באמת לא מתחבר בכלל. ואני נמצאת עכשיו בשלב ממש ממש קשה בחיים שלי. יש לי החלטה ענקית שאני צריכה לעשות, והיא ההחלטה הכי קשה שהייתיצריכה לעשות בחיים שלי. ואני כל כך צריכה עידוד וחברה ופשוט מישהו לדבר איתו, ופשוט אין לי... ומרוב שאין לי עם מי לדבר אני מציקה ומנדנדת למישהו אחר שיש אצלי במסנג'ר, ונראה לי שהוא כבר מתחיל ממש לקחת אותי כמובן מאליו והוא אף פעם לא פונה אליי וגם כשאני מדברת איתו הוא לא הכי איתי..(טוב נו, אולי זה גם בגלל שהוא מאוד מבוקש ויש לו המון חברים באייסי ובמסנג'ר אז הוא עונה על איזה 70 הודעות בבת אחת..). אבל בקיצור, אני מרגישה ממש רע, וגם מאוכזבת מהבחור ההוא וכבר מתחילה לחשוב שאולי אני עשיתי משהו שהוא ככה ניתק איתי קשר בצורה כזאת... אני גם שוקלת לכתוב לו אימייל ולהפנות אותו לבלוג שלי שיראה מה אני מרגישה, אבל אני לא בטוחה אם זה רעיון כזה טוב.. בהתחלה לא רציתי לחשוב אפילו על רעיון כזה, כי אמרתי לעצמי 'טוב, אם הוא לא רוצה קשר איתי, או אם הוא עסוק, אז בסדר,גם אני עסוקה..גם אני לא צריכה לדבר איתו'... כי חשבתיעל הגאווה העצמית שלי ועל זה שנאי לא צריכה להשפיל את עצמי לידו. אבל.. עכשיו אני מתחילה לחשוב שאולי הוא באמת לא מבין איך הוא התנהג, ואולי פשוט סתם לגרום לו קצת רגשות אשמה.. אז זה עניין אחד. האם להפנות אותו לבלוג שלי, או לא... עניין אחר הוא שאני מרגישה שנאי מכורה למסנג'ר.. יש לי שם איזה 40 ומשהו אנשים, אבל מתוכם אני מדברת עכשיו רק עם החבר של הבחור ההוא. וכמו שכבר אמרתי, אני כאילו מתחילה להתקרצץ עליו, וממש בא לי פשוט להפסיק להיכנס לשם או להיכנס אבל לאלשלוח לו יותר הודעות... אבל אני לא מסוגלת. חוץ מזה שנאי יודעת שזה לא יגרום לו פתאום להתגעגע אליי אומשהו, כי יש לו מספיק אנשיםאחרים שמדברים איתו, ובכלל,לא נראה לי שאני מעניינת אותו יותר מדיי. (למרות שגם איתו נפגשתי כמה פעמים והיה לי איתו קשר קצת יותר אישי מסתם ווירטואלי). ואני מרגישה שרק הוא חוץ מהבחור ההוא יכול גם באיזה שהיא צורה להבין אותי. רק שנראה לי שנאי לא יותר מדיי מעניינת אותו...וזה כלכך מבאס... אני נזכרת בימים ההם שאני והבחור ההוא היינו מדברים...בכל ההתרגשות והציפייה לשיחות והעניין והכל... וזה קצתצובט בלב. כי זה נעלם. הכל נעלם. וכבר אין עם מי לדבר. ואנשים אחרים לדבר איתם אין לי. ואני לא יודעת מה לעשות, אני ממש משתגעת... אני נמצאת בתקופה ממש גרועה בחיים שלי ואני מתחילה לאבד אמון בבני אדם...כבר לא מאמינה שיש מישהו שבאמת יהיה לו אכפת ממני... שאי פעם עוד יהיה לי טוב... אני כל כך רוצה שדברים ישתנו,אלב כלום לא קורה...כלום לא קורה...ואני צריכה להחילט החלטה שתשפיע על העתיד שלי באופן רציני, ואני לא יודעת מה לעשות....... אני פשוט רוצה להחליף חיים. או למות.

יפה מתוקה שלי../images/Emo24.gif

לא אוהבת את האמירה הזו. תמחקי אותה לא רוצה שתמותי. לא רוצה שתחליפי חיים שום דבר לא יכול להיות גרוע כל כך כדי לגרום לך לשנוא את המצב שלך בצורה כזו. אני מבינה שיש לך בעיות עם הבחור ההוא. זה בדיוק הזמן לעבור הלאה. למה לך לחיות בתוך הזכרונות? תחיי את החיים עכשיו יש מספיק אנשים שימחו לדבר איתך, להיות אתך וכרגע, לדעתי, את זקוקה לחום אמיתי, ממשי, לא וירטואלי אם יש לך חברה טובה שאת יכולה לפנות אליה אם את יכולה לדבר עם ההורים שלך מישהו שיתן לך יד ויעזור לך לעמוד על הרגלים אני פה, תמיד שמחה לעזור אל תאבדי אמון בבני אדם. אל תעשי את זה לעצמך. לא הכל שחור. בחיי. מקווה כל כך שבבוקר תקומי מחייכת יותר.

זה העניין...שאין..

אין לי חברה טובה.. אין לי אף אחד. כן, יש לי משפחה, ויש לי ידיד אחד אבל זהו. אני פשוט גרה בחו'ל, במקום שרע לי בו ואני נורא בודדה פה. אין לי פה קבוצת חברים, ובגלל זה גם הייתי כל כך קשורה לבחור הזה מישראל. אין לי אף אחד שייתן לי חום אנושי... אני ממש שונאת את המצב שלי כי אני נמצאת בחוסר וודאות, ואני צריכה להחליט החלטות שישפיעו על העתיד שלי, כשנאי בעצם לוקחת סיכון גדול, באיזה אופציה שנאי לא אבחר. הוא, לא כזה מעניין אותי, ואני חושבת שהייתי יכולה להסתגר בלעדיו אם הייתה לי קבוצת חברים תומכת. אבל אין לי, וזאת הבעיה. והזכרונות פשוט לפעמים צצים, במיוחד כשאני עצובה ובודדה.. ואני נזכרת באז, באיך שהקשר שלנו נתן לי הרגשה טובה והכל... לא אבדתי אמון בבני אדם לגמרי, אבל דיי אבדתי אמון בחיים, נגיד את זה ככה. כלומר, אני מרגישה כאילו יש לי מזל רע כזה,ודברים אף פעם לא ישתנו בשבילי. כאילו אני אהיה בודדה לנצח...

יפתי...

הכי חשוב זה להאמין בעצמך. חום אנושי את יכולה לקבל ממישהו שנוגע בך באמת. הבחור ההוא מפנה אליך עורף - זה החום שאת מעוניינת בו? לדעתי, את זקקה באמת לקבוצת תמיכה. אנשים שיעזרו לך ברגעים קשים. יש קבוצות כאלה ב
... החל מבעיות בגיל ההתבגרות, נוער בחו"ל ועד תמיכה נפשית לצעירים - של סה"ר המדהימים וגם אני פה...בכל מקרה שאת זקוקה לעזרה!

mr_lonely

New member
כתבתי פעם לידידה טובה

אל תאמרי לבד לי אל תאמרי מיואש לי או נגמר לי אל תאמרי.... שהרי תמיד תמיד ימצא האחד שרע לו ולבד וקצת יותר ממך יושב בדד וגורל חייו נטל ביד. קומי האבקי אספי שברים ורסיסים קומי הילחמי הישארי במעגל החיים ורק כך אדע שאת חשובה לעצמך ואם את יקרה לך... את יקרה לי .

mr_lonely

New member
דבר אחרון, אפרופו...

בודדה....ראית את הכינוי שלי ? זה לא מצדיק כלום....

יולי311

New member
תגובה לנואשת

אם הבנתי נכון הכרת "בחור ההוא" והייתם חברים וירטואלים וחברים במציאות, נפרדתם, עכשיו כדי להקל על הפרידה,את צריכה מישהו לדבר איתו כדי להוציא את התיסכולים,הרגשות הסיפורים... לכן חיפשת ידיד וירטואלי ומצאת אחד כזה במסנג'ר ובכן תקופה קצרה היה ידיד כעת זה לא מתאים לו. טוב את לא צריכה לכעוס עליו הוא היה אכן ידיד שלך אם כי לתקופה קצרה (אני רצינית לחלוטין) אפילו חברה במציאות את יודעת שיש סף מסויים שהיא מוכנה לספוג ולקבל. לגבי מישהו שבאמת איכפת ממך זה דבר שלוקח זמן למצוא, אפשר תמיד להמשיך לחפש אבל זה דורש הרבה כוחות כי יש יותר אכזבות מתוצאות חיוביות ובדר"כ כולנו מחפשים אוזן קשבת רובנו נמצאים בצאט כי יש לנו מה לספר. אני מציעה לך לא לבזבז כרגע כוחות בצאט, פשוט לעשות משהו, להיות פעילה באיזה חוג או פעילות חברתית,להעסיק את המוח ואת הגוף,במקום מוקף אנשים. את לא צריכה להסתגר, אלא להיות מוקפת אנשים בני גילך,או לא בני גילך ועם אנשים זה נחמד כי יש חברה ויש סיפורים ואת לא הגיבורה הראשית כל אחד גיבור ראשי.זה אולי יתן לך פסק זמן ממחשבות, וזה הדרך שאני מציעה כדי להתאושש מאכזבה באהבה. פשוט להיות פעיל ומוקף אנשים,פשוט לחיות ולא להסתגר. את אמרת "צריכה להחליט על החלטה שתשפיע על העתיד שלי באופן רציני" -את רק בת 17 מי מלחיץ אותך מי אומר לך שאת צריכה להחליט כעת בגיל ככ צעיר ובמצב נפשי לא נוח. ואם באמת את צריכה להחליט משהו אז תפני לעזרה מקצועית-יש פסיכולוגים גם בקופ"ח שיעזרו לך לעשות סדר בראש ובחיים. בלי קשר הייתי מציעה לך לדחות החלטות בכלל, פשוט לחיות ולהרגע, כדי להתאושש מ"המכות שמקבלים" צריך פשוט לתת זמן. אין פתרונות פלא בחיים.

mr_lonely

New member
וגם את זה...

אף פעם אל תגידי 'פשוט נמאס לי מהחיים שלי !!! לפני חודש קברתי חבר שכך דיבר... בסוף הוא קנה חבל... אל תגידי לי... זה מכניס בי רעד, זה מכניס בי כעס, אל תגידי לי !

Rנבוני

New member
יפה

לפעמים יש לנו כל מיני תקופות בחיים. ישנן תקופות טובות ותקופות רעות. עליות ומורדות. צריך להיות סבלניים... כמו שאומר השיר: "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...."
Rנבוני

מירון82

New member
סופרנובה

אני בהחלט להזדהות עם מצבך, גם אני עברתי תקופות כאלה. מה שאני יכול לעשות הוא לנסות להסביר מה את מרגישה ולמה זה קורה, מה שקורה שאת כאישיות (PERSON) למעשה לא באת לידי ביטוי מלא והגעת למצב שאת דורכת במקום ולמעשה נסוגה לאחור בהתפתחות האישיות שלך, הגעת למצב שאת נהפכת לפסיבית ולמעשה את לא בוחרת את האנשים במדברים איתך אלה אנשים בוחרים אותך. אני בהחלט מבין את הבחור שנמנע לדבר איתך, אף אחד לא רוצה זומבי שמתיישב לו על הוורידים. מה שאני יכול להגיד לך שיותר גרוע מזה יכול להיות שתתחילי להסיק מסקנות סטייל "עולם אכזר" "אף אחד לא אוהב אותי". גם אני חשתי ככה ואנ יכול להסביר את זה בצורה הבאה, כל אדם נטחן בין שני תסביכים, שגעון גדלות ותסביך נחיתות. אני אישית כנער סבלתי מעודף משקל וכל פעם ששמעתי מישהו צוחק לידי, לא משנה מאיזה סיבה היתי חושב שהם צוחקים עלי בגלל המשקל שלי, את רואה, אני סברתי שאני למעשה מרכז העולם המזורגג הזה וכולם מרוכזים בי, הבעיה השניה היא תסביך הנחיתות שבו את חשה שאת ריק, אדם שלא שווה כלום, אני חשתי בזה ממש כל יום. אני מבין אותך מצד אחד בשביל עצמך את מרכז העולם שלך מצד שני את שנואה בידי כל האנשים הסובבים אותך, נשנמע מוגזם, אכן כך, את בונה את המציאות הזו בראשך, מבחינת את הילדה הכי דחויה בעולם שאף אחד לא יתחתן איתה. לאחר שעשיתי את הניתוח הפסיכולוגי בגרוש הזה את שואלת ומה עכשיו, תני לי להסביר לך בקצרה מה קורה בעולם הזה, מה שלקח לי 22 שנה להבין, את צריכה כבן אדם להתפתח ולהפוך לאדם מעניין ויצירתי, איך עושים זאת? זה לא קל, אם זה היה קל כולם היו כבר חיים בנירוונה, את צריכה להתחיל לעסוק בכושר גופני, אני אישית רץ בערבים, הולך לים, ריצה ואפילו הליכה נונתים כוחות אדירים. דבר שני את צריכה להפסיק לדבר עם הבחור הזה, הוא לא תורם לך כלום וגם אתה לא מפיקה מזה חוץ מדיכאון. דבר שלישי, הסבר קצר איך אני הבנתי את כל זה ומבין לליבך, אני עברתי גם דברים דומים למה שאת חשה ואני אדיין לא פופלרי או משהו כזה אבל הבנתי המון דברים ואני מאוד רגוע, התחלתי לעסוק בספורט והרזתי, ממש הרזתי 30 קילו למעשה, זה לא הפך אותי לאדם חדש אבל שיפר את מצב רוחי, דבר שני התחלתי להתעניין בפיסכולוגיה, אני מאמין שספרים טובים בנושא יכולים לפרש הרבה דברים שאת חשה, אני ממליץ לקרוא ספר מאת E, Berns והספר נקרא "משחקים שאנשים משחקים", ספר זה יכול להיות קצת כבד בשבילך אבל שווה קריא, אני מודה לא קראתי אותו, קראתי למעשה ספרים של פסיכולוג רוסי מפורסם שמשתמש בתיאוריות מהספר הזה, הספר הזה מדבר על כך שיחסים בין בני אדם הם למעשה משחקים פסיכולוגיים וקיימים חזרות וחוקיות ביחסים בני אדם ולכן אני ממליץ לקורא אותו כדי שתביני למעשה מה היא המשמעות הפסיכולוגית של היחסים שלך עם האנשים שסובבים אותך. את יכולה כמובן לקרוא ספרים סטייל הנזיר שמכר את הפרארי או מי הזיז את הגבינה שלי אבל לפי דעתי הם לא כל כך מוצלחים מכיוון שהם לא מצליחים להסביר את הדקויות הפסיכולוגיות ביחסים אנושיים ומספרים רק מנטרות שחוקות של תתמיד, כסף זה לא הכל בלה בלה . מקווה שתרגישי יותר טוב. אשמח למכתב תגובה על מה שכתבתי לך.

מירון82

New member
הסבר קצר

נתתי כותרת להודעה קודמת שם סופרנובה מכיוון שזהו כוכב שמגיע לסוף חייו בחלל וקורס לתוך עצמו, אני יודע שאת חשה מועקה ומרגישה קריסה לתוך עצמי אבל שלא ככוכב שאין לא דרך להציל את עצמו את יכולה ועוד איך.

למעלה