נואשת

הגרה1

New member
נואשת

אז ככה, לפני כשנתיים עשיתי דיאטה והורדתי בערך 12 קילו. הצלחתי לשמור על זה עד לפני חודשיים. לפני חודשיים נסעתי למזרח לטיול קצר (חודש וחצי) והעלתי קרוב ל - 6 קילו!! אף על פי שניסיתי לשמור ואפילו להקפיד לעשות פעילות גופנית. כשחזרתי לארץ קיבלתי הלם. אף בגד לא עלה עליי והדיכאון השתלט... מאז , כבר חודש, שאני עושה דיאטה (בערך 700 קלוריות ביום) ועושה פעילות אירובית 3 פעמים בשבוע ושום דבר לא זז. להיפך - בימים שאני ממש מרשה לעצמי (800 קלוריות) אני עולה במשקל. מה לעשות?

nickys girl

New member
אולה הגרה!../images/Emo140.gif

העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה ללכת לדיאטנית

mickeym

New member
קודם כל שלום! ../images/Emo39.gif

דבר שני, את לא נורמלית!!! 700 קלוריות (???) אין פלא.... ככה לא עושים דיאטה! את חייבת לשמור על תפריט מאוזן של לפחות 1400 קלוריות, כי אחרת כל מה שאת עושה במכון כושר הולך פייפן, כי הגוף שלך עובד על ניוטרל (וסליחה מראש על הדימוי הדבילי
) תחשבי על זה שכשאת חורגת ל-800 קלוריות מ-700 את בעצם מעלה את מספר הקלוריות של ב-15% שזה המון באחוזים אבל שווה בערך לביס פסק זמן... תאכלי מסודר יותר, ארחות נכונות מאבות המזון, תתאמני טוב, ויהיה בסדר גמור... אשמח לעזור לך עוד... מיקי...

../images/Emo140.gifהיי חמודה

מצטרפת למיקי..! חמודה, 700 קלוריות זה לא מספיק
הגוף שלך נצמד לכל קלוריה שאתת מכניסה לגוף!
ולכן את לא מורידה... לא חבל על העוגמת נפש??
סתם לסבול, לא לרדת גרם, להוריד את חילוף החומרים ולהרוס סתם תגוף..??
עדיף לאכול...לרזות בצורה שפויה..ולשמור על הבריאות וגם לדעתי הכי טוב ללכת לדיאטנית שתתאים לך תפריט אישי ושטויות 6 קילו זה לא הרבה...קטן עליך
וכל הכבוד על הספורט
אוף..מתי אני יתחיל להזיז תצמי?
ואנחנו פה בשבילך...לתמיכה בלתי פוסקתתתתתת
אפרת

הגרה1

New member
דיאטניות...

הבעיה היא שכל פעם שהלכתי לדיאטניות הן דבר ראשון צרחו עליי. אח"כ הן נתנו לי דיאטה שגרמה לי לעלות במשקל.יש לי אלפי תפריטים מסוגים שונים אבל - מה שמעניין את הדיאטניות זה שאני אוכל נכון ומסודר ולא שאני להרזות,ולזה אני לא מוכנה. הבעיה היא שאני רק מוסיפה 100 קלוריות - זה אוטומטית מקבל ביטוי על המשקל. לא משנה כמה התעמלות אני עושה. מה עושים?

mickeym

New member
תוציאי לך מהראש את השטויות האלה...

לקח חשוב שכדאי שתדעי: "אכילה נכונה= ירידה במשקל" אכילה מועטה- גורמת למשקל להישאר כמו שהוא, ואף לעלייה במשקל כשהגוף עצמו יוצא מפרופורציה והופך לשומני. למה זה קורה? (ולא מפריע לי לחזור על המנטרה הזאת גם עוד 1000 פעמים) כשאת אוכלת מעט מאד קלוריות, הקלוריות האלה הולכות לתפקוד השוטף של הגוף. כשאת מתאמנת ל מעט מאד קלוריות לשריר אין מאיפה לקחת אנרגיה, לכןהוא לא מתפתח, והופך לשומן, מה שיראה כירידה במשקל כי שריר שוקל יותר אבל (!!) יוציא את הגוף שלך מפרופורציה. לדוגמה, לא חסרות בנות שמתאמנות איתי, ולמרות שהן אוכלות קוטג´ וסלט כל היום, ומתאמנות שעות (כן ש-ע-ו-ת) בחדר כושר הן לא מרזות גרם! למה? כי הן לא אוכלות נכון! את הדיאטנית מעניין שתרדי במשקל אבל הן מבינות במה זה כרוך יותר מני ויתר ממך... ועוד דבר קטן, את מעלה במשקל ברגע שאת וכלת עוד 100 קלוריות כי באחוזים זה תוספת משמעותית. תעברי לאכילה נכונה ואז הגוף שלך יהפך למכונה לשריפת קלוריות ושומן בעיקר... מקווה שעזרתי, מיקי

yael b

New member
איזה נואשת? מי נואשת? למה נואשת?

הגרה יקירתי-למה את רואה רק את חצי הכוס הריקה? את הצלחת לשמור על המשקל כבר שנתיים !!! אני לא אגיד: מה זה 6 קילו שטויות קטן עלייך,כי 6 קילו זה לא מעט. אבל לא בלתי אפשרי.במיוחד אחרי שירדת כפול מזה. אז לא להכנס לפניקה.את עדיין 6 קילו פחות שגם זה לא מעט. לא יודעת איזה דיאטה עשית לפני שנתיים אבל זו שאת עושה עכשיו היא לא רק שלא טובה אלא היא גם גרועה לחלוטין ורק תזיק לך. אף אחד לא מסתפק לא ב-700 קלו´ וגם לא ב-800 קלו´.את יודעת מה,גם לא ב-1000 קלו´.תעשי טובה לעצמך-ותתחילי לאכול יותר.לא כתבת מה את אוכלת אבל למודת דיאטות כמוך את בטח יודעת מה בריא לך ומה משביע אותך ומה טעים לך. זהו.שיהיה בהצלחה.יעל. אהההההההההה שכחתי:ברוכה הבאה

טעות בסוג הדיאטה

את עשית לגופך עוול, הרגלת אותו לחיות על ריק, וברגע שהוא מקבל מעט יותר קלוריות מהכמות האפסית שהוא קיבל - הוא פשוט אוגר אותן מיד - ככה זה עובד זה חוק טבע. במקום להתמקד בספירת קלוריות, עדיף שתעברי לדיאטה של "הפרדת מזונות" כלומר: להקפיד לא לערבב פחממות וחלבונים, נאמר בימים שאת אוכלת בשרים אז לאכול בשר וליד זה ירקות חיים. בימים שאת אוכלת פחממות לא לאכול בשרים וחלבונים. בצורה כזו תצליחי להפחית בערך בחודש את 6 הקילוגרמים המיותרים. זו דיאטה דיי דרסטית אבל... את אוכלת מסוג המזון ללא הגבלה , את חייבת לשתות הרבה. ואסור בכלל לשתות חלב (כיוון שהוא מכיל את כל אבות המזון - וכאן מתבססים על הפרדה) דוגמא: ביום הראשון למשל אוכלים ללא הגבלה סלט ירקות ומאכלי גבינה עד 5% שומן. (כולל גבינות אשל גיל יוגורטים גבינה מלוחה וכו´) וסלט ירקות ללא הגבלה. ביום שני אפשר לאכול שוב ירקות ומוצרי חלב וגבינה ובנוסף 100 גרם סרדינים או דג, וביצה אחת, ופרי (לא פרי טרופי) ביום שלישי: יום פחממות אפשר לאכול 8 פרוסות של לחם קל, וסלט ירקות גדול, וגביע 1 של גבינה ושניים שלושה אשל. ביום רביעי: יום של ירקות ופירות, אפשר לאכול ירקות מבושלים ללא הגבלה ופירות ללא הגבלה. ביום חמישי: סלט גבינות ירק מבושל ופרי. ביום שישי: כל היום ללא הגבלה ירקות ובשר ביום שבת: ללא הגבלה ירקות ודגים. נכון שהדיאטה לא הכי מאוזנת אבל במשך השבוע הגוף מקבל את כל אבות המזון שהוא צריך. אני באופן כזה הצלחתי להפחית במשך חצי שנה 18 ק"ג וזה הרבה. לא הרעבתי את עצמי, וכאשר בא לי משהו טעים אכלתי מעדן, או פשוט לקחתי יוגורט הוספתי לו תרכיז דייט ושתיתי כמעדן.

mickeym

New member
הגרה- אל תעשי את הדיאטה הזו....

אלא אם כן, את מוכנה להתחייב לעצמך שתמשיכי איתה כדרך חיים. אני ירדתי איתה 32 ק"ג ואני שומר (טפו טפו פו) על משקל יציב כבר כמעט שנה, מבלי לחרוג מהמסגרת והדיאטה הפכה לי לדרך חיים. אם כל מה שאת רוצה סה להוריד 6 קילו אל תתחילי אפילו את הדיאטה כי ברגע שתפסיקי לשמור את תעלי פי 2 יותר... וזכרי תמיד, אין כזה דבר דיאטה ל-6 קילו, אין!! דיאטה זו צורת אכילה לכל החיים, (כמובן שפה ושם אפשר קצת לזלול
) מיקי

behappy

New member
זה נורא שונה מאדם לאדם!!

שלום לך רוח חפשית
ודווקא בגלל הניק:אין קיבעון בדיאטה,ואי אפשר להכליל:מה שטוב לך לא בהכרח טוב למישהו אחר.אני למשל לא הייתי מסתדרת עם דיאטה כמו שהבאת פה.ובכלל,יש מליוני תפריטים ש"עובדים" יפה מאד בתיאוריה אבל המציאות..הממ..קשה.וחשוב גם לדאוג לצרכים של כל אדם. בכל מקרה,הגרה-עוד משהו בקשר לדיאטניות:יש כמה מוצלחות יותר ויש כמה פחות..וחשוב באמת למצוא מישהי שתוכלי לשתף אותה ולא סתם תיתן תפריט וזהו. בכל מקרה,אם תרצי עוד כמה עצות,תפרטי מה את אוכלת ומה את אוהבת לאכול,ואיזה ספורט את עושה,ואולי נוכל לעזור לך... יום טוב! שיר

behappy

New member
שלום לך!../images/Emo13.gif

קודם כל-ברוכה הבאה
. עכשיו ככה:אם עשית את הדיאטה שלך כמו שאת מנסה לעשות עכשיו-אין פלא שאת עולה במשקל..כי הרבה מהמשקל שהורדת אז-היה מסת שריר.השרירים גורמים לגוף שלנו לשרוף יותר קלוריות ולכן אם מפחיתים מהמסה שלהם-פשוט משמינים מאותה כמות אוכל שבד"כ את רגילה אליה..וזה מה שקרה לך בטיול. אבל אל ייאוש,את יכולה לתקן את המצב! קודם כל,תפסיקי את ההרעבה הזו של 700 קלוריות ליום,ותתחילי לאכול מסודר,כמות קלוריות שתתאים לגובה שלך לפי מחשבון דיאטה<יש הרבה כאלה אצלנו בקישורים> או הכי טוב-ייעוץ של דיאטנית,ותקפידי על פעילות גופנית שתכלול הרבה עבודה על שרירים,כמו למשל:חוגי עיצוב,עבודה<מודרכת!!> בחדר כושר,קלטות של גלעד וכו..זה יעזור לגוף שלך לבנות מחדש את השרירים שפירק. התהליך הזה קשה,אבל אפשרי..זה קורה להרבה אנשים וחשוב לעצור את זה בזמן ולא לחיות שנים על 700 קלוריות,להשמין ולהשמין ולהיות יותר ויותר חולים. בנוסף,חשוב שתאכלי חלבון בכמות מספקת,והכי טוב-ארוחה קטנה שתכלול חלבונים,פחממות מורכבות ומעט שומן כל 3-4 שעות.אבל שוב-הכי טוב להתייעץ עם דיאטנית. בהצלחה, ואנחנו פה לכל בעיה!! שיר

למעלה