נואשת

laei49

New member
נואשת

לא זוכרת אם כתבתי פה ...בכל אופן יש לי בעיה או שאני לא יודעת להתאפר או שאיפור פשוט לא מתאים לי או ששניהם ביחד
יש מצב שאיפור בסיסי לגמרי לא מחמיא לי?
אני משתמשת במיקאפ , מסקרה, קונסילר האמת שכבר נגמר לי אבל גם שהיתי משתמשת זה לא היה נראה טוב ובלי פודרה וסומק לפעמים
ושפתון תמיד

לאחרונה שאני שמה מיקאפ ד''ר כדיר אני מרגיש כאילו לא שמתי כלום או נהיה לי יבש כזה ...
אני נואשת..מה לעשות? הדילות בסופר פארם לא עוזרות..רק הורסות..

אם אפשר לעזור.. :)

קודם כל זה אולי לא חשוב, אבל לדעתי "נואשת" את לא צריכה להיות בכל מקרה. איפור לדעתי הוא דרך להבליט ולהדגיש את עצמך ואת הדברים שיפים בך, לא להסתיר אותם. בגלל שזה לא קל להיות בטוחה בעצמך בלי איפור וגם אני לפעמים לא מצליחה את זה, אני ממש מקווה שאוכל לעזור לך !

הדעה שלי היא ש"לא יודעת להתאפר" זה מצב זמני. עם הכלים הנכונים, המקומות הנכונים והמורות הנכונות (ויש לך פה הרבה
) תוכלי להיות מופתעת מעצמך בעתיד.

כאחת שעברה מסע גדול עם איפור אני חושבת שמייקאפ, מסקרה, קונסילר, שפתון, פודה וסומק הם בהחלט כמות מכובדת של מוצרים שלא כל הבנות יודעות להשתמש בהן אז בכל מקרה אני מציעה לך לפני הכל להסתכל ולהעריך את עצמך כי את השלב הראשון את כבר עברת (;

הטיפ הכי טוב שיש לי לתת לך ואני נותנת אותו לכל מי שנתקלת בבעיות באיפור היומיומי שלה הוא, פשוט מאוד לאבחן את סוג העור שלך. רוב הבנות חושבות שיש רק 3 סוגי עור בסיסיים (שומני, יבש, רגיל) אבל הן טועות. לרוב האנשים בעולם יש "סוגי ביניים" מה שנקרא, שזה אומר עור יבש עם איזור שומני, או עוד שומני עם איזורים מתקלפים וכ'ו..

אם המייקאפ שאת שמה מרגיש לך כאילו לא שמת כלום או נהיה לך יבש יש כמה דברים שאת יכולה לעשות :

- קודם כל אם את רוצה "להרגיש" את המייקאפ על העור או להבחין בו, תנסי לחפש מייקאפ עם כיסוי בינוני או גבוה, כי כנראה המייקאפ שיש לך עכשיו הוא בעל כיסוי נמוך מידי.

- אם העור שלך נהיה יבש, זה יכול להיות מכמה סיבות. הייתי ממליצה לך קודם כל לוודא שאת משתמשת בקרם לחות טוב לפני המייקאפ, וכשאני אומרת "טוב" אני לא מתכוונת "יקר", אלא אחד שייענה על מה שהעור שלך צריך.
סיבה אפשרית נוספת היא שהמייקאפ שלך, פשוט מאוד לא מתאים לסוג העור שלך. ישנם 2 סוגים של מייקאפ : האחד על בסיס מים והאחד על בסיס שמן. התאמת מייקאפים זה נושא מאוד ארוך אבל בקצרה אגיד שבדרך כלל מייקאפים על בסיס שמן הם יותר לחותיים ומייקאפים על בסיס מים יותר מתאימים לעור רגיש (כי אין בהם שמן שגורם לעיתים לפצעונים).

כדי לא לכתוב מגילה אסכם ואגיד לך שמציאת מייקאפ ייעודי זה מסע ארוך, וגם אלו מאיתנו ש"הלכו" בו הרבה זמן עוד לא הגיעו לשם. אבל למצוא מייקאפ שמיועד לסוג העור שלך זה משימה לא קשה בכלל, והיא אפילו יכולה להסתכם בפשוט להציץ בתיאור של המייקאפ ולראות האם הוא לעור "יבש", "שומני", "רגיל" או "מעורב".

אני מאוד מקווה שעזרתי :)

har26

New member
ממליצה

אני בהתחלה גם חשבתי שאני ומייקאפ לעולם לא נהיה חברים. הדיילות של הסופר פארם לצערי, במקום לתקן יודעות להרוס.
לא הייתי מסתמכת על ההמלצות שלהם אחרי הנסיון שלי. שלדוגמא נתנו לי לעור שומני ,דבר שמתאים לעור יבש, ויכולתי לסוונר אנשים ונראיתי כמו כדור דיסקו.
אני ממליצה לך באמת לגשת לסניף של מאק, או להתייעץ עם אחת המאפרות או לקחת אפילו שיעור, כי הכסף חוזר אחרכך לקניית מוצרים,
ככה ייתנו לך אבחון של העור, התאמה למייקאפ/קונסילר ומה שתרצי,בצורה מקצועית ועם חיוך, תוכלי לשאול שאלות, ויסבירו לך הכל. אני סה"כ מאד נהנתי וממליצה..כדאי לך לשקול את זה :)

alubash

New member
אם יש לך אפשרות כלכלית אני ממש ממליצה לך

לקחת שיעור במאק או בובי בראון. זה עולה משהו כמו 350 ש"ח ואת מקבלת את הכסף הזה חזרה במוצרים :)

אל יאוש!

קודם כל, נשמע כאילו זה לא שאיפור לא מתאים לך, אלא האיפור הספציפי שאת משתמשת בו לא מתאים לך. מצטרפת להמלצות על סדנה במאק, אבל אם לא מתאים לך להוציא את הסכום הזה כרגע, גם כאן בפורום נשמח לעזור לך להבין מה סוג העור שלך ובאיזה מוצרים כדאי לך להשתמש-אם בא לך, תמונה/תיאור של העור שלך יוכלו לעזור.

האמת? אני מרגישה שעולם האיפור כל כך מוצף במוצרים שונים ומשונים עם הבטחות שונות ומשונות, שקשה לי להבין איך מישהי מצליחה למצוא מייקאפ טוב בלי להתייעץ עם כל העולם ואחותו... הפורום הזה מאוד עזר לי להתחיל, מקווה שנעזור גם לך

אל תתייאשי- לדעת לאפר זו בהחלט תכונה נרכשת--

יש בנות שנולדו עם ידיים של ציירות, אבל כדי להיות מאפרת או כדי לדעת להתאפר ממש לא צריך ידיים מאד אמנותיות, אלא צריך להתאמן על כמה טכניקות, וכמובן לדעת להתאים את המוצרים הנכונים לך.

כל אחת יכולה ללמוד לאפר ולהתאפר, זה יכול לקחת זמן והרבה ניסיונות אבל כמו בכל דבר- ההתמדה משתלמת, וכמו שבנות ציינו כאן, יש לך פה הרבה ממי ללמוד, ועם מי להתייעץ. אם את רוצה את מוזמנת לשלוח לי תמונה שלך לפרטי, ואני אשמח לייעץ ולתת לך כיוון. את גם יכולה לצפות במלא סרטונים ביוטיוב שמסבירים איך להתאפר, זה מאד מאד עוזר, ולמרות שאני למדתי איפור מקצועי, אני חייבת לומר שדווקא היו-טיוב הוא זה שהעשיר אותי מאד מאד!

לגבי סוג החמרים, זה גם מאד חשוב, ואת צודקת- למרבה האבסורד, לדעתי צריך להימנע כמה שפחות מלהסתמך על המלצות הדיילות בפארמים, ולסמוך רק על עצמך או על המלצה של חברה. אם תתארי כאן איזה סוג עור יש לך, אני בטוחה שיהיו כאן בנות שישמחו להמליץ לך על מוצרים שעשויים להתאים לסוג העור שלך.

איפור זה משהו שצריך להיות כיף ולעשות טוב על הלב! אז באמת אל תתייאשי, אני בטוחה שעם הכוונה נכונה תראי תוצאות, והתסכול יעבור!

lilo4

New member
מצטרפת לכל מה שנאמר

קודם כל- אל תתייאשי
אף אחת לא נולדה עם הידע להתאפר. אומנם יש כאלה שיש להן יותר כישרון וזה בא להן דיי בקלות, אבל כולנו היינו צריכות ללמוד

גם אין דבר כזה שאיפור פשוט לא מתאים לך, זה רק עניין של לדעת את הטכניקות שנכונות לך ולדעת להתאים לעצמך את המוצרים.
יש בפורום המון מידע, וגם בבלוגים וביוטיוב, את יכולה לחפש כל מיני מדריכים וללמוד לבד לאט לאט, ותוך כדי לשאול שאלות בפורום.
את יכולה גם לקחת שיעורי איפור- אפשר עם מאפרת, אפשר בבתי ספר לאיפור [יש שיעורים אישיים למתחילות] או במאק כמו שהמליצו.

אל תתייאשי!
ומה שכן, בשלב הזה הייתי מתרחקת מהדיילות בפארמים! רובן לא מבינות מספיק ובשביל לקבל עמלה על המכירה הן יגידו לך הכול רק כדי שתקני, גם דברים שבפירוש לא מתאימים לך. אם יש לך חברה טובה או קרובת משפחה שמתאפרת ומבינה קצת, את יכולה ללכת איתה לקנות דברים בסיסיים

yulka303

New member
לומדים עם הזמן :)

הצעד הראשון זה להצטרף לפורום
מנסיון, לומדים פה המון!
אני מצטרפת לכל התגובות למעלה, ומוסיפה שlilo בדיוק העלתה פוסט על העניין, אז שווה לקרוא : http://alteregobeautyblog.blogspot.co.il/

למעלה