אם אפשר לעזור..
קודם כל זה אולי לא חשוב, אבל לדעתי "נואשת" את לא צריכה להיות בכל מקרה. איפור לדעתי הוא דרך להבליט ולהדגיש את עצמך ואת הדברים שיפים בך, לא להסתיר אותם. בגלל שזה לא קל להיות בטוחה בעצמך בלי איפור וגם אני לפעמים לא מצליחה את זה, אני ממש מקווה שאוכל לעזור לך !
הדעה שלי היא ש"לא יודעת להתאפר" זה מצב זמני. עם הכלים הנכונים, המקומות הנכונים והמורות הנכונות (ויש לך פה הרבה
) תוכלי להיות מופתעת מעצמך בעתיד.
כאחת שעברה מסע גדול עם איפור אני חושבת שמייקאפ, מסקרה, קונסילר, שפתון, פודה וסומק הם בהחלט כמות מכובדת של מוצרים שלא כל הבנות יודעות להשתמש בהן אז בכל מקרה אני מציעה לך לפני הכל להסתכל ולהעריך את עצמך כי את השלב הראשון את כבר עברת (;
הטיפ הכי טוב שיש לי לתת לך ואני נותנת אותו לכל מי שנתקלת בבעיות באיפור היומיומי שלה הוא, פשוט מאוד לאבחן את סוג העור שלך. רוב הבנות חושבות שיש רק 3 סוגי עור בסיסיים (שומני, יבש, רגיל) אבל הן טועות. לרוב האנשים בעולם יש "סוגי ביניים" מה שנקרא, שזה אומר עור יבש עם איזור שומני, או עוד שומני עם איזורים מתקלפים וכ'ו..
אם המייקאפ שאת שמה מרגיש לך כאילו לא שמת כלום או נהיה לך יבש יש כמה דברים שאת יכולה לעשות :
- קודם כל אם את רוצה "להרגיש" את המייקאפ על העור או להבחין בו, תנסי לחפש מייקאפ עם כיסוי בינוני או גבוה, כי כנראה המייקאפ שיש לך עכשיו הוא בעל כיסוי נמוך מידי.
- אם העור שלך נהיה יבש, זה יכול להיות מכמה סיבות. הייתי ממליצה לך קודם כל לוודא שאת משתמשת בקרם לחות טוב לפני המייקאפ, וכשאני אומרת "טוב" אני לא מתכוונת "יקר", אלא אחד שייענה על מה שהעור שלך צריך.
סיבה אפשרית נוספת היא שהמייקאפ שלך, פשוט מאוד לא מתאים לסוג העור שלך. ישנם 2 סוגים של מייקאפ : האחד על בסיס מים והאחד על בסיס שמן. התאמת מייקאפים זה נושא מאוד ארוך אבל בקצרה אגיד שבדרך כלל מייקאפים על בסיס שמן הם יותר לחותיים ומייקאפים על בסיס מים יותר מתאימים לעור רגיש (כי אין בהם שמן שגורם לעיתים לפצעונים).
כדי לא לכתוב מגילה אסכם ואגיד לך שמציאת מייקאפ ייעודי זה מסע ארוך, וגם אלו מאיתנו ש"הלכו" בו הרבה זמן עוד לא הגיעו לשם. אבל למצוא מייקאפ שמיועד לסוג העור שלך זה משימה לא קשה בכלל, והיא אפילו יכולה להסתכם בפשוט להציץ בתיאור של המייקאפ ולראות האם הוא לעור "יבש", "שומני", "רגיל" או "מעורב".
אני מאוד מקווה שעזרתי