נואשת

נטעים

New member
נואשת

אני מחפשת לבעלי שעון דופק אבל נרוב היצע קצת התבללתי פולאר ? נייק? מה עדיף מה טוב בתחום מחירים עד 650

ido mazor

New member
סיגמה

גם לפולאר מוצרים מצוינים, אך יקרים יותר. אני ממליץ בחום על מדי דופק של סיגמה - יפים, נותנים את הפונקציות הדרושות, תמורה טובה לכסף. אני משתמש כיום בדגם PC15, לדעתי כבר לא נמכר, יש דגמים חדשים יותר. היבואן הוא "מוטואופן" מנתניה, נותן שירות טוב כשצריך. ניתן להשיג בחנויות נוספות, לדוגמא בחנות שוונג. ראי גם מבחר באתר ZAP. בהצלחה!

האם אתה בטוחה שזה מה שהוא צריך? ../images/Emo2.gif

לדעתי מדובר על אחד האביזרים היותר מיותרים שיש בענף עוד מעט ימציאו גם מכשיר שסופר כדורויות אדומות במהלך הרכיבה בשביל מה זה טוב? לדעתי זה רק מקלקל את חוויות הרכיבה הייתי ממליץ לך לקנות לו זוג משקפי שמש טובות, כדוגמת רודי פרוג'ק עם עדשות מתקהות (פוטו-כרומטיק, נקרא גם IMPACT-X) אני מבטיח לך שהוא יהנה מהם הרבה יותר מאשר ניתור פעילות הלב שלו...

ido mazor

New member
תלוי

אני מסכים שלא לכל סבוב סינגלים של שעה וחצי צריך שעון דופק, אבל כן יש לזה שימוש: 1. למי שרוצה להתאמן בצורה יותר מקצועית ומודעת ולשפר את הכושר. 2. למי שבקבוצת סיכון ורוצה לשמור על עצמו (לדוגמא רוכבים מבוגרים יחסית).

nintense

New member
לשעון הדופק יש תפקידים חשובים למי למי שרוצה..

לקחת את הרכיבה כמה צעדים קדימה: 1. עובדתית, בכל רכיבה עם מד דופק, זמני הרכיבה שלי באותם מסלולים מתקצרים בכ 10%. 2. כדי לסיים רכיבות עומק (30 - 40 ק"מ בשטח או 100 ק"מ ויותר בכביש) בזמן סביר, לא תשושים או מיובשים, לשעון הדופק חשיבות מכרעת. 3. כמו שכבר הזכירו, למי ששואף להיותר מהיר יותר לאורך זמן, אין כלי טוב יותר ממד דופק.

ואם זה מה שהוא רוצה, לאו דווקא צריך?

מה אכפת לך? אמנם כל ציוד הרכיבה שלך, הוא אך ורק מה שנחוץ בדיוק? שום דבר מיותר? האמנם קיים הגיון מסוים לרכוב דווקא עם רודי פרוג'קט ולא עם פולר? אם קיים הגיון כזה, סלח לי, אבל הוא עקום. וממרומי גילך דניאל, דווקא הייתי בודקת קצת יותר ביסודיות בשביל מה נחוץ שעון דופק. רכיבה בטוחה.

ממשקפיים טובים נהנים יום יום

ואם גם קונים עדשות מתקהות אז רוכבים איתם לאורך כל היום, לא מאבדים אותם, וגם נהנים מהגנה על העיניים בשעות הערב לדעתי זוהי המתנה האולטימטיבית לרוכב (במיוחד עם האישה רוצה לפנק אותו) לגבי פולר, בואי (או בוא, עדיין לא הבנתי מה המין שלך) נלך על סטטיסטיקה כמה רוכבים מתו ברכיבה כאשר היו מצוידים במד דופק, וכמה מתו ללא פולר? לדעתי, לטעון כי פולר מציל חיים זו כבר באמת הגזמה מטורפת...

אספנות

New member
אין צורך במותגים יש גם שעונים טובים וזולים

מחברות אחרות שיתנו לך אפילו אפשרויות חותר טובות לדוגמא בקישור חברה מארה"ב יש אתר תמיכה ניתן להחליף סוללות בכל המשדרים כולל בשעון http://cgi.ebay.com/WIRELESS-BICYCLE-COMPUTER-W-HEART-RATE-13-FUNCTION-NEW_W0QQitemZ300196316734QQihZ020QQcategoryZ30108QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment שעון מחשבון שכולל גם מד דופק ומד מהירות מרק ממוצעים ועוד כולה מחיר של 25$ ומשלוח בערך 12 $ והוא מגיע הבייתה מניסיון נעגל ל40$ שזה 160 שקל בלבד רכשתי שניים ולא היגעתי למחיר של פולר זהה CS100

למעלה