נואשת

נואשת ../images/Emo7.gif

היי אני ממש נואשת אתמול התחילו לי בחילות לקראת הערב אני לא בהריון או משהו כזה. אבל כנראה אכלתי משהו מקולקל כי הקאתי אתמול.... ופשוט לקחתי קל בטן והיום קנו לי איה תרופה הומופאטית וכלום ג הקולה לא עוזרת :( הלפ מי תודה

רינה17

New member
בחילות

נגד בחילות אני ממליצה לשתות לאט כוס מים עם לימון. זה עוזר. ללעוס שקדים לא קלויים. אם יש גם שלשולים (קלקול קיבה) אז מומלץ מרק עוף מבושל עם אורז, תפוח-אדמה וגזר. המרק יחזיר לך את המלחים והמינרליים שאיבדת בשלשולים והאורז, תפוח אדמה וגזר, יעזרו למתן את השלשול.

תודה....

אין לי שלושלים או קלקול קיבה הבטן לא ממש מציקה לי. זה רק הבחילות והרצון להקיא כל הזמן אבל בלי להקיא. שתיתי מקודף מיץ לימון סחוט ועכשיו סודה קרה ומים קרים וזה דיי הרגיע אותי. שקדים לא קלויים?הירוקים? תודה!

אגב נענע יכולה לתרום?

כי שי לי נענע בבית. ועוד משהו מומולץ להימנע מאכילה נכון? עד שהגוף יתנקה?

רינה17

New member
נענע לא כדאי

אלא אם את שמה ממש מעט נענע. אל תמנעי מאכילה כי הקיבה צריכה לעכל משהו (היא ריקה, זוכרת?) תאכלי צנימים עד שהיא תירגע לכמרי ולאט תוסיפי עוד משהו ועוד משהו, אבל לא דברים שמכילים שומנים.

אוקי!תודה רבה!

אני ממש מקווה שזה מה שיעזור לי כי כל כך נמאס לי.... רק מלחשוב שוב על הבחילה נהיה לי רע... אני יאכל צנימים באמת......ועד שהבטן תרגע בימים הקרובים אני לא יגע בכלום. :) תחזיקי לי אצבעות שזה יעבודדדדד! ותודה תודה על הכל אני

רינה17

New member
זה יעבוד:)

אבל צנימים תאכלי היום ואולי מחר, אל תאכלי רק צנימים. ברגע שהבחילות יעברו וזה יקרה אולי כבר מחר בבוקר, תאכלי עוד דברים כמו למשל תפוח עץ (ירוק) יוגורט (טבעי) וכאלה. אני מחזיקה לך אצבעות:)

סבבה

כבר שמתי חלה בטוסט בדרך להצנמה! אני ממש מקווה מחר בערב להרגיש הקלה כלשהי היומיים האחרונים היו ממש סיוט... וטוב שכתבת לי מה לאכול למה מה זה אין לי מושג בזה... :) תודה

למעלה