נואשת מאהבה

premadonna

New member
נואשת מאהבה

אז ככה: נפרדנו אחרי שלוש שנים וחמישה חודשים בדיוק. היינו אמורים לטוס יחד חודש הבא לחו"ל לגור ולעבוד שם. הכל התפוצץ לי בפנים. הוא עדיין טס (יש לו משפחה שם) אני לעומת זאת הייתי צריכה לבטל את כרטיס הטיסה. יום אחרי שנפרדנו שבוע שעבר הוא התחרט והתקשר. לא רציתי להיפגש איתו מיידית לדבר אז קבענו שהוא יתקשר כמה ימים אחרי ואז ניפגש. בזמן הזה הוא הספיק שוב פעם להתחרט. כואב לי הלב... אני לא מפסיקה לבכות. אם זה בנסיעה או ביציאה או כשאני רואה טלויזיה. אני הולכת לישון בשעות מאוחרות וקמה עם כאבי ראש רציניים. אני לא בטוחה איך להתמודד אם זה. אני לא עובדת ולא לומדת כרגע לא לומדת מבחירה ולא עובדת כי פיטרו אותי ומאז לא מצאתי עבודה. אז אני כל היום בבית סגורה... עם כל התמונות והמזכרות שנשארו לי ממנו אחרי שלוש וחצי שנים כמעט. מה אני אמורה לעשות עכשיו? איך אני יוצאת מזה? אני אשמח לשמוע תגובות, הצעות ופתרונות.
נ.ב החלטתי שאני טסה חודש הבא ללונדון (יש לי דרכון אירופאי) כדי לעבוד כי אין לי מה לחפש פה. אבל ככל שהזמן מתקרב קשה לי לעזוב, ואני מפחדת שאני לא יצליח לעשות את זה כי אני לא רוצה להיות לבד.

אני אולי לא אובייקטיבי

כי לא אוהב לנסוע לשום מקום אבל לא כל כך מאמין שאקט פיזי כלשהו יכול להיות פתרון למצב נפשי. פתרון לפרידה ובדידות של הלב הוא זמן. בלוג זו דרך נעימה ובעלת סיכוי לא קלוש לאמץ ידידים חדשים, וירטואלים ואחרים.

אל תברחי../images/Emo9.gif

חבל שתברחי, כי לכל מקום תקחי את עצ
מך, עם העצב שלך, שאת צריכה להתמודד איתו, ולגמור להתאבל על הקשר שנגמר. רק תזכרי שיש הרבה יותר מאחד ויחיד, ואל תשכחי לחייך, בהתחלה רק באופן מאולץ, ואחר כך מתוך הלב. וסליחה על הקיטשיות, אבל אין דרך אחרת להתגבר על לב שבור...

premadonna

New member
אני לא בורחת

פשוט... אני לא עובדת כבר תקופה של כמה חודשים ואני רוצה לעבוד ולחסוך ללימודים ובכלל לעתיד שלי. יש לי דרכון אירופאי.. אז מה רע לטוס ללונדון.. שם אני יהיה במקום חדש עם אנשים חדשים.. אני יעבוד ויטפח את עצמי לא כמו שעד עכשיו טיפחתי אותו כל הזמן. קשה לי מאוד .. לא משנה איפה אני יהיה אם זה כאן או שם.. יהיה לי קשה. שם אני יעבוד וזה יעסיק אותי במרבית היום וישכיח אותי מהכאב.. ואז זה יתרפא... ב"ה. יהיה טוב יותר... למשהו יש מושג כמה זמן יקח לכאב לעבור?

שימרית1

New member
../images/Emo39.gifאל יאוש

אני יכולה להבין מה עובר עלייך, אני יודעת שהמשפט "תיהי חזקה" לא כ"כ עובד במצבים אלו. מה שכן אני יכולה להמליץ לך הוא לקחת רגע עם עצמך ולחשוב בעצם מה היה לך עם אותו בחור, מה גרם לפרידה ועוד שאלה למה עד היום לא נישאתם? אח"כ קחי את הזמן למצוא את כל מה שמזכיר לך אותו ופשוט תוציאי אותו מהבית- זאת מפני שדברים מן העבר מעכבים אותנו להמשיך הלאה וגורמות לדלתות להפתח ולרוח חדשה להכנס לחיינו. הדברים האילה הם שינויים חיצוניים ומשפרים את ההרגשה, אל תכי את עצמך עד החרטות שלו, תחליטי מה את רוצה ולאן פנייך מועדות בעתיד, ולשים כל מחשבה עליו בצד, תתמכי בחברות שלך, בפורומים שיתנו לך גיבוש ריגשי, כמובן אל תצפי שהכל יחלוף ביום או יומיים אבל אם תתאמצי הרגש הנוראי יחלוף מהר ככל האפשר. בהצלחה חמודה- קחי לך קרדית, את בסדר!!!!!

premadonna

New member
תודה.. עברו כבר שבועיים

מצב הרוח שלי הרבה יותר טוב. הפסקתי לבכות.. והתחלטי לחשוב על העתיד שלי. בע"ה... הוא יהיה הרבה יותר ורוד.

romeo26

New member
פרימדונה יקרה...

אני לא ממש מודע לכל הסיפור כך שאני לא יכול לשפוט ... אבל גם אני עברתי תקופות לא קלות בחיים ... והייתי על סף התאבדות ... אבל הבנתי שלא היא (ולא אף אחת אחרת) שווה את זה... אבל אם בא לך לספר את סיפורך ולשמוע עוד עצה / חוות דעת כתף לבכות עליה / אוזניים שיקשיבו לך / עיניים שיראו את מה שאת כותבת בשביל זה אני פה !!! צרי קשר(אם את מעוניינת).

premadonna

New member
אמאאאאאאאאאא

אני לא מאמינה שכתבתי את כל הדברים האלה למעלה.......... חחחח... תודה לאל שיצאתי מזה.

למעלה