נואשת לעזרה..

נואשת לעזרה..

אני בת 19, ומעולם לא חוויתי אורגזמה. אולי חוויתי, אבל לא הרגשתי את זה בצורה שידעתי- אוקיי, זה קרה! אני לא יודעת איך זה מרגיש בכלל. קראתי פה ובמקומות אחרים הרבה, ניסיתי הכל.. אני שלמה עם הגוף שלי, מאוד נהנת מהמגע, לא חרדה ממנו ולא כלום.. לבד, לא לבד, אני מאוד נהנת מזה אבל לא גומרת! אני יכולה לאונן שעתיים ולא יקרה כלום! ברור שאני נהנת מהתהליך, אבל אין שום אורגזמה. אני בקשר עם מישהו, והסקס שלנו מצויין. הוא הכי טוב שהיה לי, הוא גורם לי להנאה יותר משאני גורמת לעצמי. אבל עדיין, זה פשוט לא קורה. אני מרגישה שהיחסים שלנו במשבר רציני בגלל זה ולא יודעת מה לעשות. אני כותבת את זה ממש עם דמעות בעיניים כי.. אוף. הוא כל כך חשוב לי. ואני מרגישה ממש נכה. מה עושים? תרופת פלא? אני מאוד מתביישת ולא יודעת מה לעשות..

sharpantie

New member
תקראי קצת

כאן בפורום שאלות באותו נושא שנשאלו ונענו. הפונות קבלו טיפים ועצות שאולי עוד לא ניסית. האם ניסית למשל את התנוחה שאת מעליו מתנועעת קדימה ואחורה למעלה ולמטה? בעלות ניסיון אומרות שזה עוזר לאורגזמות. בהצלחה

קראתי וניסיתי..

קראתי הכל בנושא, אני מרגישה סיפוק עצום מהמין אבל לא גומרת. ניסיתי גם במקלחת, ניסיתי הכל..

מעבר להכל

לא ברור לי מדוע היחסים במשבר בגלל זה? אם את כל כך נהנית והסקס שלכם מצוין, אז מדוע הנקודה הספציפית הזאת של אורגזמה מאיימת על כל זה? אצל נשים רבות, זה פשוט עניין של להמשיך לנסות בדרך שמכירות, בדרכים נוספות, להישאר פתוחות, והכי חשוב, לא להוסיף על כל העניין לחץ, שרק מרחיק את התופעה הזאת. אז כמה דברים: אין מה להתבייש, יש רבות במצבך ושרק אחרי כמה שנים של יחסי מין מגלות איך לגמור, ואפשר בהחלט ליהנות מאד עד שזה קורה, ממה שיש כרגע. מחבקת אותך חמודה

למעלה