נואשת לעזרה.

BLaCk magiCat

New member
נואשת לעזרה.../images/Emo122.gif

שלום!!! אני בלונדינית טבעית, ואני לא רוצה לצבוע. הבעיה היא שהתחפושת שלי מחייבת שיער שחור, ואני לא מוצעת שום צבע זמני שיורד בחפיפה (יש את הספריים של פאנקי בחנויות, אבל אין להם צבע שחור בסידרה). ניסיתי את הסקרה לשיער, אבל זה נראה פשוט מזביע, מה לעשות? מישהו מכיר צבעי שטיפה רק לחפיפה אחת? תודה.

אין ספרי שחור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo58.gif

אני חייייייייבת ספרי שחור
אממ.. שטיפה לא הורס ת'שער או משו

הי

על תעיזי לפי דעתי לעשות שום דבר לשיער שלך . בטח שלא צבע וגם שטיפה לא מומלץ . כי אחרי שפורים יעבור ותרצי שוב את השיער הבלונדי היפה ( לא שיש לי משהו נגד שיער שחור ) השיער יראה זוועה כי יהיה לך שחור עם בלונד וזה ממש מגעיל. ועד שזה יגדל ויחזור להיות בלונד כמו מקודם זה יקח מלא זמן ( מנסיון אישי) . לפי דעתי תמצאי פיאות זולות כאלו שיש לפורים... ותתפלאי יש כאלו ממש נחמדות ולא כמו של ליצן או של סבתא. יש פאות בצבע שחור סיני ארוכות וחלקות ממש ניראות טוב. בכל אופן בהצלחה :) רויטל

BLaCk magiCat

New member
תודה../images/Emo24.gif אבל...

פיאות (האלה שעולות מחיר סביר) נראות מגעיל ויש בהם קשרים. חוץ מזה אני רוצה מראה טבעי ;)

Willlllld Girl

New member
אל דאגה יש תשובהה:)

יש שטיפה שיורדת לאחר 2-3 חפיפות לחלוטין היא עולה בסביבות ה-40 שקל בסופר פארם ניסיתי פעם ויצא דווקא סבבה זה של אחת החברות INDOLA..WELLA אני לא זוכרת תישאלי :)

למעלה