נואשתתת

מורל19

New member
נואשתתת

אז ככה..עוד חודש יום הולדת 20 לחבר ואני באמת באמת באמת לא יודעת מה לעשות מבחינתי זה ה- יומולדת אני רוצה שהוא לא ישכח אותה שהוא יתרגש שהוא יופתע ושיהיה לו הכי כיף שאפשר!!! ואני חייבת את העזרה שלכם כי כבר עשיתי לו הכל חולצות, בושם,כרית, מחזיק מפתחות, אלבום תמונות, בוקסרים,דיסקית,מצעים אין ממש הכל ואני לא רוצה לקנות לו רק את הדברים הפשוטים כמו בגדים ובושם וכל זה אני רוצה משהו מיוחד משהו שירגש אותו הוא גם לא אוהב את כל הספא וכל הדברים האלה וגם צימר ומלון לא כי הוא ירצה להנות מהמשפחה והחברים והכל..פליז תעזרו לי אני ממש נתקעתיי!!! חשבתי לעשות סרט וידיאו של חברים ומשפחה מברכים אותו..מה עוד אפשר להוסיף לסרט?שלא יהיה רק ברכות ויאבד את הטעם..וכמובן מה עוד לקנות לו או לעשות לו התקציב הוא 1500-2000 תודה תודה תודה!!!(נ.ב אני לא סובלת את הערכות חמשת החושים וכל השאר).

KarinDi

New member
באמת קשה!

אני מבינה את הלחץ ואת הייאוש. גברים זה עם קשה מאוד!!! לפי מה שתיארת, הסרט נשמע רעיון מאוד מוצלח בתור התחלה- את יכולה להוסיף 2-3 תמונות מצחיקות שלו עם המברך ואז את הברכה (זה משהו שיחסית פשוט לעשות בתוכנות בסיסיות)- שלא יהיה ארוך מידי. את יכולה גם לעשות ממש תוכנית, בסגנון "חיים שכאלו", או תוכנית חידונים כלשהי- כל מברך יצטרך לספר עובדה לא ידועה על החוגג, ואז תהיה חידה ומיד אחריה- הסיפור של המברך... לגבי המתנה- נסי לספר לנו קצת עליו...מה הוא עושה? מה הוא אוהב? מה אתם אוהבים לעשות יחד? האם ספורט אתגרי זו אופציה? גיסתי עשתה לאח שלי נהיגה במכונית מרוץ והוא ממש התלהב... האם הוא אוהב לטייל? האם הוא מתכנן לטוס בקרוב? האם יש לו חלום? הוא יודע מה הוא רוצה להיות כשהוא יהיה גדול? כי אם לי היו 2000 ש"ח פנויים הייתי קונה לבעלי קורס ליצנות רפואית, כי זה החלום שלו...יש מגוון קורסים שיכולים לעניין אותו- נגינה, צלילה, נגרות וכו וכו... את פוסלת לחלוטין את האפשרות של כמה מתנות קטנות? (למשל מתנות לפי הא-ב או 20 מתנות?)

מורל19

New member
נואשתתת

ואי תודה רבה על הרעיונות ממש מעולים!! אז ככה הוא חייל הוא אוהב כל מה שקשור למחשב והגאדג'טים, חיפשתי לו באתרים אבל לא היה שום בר של ואוו או שאין לו... המכונית מרוץ יש מצב שהוא יואהבב איפה עושים את זה וכמה זה עולה?קצת פרטים על זה..

KarinDi

New member
הם עשו באיזור בית שמש

אחי בחו"ל ואשתו אמרה שכדאי לשמוע את ההמלצה שלו, אז כשהוא יחזור אתן את כל הפרטים... מה עם משחקים לקונסולה שיש לו? יש דברים אדירים- עם חלקים אמיתים...(כמו חרבות שמתחברות למכשיר ונלחמים בלייב...מתה שיהיה לי כזה!)

מורל19

New member
מזה אהבתי את הרעיון

אני ממש ישמח לדעת אם יש בעוד מקומות בארץ ואיך אני משיגה את זה וכאלה כי אני בטוחה שהוא ממש יתלהב ממתנה כזאת... אממ יש לו פלייסטיישן..יש גם לזה חלקים כאלו מגניבים? מזה תודה לך יש לך אחלה רעיונותת

KarinDi

New member
בהחלט כן

לגבי הפלייסטיישן- אפשר לקנות הגה כוח, דוושות, מצלמה עם חיישנים שמכניסים אותך למשחק, חיישני תנועה ומגע, כלי נגינה, מסור (לחתוך אויבוים כמובן), אקדח, סקייטבורד, שטיח ריקוד וכו וכו- כולם מתחברים למכשיר ומאפשרים חווית משחק מציאותית יותר. חשוב לדעת את הדגם קודם (2/3) לגבי הנהיגה- אני אוכל להמליץ רק על המקום שהם עשו בו...מעבר לזה כדאי לברר באינטרנט...אעדכן כשאדע יותר פרטים שמחה לעזור!

מורל19

New member
תודה רבה

כן מצאתי את המקום הזה בבית שמש אני נראה לי ילך על זה.. ובקשר לאביזרים יש לך אולי אתר טוב או חנות מוכרת שיש גם בבאר שבע שאת יכולה להמליץ לי עליה?(את פשוט נשמעת לי חובבנית של כל הדברים האלה חחח)

למעלה