נואשתי...

Hammerfall

New member
נואשתי...

כן, אני יודעת שעבר כבר זמן לא מועט בו לא הייתי כאן ואני מקווה שלא כולם שכחו ממני, אולי הצליחו רק קצת להדחיק אבל לא עד הסוף. בכל מקרה אני מורידה את הכובע, כשלתי! לאילה מכם שלא יודעים: אני החלטתי שהפעם אני לא מקימה עוד קבוצה שנידונה לכישלון מההתחלה. לי פשוט נמאס להקים קבוצה, לארגן אנשים ואז הכל נגמר כפי שהתחיל. הפעם רציתי לחכות עד שהקבוצה המוכנה תגיע אלי (מה, מותר לי לחלום) בקיצור הימים הפכו לשבועות והשבועות הפכו לחודשים וכלום לא קרה חוץ מזה שהגעגוע שלי למשחק גבר וגבר. אני יוצאת פה בקריאה נואשת: אנא, אם כמהים אתם לקבוצה כמוני, אם אתם שחקנים שבאמת מעוניינים לשחק ולא רק פעם או פעמיים, אם אתם רוצים לשחק 3.5 בתור שחקן או שה"מ, באזור המרכז, בבקשה בבקשה תהיו רציניים, קחו יוזמה ופנו אלי. מחכה לכם...

Sesshoumaru

New member
אני מעוניין

אני מת"א ואני גם מחפש קבוצה בתור שחקן רק יש לי בעיה שאני קצת חדש בזה שיחקתי משו כמו כמה חודשים אבל אם את מעוניית אז בכייף אני אצטרף.

SeaLili

New member
הכינוי שלך קשור לשיר של Queen

hammer to fall? הלהקה האהובה עלי.

DIDGIN

New member
יש לי קבוצה קיימת

שרצה כבר למעלה משנה ומתוכננת להמשיך עוד מספר שנים, כך שמשחק לטווח ארוך כבר מובטח. לא יודע מה הסיכוי שאצליח לצרף אותך (בגלל סיבות פנים משחקיות, הרי הוספת הדמות חייבת להיות הגיונית) אבל אשמח לדבר איתך במסרים פרטיים ולשמוע עוד על מה השאיפות שלך במשחק ולראות אם הן מתאימות לקבוצה שלנו.

the runaway

New member
אני מעוניין

אני רק מקווה שזה שאני בן 13 לא יעשה בעיה גדולה.

Hammerfall

New member
אני מצטערת שלא אמרתי את זה מראש....

אבל השחקנים צריכים להיות מנוסים, 18+, להבין במה מדובר ובעלי יכולת הגעה.

Hammerfall

New member
קראתי את ההודעה שלך

העניין הוא שאתה רוצה לשחק באזור תל אביב אבל אני חושבת שיהיה יותר הוגן לעשות את המפגשים בסבב כל פעם אצל מישהו ואחר וכרגע שניים מהשחקנים (כולל אותי כמובן) מראשון, אז אין מצב שהמשחק יערך רק בתל אביב...

Hammerfall

New member
וכמובן שאתה רוצה לשחק מהדורה שניה

שאני כבר מזמן שכחתי ועברתי הלאה ל3.5 בלי הרבה כוונות לחזור אחורה, אבל אם לא תהיה בריירה אז אולי יהיה לנו יותר על מה לדבר...

panters

New member
הבנתי

אני קראתי את מהדורה 3.5 ואת 3 ולא אהבתי הרבה מאוד דברים שהם שינו מ- 2(למשל את השיטה להחלפת סוג דמות או לריבוי מקצועות) ואני מעדיף את המהדורה השניה. יש גם הרבה קונספטים במהדורה הראשונה שירדה מהשניה וחבל (למשל קרב-רב ודמוניונים וכן הדרך לאלמוות) אני יודע ומבין למה הם עשו את זה אבל אני עדיין חושב שהקונספט הוא יפה ולכן אני משאיר אותו במשחקים שלי. אני משחק AD&D עם התקדמות דרגות של D&D 1 חחחחח

DDN

New member
מטאליות.

כשאתה מתבגר, הדעה שלך ותפיסת העולם שלך משתנות (בשאיפה), מגוון הדברים שאפשר לדבר עליהם איתם גדל. זו סיבה טובה. האווירה בקבוצה של אנשים בני 20+ תהיה שונה מאוירה בקבוצה של בני 12-15 לדוגמא. ומנסיון, העניין די קריטי. אנשים פשוט ישתלבו יותר טוב ככה. חוץ מזה היא לא חייבת לך שום סיבה. היא תשחק עם מי שהיא רוצה לשחק.

panters

New member
אני חושב שבקשת סיבה היא לגיטימית

ברור שהיא תשחק עם מי שהיא רוצה וברור שהיא לא חייבת לו שום דבר אבל בכז מותר לו לשאול נכון?

DDN

New member
מותר לשאול, אבל מותר גם לנסח את זה

לא כדרישה כאילו חייבים לו משהו.

panters

New member
אולי אני אצליח לענות :)

התשובה היא מאוד פשוטה אבל לא תספק אותך אני חושב.... נראה לי שעוד לא הגעת לגיל 18 (תקן אותי אם אני טועה) ויתכן שאתה מאוד קרוב לשם אבל ברגע שתגיע לשם אז תבין את כל הסיבות :) אם לא אז תבין בגיל 20-21... חחחח

maore

New member
זה כמו שאומרים לך שכשתתחתן תבין

או כשיהיו לך ילדים תבין. אני הכי שונאת את זה בעולם!

למעלה