נואל

RoySupernova

New member
חתכת מטומטמם

לך לך חזרה לאיפה שבאת ממנו ותעזוב אותנו מהזיוני שכל והשטויות שלך, אתה קורא לעצמך מעריץ? כי זה נשמע שאתה משתדל ממש חזק לרדת על הלהקה נואל הוא לא אמן גיטרה מטורף, אבל הוא כן ידע להביא אותה בסולואים פשוטים ומתאימים כשצריך, בעיקר באלבומים הראשונים, ולא סתם באנגליה דפנטלי מייבי נחשב לאחד מאלבומי הגיטרות הטובים אי פעם, אתה לא חייב אלתורים מהירים ומפגרים שלא מתאימים לשיר כדי להיחשב נגן טוב. אה וגם אני מנגן. וחוץ מזה הוא בחיים לא הגדיר את עצמו ככזה, הוא בעיקר כותב שירים מעולה, ואני חושב שלפי ההצלחה שלהם רוב האנשים מעדיפים את זה מגיטריסט מוכשר עם שירים מסריחים, כאילו סתכל על הביטלס, קשה לקרוא להם אמני גיטרות אבל מי יכול על האלבומים שהם הוציאו בכלל? הסאונד בהופעות גרוע? חח.. אואזיס להקת הופעות ממש מוערכת, ההופעות שלה אגדיות בבריטניה, כל סיבוב הופעות היא מועמדת בכל טקסי הפרסים הקיימים ללהקת ההופעות של השנה וגם יש לה כבר כמה זכיות. הסאונד במנצ'סטר גרוע? אחי, זה הסאונד של אואזיס! מנצ'סטר לטעמי היא אחת מההופעות הגדולות שלהם ביותר ובכלל מהגדולות שהיו, איזו אווירה, מי יכול עליהם בכלל ברוקנרול סטאר שם.. והכי חשוב- הסאונד שם זהה לסאונד מהאלבומים, בנאדם לא יכול לאהוב את הלהקה ולשנוא את הסאונד הזה, חח זה סתם אמירה מפגרת.. ודבר אחרון שממש הרגיז אותי, אם כל השירים של נואל בסולם G (אמירה מטומטמת ולא נכונה כמובן) למה אף אחד לא מצליח לכתוב כל כך הרבה שירים טובים ומגוונים כמוהו, למה הוא נחשב בעיני רבים לאחד מכותבי השירים הגדולים ביותר אי פעם אם הוא אפס כמו שאתה רומז שהוא, תאמין לי, אם השירים האלה כולם בסולם G אז לא צריכים להיות סולמות אחרים.

sok777

New member
חחחח רועי..../images/Emo24.gif

בעיקרון אתה די צודק ואולי טיפה הגזמת בכעס, למרות שגם אותי זה הכעיס..

RoySupernova

New member
לא הגזמתי בכלום

כשבנאדם מדבר די במכוון כמו מפגר, שלא יצפה לתשובות מתחשבות ונחמדות, מקסימום לבקשה נחמדה שיילך לעזאזל.

ORBITTE

New member
וואי!!

סליחה שאני אומרת את זה אכבל אתה פשוט לא מבין שהבנאדם! או שאתה באמת לא יודע כלום מהחיים ש'ך או שאתה באת לכאן בשביל לקדת על אחד האמנים הכי גדולים בניינטיז! תבחר בין השניים!
|èøǻ|

למעלה