נואל

ת1ו1מ1ר1

New member
נואל

נואל התותח... הבנאדם בקושי יודע לנגן וכל השירים שלו בסולם G הוא פשוט לא זז משם אבל הוא כוכב רוק אמיתי וזה מה שחשוב פעם לא הערכתי את אואזיס ועדיין אני חושב שכלהקה הסאונד שלהם די גרוע... המוזיקה צפה כולם מנגנים ביחד אין תוים במוזיקה בכלל לדוגמא ההופעה במנצ'סטר אף אחד שם לא יודע באמת לנגן הם יודעים לכתוב שירים שזה מחפה על המוסיקה

sok777

New member
אוקי, מה שתגיד פרופסור.

נואל לא יודע לנגן? כבר בקטע הזה התחלתי לצחוק. נואל נגן ענק.. כמו שהוא מסביר את זה - לחיות בעוני במנצ'סטר כשאתה נער, יש לך 2 אפשרויות: או להפוך לסוחר סמים או לקחת גיטרה ולנגן, ואני לקחתי גיטרה. נואל מנגן מעולה. חוץ מהנגינה שלו, נראה לי שאתה חי בסרט מאוד גדול שקוראים לו בורות או הכחשה. השירים של נואל לא זזים מסולם G? כמה שירים שמעת? 3? 4? אתה יודע כמה הלחנות יש לנואל בכלל שאתה מדבר? יש לו מאות הלחנות ושירים מדהימים שזזים מאוד רחוק מ"סולם G" כפי שאתה אומר. יש לו כ"כ הרבה שירים גאוניים וחכמים.. כ"כ הרבה צירופי אקורדים יפים. פשוט מדהים. או שאתה מת מקנאה, או שאתה מכחיש או שאתה סתם לא מבין מה אתה אומר. מותר לך לא להעריך את הלחנים ולא לאהוב אותם אבל אל תגיד דברים שאתה לא יודע. זו עובדה שנואל נגן גדול ויש לו הלחנות גאוניות ונרחבות ב'שלל צבעים' כמו שאומרים. אתה כ"כ סותר את עצמך. מצד אחד הוא לא יודע לנגן והסאונד גרוע ואתה לא מעריך אותם והם לא יודעים לנגן ומצד שני הם יודעים לכתוב שירים שזה מחפה על המוזיקה?! לכתוב שירים משמעותו לעשות מוזיקה. אז איך זה מחפה על המוזיקה? לפני שאתה כותב תגובה, תחשוב טוב ואל תכתוב סתם שטויות עוד פעם.

YOasis

New member
ומי אתה שבאמת נתייחס לדיעה שלך?

זה ידוע שנואל לא גיטריסט תותח, לא גילית לאף אחד פה את אמריקה. הבן אדם התחיל לנגן בגיל 19 לבד... ההורים שלו לא קנו לו גיטרה בגיל חמש ושלחו אותו ל"ג'ימי הנדריקס" שילמד אותו לנגן. אבל נראה לי שגם אתה וגם כולם הייתם מתים להלחין כמו נואל, כןכן, למצוא מלודיה מתאימה ולמצוא אקורדים "פשוטים" שיתלבשו על השיר בצורה מושלמת - גם זה מצריך כישרון. ולנואל יש את זה בגדול. ונראה לי שאתה צריך להקשיב לשירים מעבר לארבעה שהורדת... אולי לא גיטריסט ענק. אבל עובדה שאנשים שומעים אואזיס גם בלי להקשיב למילים. זה אומר משהו, לא? אני בעד שתלך לנוח...

sok777

New member
הוא לא הגיטריסט הכי טוב בעולם

אבל הוא בהחלט גיטריסט לא רע בכלל.. הרבה יותר מכל גיטריסט בלהקה רגילה. הוא מנגן טוב מאוד.. הוא רכש הרבה ניסיון והוא מנגן על גיטרה עם קור-רוח ובקלות. הוא מאוד מומחה בכל הקשור לגיטרה והוא גם יכול לנגן יותר ממה שהוא עושה בשירים של אואזיס, אני בטוח.

YOasis

New member
לא אמרתי שלא... אני לגמרי חושבת שנואל גיטריסט

מדהים, במיוחד בשנים שהוא היה משתלט על הגיטרה המובילה (כי הרי זה די ברור שהוא נתן את התפקיד הזה, לצערי, לגאם בשנים האחרונות). האמת שמגיע לו לנוח קצת. הוא הוכיח את עצמו מעל ומעבר. (ואתה לא צריך לספר את זה לי סער חח זה די מעליב
. טוב שאואזיס זה בערך כל עולמי ואני מעריכה כל פריטה פריטה שנואל עושה על הגיטרה בצורה המדהימה שלו...
)

YOasis

New member
לא הבנתי למה הבנת מה שהבנת

אבל כדי להבהיר... כשאמרתי שנואל הוא לא גיטריסט "תותח" הכוונה היא שהוא לא איזה אריק קלאפטון או ג'ימי פייג' שמעריכים אותו בגלל היותו גיטריסט והוא מתפרנס רק מזה. הכוונה שלי הייתה שהכישרון שלו לא מחייב אותו לעשות את הדברים האלו כדי שהשירים יהיו שלמים ומופלאים... עם כל זה שהוא לא 'אחד מהגיטריסטים של כל הזמנים'' (והוא בעצמו אמר את זה כמה וכמה פעמים) הוא יודע לעשות את העבודה וליצור שיר שהוא מושלם מכל הכיוונים. אפילו גיטריסטים מכורים או אנשים ששומעים רק להקות גיטרה (כבדות) יודעים להעריך אותו על זה. ואני מדברת כי אני מכירה כמה וכמה כאלה שלא חושבים שהם היו אוהבים את אואזיס (או הוורב לדוגמא) אבל כשהם שומעים שירים שלהם הם מבינים כמה הלהקה גדולה וכמה השירים מושלמים מכל הכיוונים. יש מבין
?

sok777

New member
הבנתי מלכתחילה..

כתבת את זה יותר בשביל עצמך נראה לי. גם בקשר להודעה הקודמת- לא אמרתי שאת לא מעריכה אותם או שאת לא יודעת עליהם.. אני לא מבין למה הרגשת את הקטע שזה נראה לך כאילו אני מנסה להסביר לך וכד', לא באתי להסביר. אני מכיר את ההרגשה שלך אבל היא לא נוחה ואין לך צורך לנסות להסביר כי הבנתי. כתבתי את התגובה ההיא כדי להבהיר להוא. כי כתבתי שהוא גיטריסט מעולה ואת באת וכתבת מה שכתבת אז רציתי להבהיר למה אני התכוונתי.

YOasis

New member
סבבה, טעות שלי... כנראה שלא הבנתי נכון ../images/Emo140.gif

ת1ו1מ1ר1

New member
תגובה

בוא נסביר את זה יותר פשוט,נואל נגן לכתיבת שירים הוא לא מתקרב לרמת נגינה של גיטריסט אם אתה חושב שהו נגן אז אתה לא מכיר כנראה גיטריסטים... אבל הבנאדם תותח כי הוא אישיות והוא כותב שירים מדהימים ובאמת הסאונד שלהם כלהקה[לא בהופעות האקוסטיות] הוא גרוע וזהו מה לא ברור

Noelit

New member
אף אחד לא אמר שזה לא ברור,

אנחנו פשוט לא מסכימים איתך.

sok777

New member
אני ועוד איך מכיר גיטריסטים

אני בעצמי גיטריסט. ואני יודע מה זה גיטריסט טוב ולא טוב. תאמין לי שהוא ברמה יותר גבוהה מהמון גיטריסטים מתלהבים שמנגנים מטאל. תראה, יש אנשים שלוקחים גיטריסט טוב בתור זריזות ידיים וכד'.. שזה יש לו.. ברור שיש יותר, אבל הוא יותר מגיטריסט ממוצע של כל להקה אחרת.. ויש כאלו שלפי ידע בגיטרה, שליטה וכד'. ובזה הוא בכלל גאון. ראית אותו פעם משתמש בפדאלים, רגליות כד'? הוא גאון בכל הנוגע לסאונד והוא גיטריסט מעולה. לא הנדריקס, אבל הוא גם לא שואף לשם.

YOasis

New member
וואי, אני רואה שלא נמאס לך... ../images/Emo192.gif

זה לא שאם תמכור לנו את השטויות שלך והדיעות המזה לא מוסמכות שלך, נקנה את זה. נואל כותב שירים ומלחין מוכשר ויש לו את זה במה שקשור לגיטרה. אמרנו את שלנו בקשר לזה שהבנאדם לא גיטריסט אגדי שצריך להירשם בדפי ההיסטוריה כגיטריסט של כל הזמנים אבל עם כמה שתכחיש את זה ותנסה להאמין במה שאתה מאמין - נואל הוא גיטריסט. אה כן, והסאונד של אואזיס כלהקה (או מה שניסית לומר... מה הקטע להגן על הדברים עם ההופעות האקוסטיות?! חח זה באמת מוגזם) הוא מעולה. יותר טוב מהרבה להקות שמופיעות בחי. הם משקיעים בהופעות שלהם. אני בעד שנסגור פה את הויכוח המזה חסר טעם כי אתה כל כך מקובע על מה שאתה חושב שזה ממש לא משנה עד כמה נדבר על זה. אני אמרתי את שלי ואני בטוחה שאת החבר'ה פה לא כל כך "שיכנעת" בהסברים שלך... אז עדיף שנסיים את זה פה יפה.

Noelit

New member
אני לא יודעת אם לצחוק או לצעוק.

אם אתה אומר שנואל לא זז מסולם G, כנראה באמת לא שמעת מספיק שירים של אואזיס. אתה לא חייב לאהוב את המוזיקה וזה, אבל אתה לא מעריך להקה שהשפיעה באופן ממש משמעותי על הניינטיז? זה כמו שאני לא אוהבת את פינק פלויד, אבל אני יודעת להעריך אותם. ונואל הוא אולי לא ג'ימי הנדריקס באמת, אבל "אף אחד שם לא באמת יודע לנגן"? זו הגזמה מטורפת לגמרי, בתור מי אתה מדבר? נואל הוא נגן מעולה ואין מה להתווכח על זה בכלל. עיצבנת והצחקת אותי בתגובה אחת. באמת. אם אתה כל כך לא מעריך את אואזיס, למה נכנסת לפה ואמרת את זה? כדי לעצבן את כולם?!

shmuelr

New member
חברים וחברות...

אני מעריך אותו. לא צריך יותר מזה.. באמת.

shmuelr

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif בינינו... אבל רק בינינו...

משהו עם הבין את הסמיילי הזה ?
מה הקשר בוקס?

ת1ו1מ1ר1

New member
.................

חברים יקרים אני לא אויב חחח כמו שאתם מציגים אותי אני מת על נואל ועל השירים שלו אבל ההופעה במנצ'סטר היא פשוט גרועה אי אפשר לשמוע מרוב שהמוזיקה צפה אבל גם שאתה אוהב מישהו זה לא אומר שלא צריך להיות ביקורת חברינו הגיטריסט בקשר למה שאמרת על מטאליסטים אז זה נכון שיש לנואל רגש אדיר בנגינה על אקוסטית! בוונדרוול למשל ואם אתה חושב שהוא גאון אז זה קצת מוזר כי בנאדם שכותב שירים לא יכול להיות גאון כי הוא בסך הכל כותב שיר מקליט אותו וחי עליו שנים להיות גאון במוסיקה זה לנגן ברמה גבוהה ולהמציא תגיטרה עם סגנון אישי ואני חושב שהוא קצת מוותר לעצמו ומשתמש בצירופי אקורדים שהוא השתמש כבר למרות שהוא משחק איתם בן זונה אבל הוא גם מוגבל במה שהוא יכול לעשות! בקיצור תמשיכו להגיב שיהיה קצת מעניין......

sok777

New member
מצטער אם הרגשת כמו אויב

אתה לא. ותלמד לתת תגובות. תפסיק לפתוח הודעה חדשה לכל תגובה. בכל מקרה, אתה לא מבין מה אתה אומר ואין לי כח להסביר לך את כוונתי העמוקה. אני רק אגיד לך שאנחנו מכירים אותו ואת האישיות שלו טיפה יותר ממך, אולי ממש מעט יותר ממך אבל זה מספיק לנו לדעת שהוא כן גאון. נכון, להלחין שירים זה לאו דווקא אומר גאון, אבל זה כבר כשרוני. אבל אנחנו מכירים את ההלחנות שלו, ורואים.

למעלה