נואה ווילי

רייvבלה

New member
נואה ווילי

שלום לכם יש לי שאלה ואני מקווה שלא אותה כבר מיליון פעם.. באיזו עונה עזב/עוזב נואה ויילי את הסדרה? ועוד שאלה קטנה: באיזו עונה מארק מת? תודה!

lightanddark

New member
נוח ויילי עדין משחק בסידרה

נכון למה שמשודר בארץ. ואם הוא עוזב או לא זה ספויילר והתשובה רשומה בהמשך ומארק מת בעונה שמינית
הוא יעזוב בסוף עונה 11 עם 6 הופעות בעונה 12

תוספת לגביי נח../images/Emo58.gif

הוא אמור להשתתף גם בעונה 13, והפעם בפרק שיתרחש בשיקגו, לא באפריקה.

baracooda

New member
למה שלא תשים אזהרה של ספוילר?

קראתי פה במקרה, והרסת לי עם 2 השאלות!!

lightanddark

New member
מארק זה לא ספויילר

זה שודר מאה פעמיים בארץ ושימי לב לתשובה שלי לא אמרתי כלום על נוח ויילי שלא סומן בספויילר וונכון! בפעם הבא לא לשאול שאלות אם אתם יודעים שהם מכילות ספויילר!!

nWkobi

New member
שימי לב לייט אנד דארק וגם אתה השואל

על נוח זה ספוילר בריבוע למי שרואה לפי הארץ,ולא ראיתי אצל אף אחד מכם בכותרת את הסימון
... אם שמתם אותו בגוף ההודעה או לא זה לא משנה כבר ברגע שנכנסים אליה,הקטע הוא שהסימון יופיע בכותרת.

lightanddark

New member
לא ידעתי

שאנשים קוראים הודעה לא לפי הסדר! נו באמת אל תגזים...... אם אתה קורא הודעה אתה רואה שיש סימון של ספויילר ויש רווח בין הסימון למה שכתוב אז אין שום סיבה שבנאדם נורמלי שקורא נורמלי לא ישים לב שמתקרב ספויילר

DeepThoughts

New member
לדעתי שני הנושאים זה לא ספוילר

בקשר למארק גרין-כמובן שזה לא ספוילר, זה שודר בארץ. בקשר לנוח ויילי- עצם העובדה ששחקן כבר לא משחק בסדרה זה לא ספוילר זאת עובדה. אם היה שואל על קרטר-אז זה ספוילר. אבל שאלו על ממתי נוח ויילי לא משחק בסדרה ולא את הסיבות של למה הדמות לא בסידרה.

למעלה