נהר של מילים

נהר של מילים

נהר מילים מפריד בינינו מחפשת את הרפסודה לחצות להגיע לידך המושטת אלי לאחוז באצבועותייך החמות תראה הירח שולח קרנים להאיר את הערוץ של המילים אבקש מקרן אחת של ירח להרים אותי אליך לגדה מנגד אבל הירח עדיף ככה הגעגוע יגרום יצירת שיר נוסף להציף הפורום בשירי אהבה בשירים העורגים אליך אהוב

ben 911

New member
../images/Emo45.gif נכון, ונסיכה שרה אותם בעצב. ../images/Emo127.gif

אני פשוט מת על שירי אהבה.

ben 911

New member
נסיכה, אולי אני טועה אבל יש לי הרגשה שאת

עדיין תקועה ב"שאריות" אהבה ישנה...
שאריות שאינן נותנות לך להיפתח לאהבה חדשה. את יודעת, אחרי תקופת "אבלות" חייבים לעשות סוויץ גדול ולהמשיך הלאה.. אבל שוב, אני מעלה את זה מתוך הלך העניינים כאן בפורום. לא משהו שאני יודע או משהו שנאמר לי, ממש לא. תקניניני אם אני טועה.

הלוואי...הלוואי...שתהיי בריאה נסיכוש

ובמקום "לשוטט" במסדרונות בתי חולים ומרפאות..ולקבל מלא תרופות שעושים לך כל כך רע....וכשתבריאי אני בטוחה ב100% שתקרעי את העיר תשוב השמחה לחייך, ואתה אהבה גדולה.....כי את גדולה למרות מצבך הבריאותי..את האדם אופטימי שהכרתי....

החודש מסתיימת השנה של האבל

אבל שקועה באנקולוגיה לצערי המצב רק הסתבך כי העירו אך המפלצות של חיי הולכת לפתוח במלחמה על רופא שפספס בהשגחה ונן לי תרופה שהעירה את המפלצת שישנה 16 שנים ביום שלישי אדע עד כמה הפגיעה בגוף ומה ניתן לעשות לצערי צריכה להלחם כדי לשרוד, במצב הזה אהבה זו מותרות רצויות אך אינם ברקע אבל כתבתי שיר נוסף כנס קרא אותו ותראה שעוף החול יודע להער אותי כל פעם מחדש

קו האהבה

אתה קיים בתוכי נסתר מעין זרה זה קרה שנעמדת מולי על הברכיים את מבט עינייך הפנת הישר אל עיניי מבט העינים שלך חדר לנשמה שלי חדר למקום ששנים חיפש אהבה ומאז לא מחפשת אהבה כי אתה שוכן בתוך נפשי נסתר ויודעת שאתה בתוכי עוטף אותי באהבה מרחוק שולחת לך ים של מילים לעטוף אותך באהבה מרחוק עדיין מרגישה אותך סביבי זוכרת את מגע גופך בגופי זוכרת הריח שלך עלי שנעם לי להתקרב אליך להטביע את גופי בגופך הדמעות שזלגו יצאו מהלב ואז קצת אושר חדרה ללב רוצה לתת לך אותי במתנה ללטף את גופך בקולי ללחוש לך אוהבת אותך ומקווה שתהיה בצד השני הקו הטלפון יחבר אותנו בין שתי נקודות עובר קו אחד קו אחד של אהבה השיר מוקדש לך ליום ההולדת לאיש הנסתר בחיי שהסתכל אל תוך עיניי לראשונה בחיי והעיר אותי לחיים ולאהבה ובחר להיות אבא מסור לילדיו הגדלים לידו אבל האהבה בוערת בלבבות עדיין נותרה כשהיתה ולו הייתי רוצה ללחוש את אהבתי

למעלה