נהר של אהבה...

בארי

New member
נהר של אהבה...

את ואני שני הפוכים נהר זורם ביננו והוא רחב רבים הגשרים שבנינו וגם הרסנו ורק בחלקם המועט אנו מגשרים כן הוא רחב,רחב עד מאוד כמזרח ומערב,שחור ולבן אין אמצע אחד,אין גשר אחד מחפש דרכים לאהוב ולהיאהב רוצה רק דרך אחת שתחצה את הנהר לא הרבה,רק אחת בלבד,גשר קטן ונהר שיהפוך לנחל קטן רווי זרימה תחת עצים ושיחים,משקה ומטפח ככה אני רוצה את אהבתי זורמת,משקה ומטפחת אבל שתהיה גדולה אך אהבתי אלייך גדולה כנהר הרחב ורבים הגשרים עליו בניתי ואת הרסת לאט לאט,תבוא האחת שתחצה את הגשר הגשר הקטן שאבנה מעל הנהר הרחב חצי גשר אני אבנה וחצי היא תבנה...

dudusch

New member
חומות

חומות על ליבי בניתי, איתן על נפשי הגנתי. אותן עוד לא פרצה האחת, שלמדה לעבור מעל, לחמוק מתחת. מעברי סתרים יש בה, בחומה, ממתינות להיפתח לאחת, לחומה, שתדע את המפתח למצוא, שתדע לרצות. את שיש מאחורי החומות, להנות מהעולמות. ששם מסתתרים, על האושר דוגרים, ממתינים לאור השמש, אליה להתפרץ, את אהבתה לשמש...

smallstorm63

New member
חומות

אתה חייב אמר הלב איני יכול עניתי אתה מוכרח אמר הלב איני מוכן עניתי אם לא עכשיו אי מתי שאל הלב? לא עניתי תהיתי ניסיתי ועדיין זה כואב...

dudusch

New member
ואם זה כואב,

וליבי צועק כי דואב, ולא רוצה עוד בכאב לחוש? אז אני שואל, ואם לא נחוש? הן גם באהבה לא נגאה, את האושר לא נראה, וכה הרבה נפסיד...

לטף את הלב הכואב

אהוב את עצמך מעט לטף את הצלקת הכואבת הבט אל הירח המלא בקש ממנו מעט אור האור הכנס אל הלב משם יגרש את החשכה ששם התפשטה בריק ראה כמה רווח ללבך יש מקום לאהבה חדשה הזמן אותה להכנס ללב תכתוב איך חייך יראו שהאהבה תבוא בלב לגור תתפלא האהבה אותךתציף כולך תקרון אור קסום ומושך נשמתך המוארת אותה תמשוך ונערת חמד אליך תמשך כמגנט אליך תבוא בחיוך מבויש לחזות ולהתחבר לאור שלך כמו שהירח לוקח מהשמש קח אתה מעט אור מהירח והלב יאיר ויקרא לאושר וגם לאהבה לצאת מהחשכה שם היא מתחבאת כל הזמן

בארוש...../images/Emo99.gif

כהרגלך אתה יודע לרגש, לעיתים עד דמעות. זמן רב לא נתת לנו לטעום את כשרונך... אהבתי כל מילה שכתבת

שאתה אוהב על גדת הנהר

אתה אוהב, כי אתה רוצה לאהוב את הנשמה אתה נותן לה את הלב על מגש אתה מגיש לה אך יקירי החמוד את הגשר בונים יחד אחד מוביל ושני מובל שאחד בונה ושני הורס זה כמו שני קברניטים לספינה היא לנמל לא תגיע ככה נהג אבי לומר עצה לי אליך ידידי שמור על לבך המתוק יש עלמת חמד בצד שלך הרואה אתה אותה עומדת היא לך מושיטה יד לשלום אם תלחץ ידים לשלום לא תצטרך לבנות גשר הלבבות יבנו קשר חזק שמי הנהר יזרמו לשניכם שאתם על אותה הגדה

שיר יפיפה בארי

האם אתה באמת מוכן להקריב, ולוותר על הכל בשביל אותו פלג נחל עדין, זך וקסום?

tutifruti21

New member
בארי...

אתה כותב פשוט מקסים,כל מילה ומילה שלך מגיעה הישר הלב ומרגשת כ"כ...! אל תפסיק לקוות כי יום אחד תגיע הבחורה אשר תחזיר לך את האהבה שכ"כ מגיעה לך!

בארי

New member
אני מקווה...

מקווה שהיום הזה יגיע מהר אליי ואל כל מי שחפץ בו !

למעלה