נהרס לי הסנסה E270

RoyBO

New member
נהרס לי הסנסה E270

אני רוצה לקנות נגן חדש דרישות זיכרון פלאש נפח 8GB ומעלה לא צריך תמונות או סרטונים זה ממש לא חובה מסך ברור שאפשר לקרוא את השירים כמו שצריך לא חובה תמיכה בעברית סוללה נטענת- 20 שעות עבודה ומעלה (מוכח לא סתם לפי יצרן). תקציב: עד כ- 700 ש"ח אני מניח. איכות צליל די חשובה.

RoyBO

New member
גם לא חובה שיהיה רדיו

כן יהיה נחמד שיהיה מיקרופון להקלטה

O

omerdav

Guest
טוב,לאט לאט.

הנגן שראית בבאג,מומלץ בהחלט. אני חושב שזה מחיר זול בהחלט ל-16GB ואולי שווה אפילו לעשות את הקפיצה ל-16GB. עונה על דרישות הפלאש,הנפח,המסך קטן אבל אפשר לראות בבירור את פרטי השיר,יש תמיכה בעברית,הסוללה 60 שעות,והאיכות צליל זה "בובה". יש גם רדיו וגם מיקרופון והוא יעמוד יופי בריצות. המחיר טיפה חורג אבל שווה לדעתי לשלם עוד קצת.

RoyBO

New member
שמע המחיר בארץ מופרז, במיוחד שהדולר בזבל

כרגע. 900 ש"ח זה מלא לנגן MP3 בימינו. הוא תומך בתיקיות?

O

omerdav

Guest
אייאודיו הם אחד הצדיקים האחרונים

שנותנים תמיכה בתיקיות לנגנים שלהם.

RoyBO

New member
וואלה נראה כמו נגן בנזונה

הוא נראה די עמיד וזה חשוב מאוד. יש לו תמיכה בויסטה? ואני מקווה שלא צריך להעביר איתו שירים בעזרת תוכנה חיצונית של IAUDIO?

O

omerdav

Guest
תמיכה בויסטה אני חושב שכן

שום תוכנה חיצונית. נרתיק לא חושב שיש.

RoyBO

New member
חוסר בנרתיק הוא די בעייתי.

קשה לתפעל נגן בזמן ריצה במיוחד שהיד מזיעה לסנסה היה לי נרתיק שמולבש על הזרוע ומותאם לצורה של הנגן.

RoyBO

New member
קניתי, נגן קטן וקומפקטי. אפשר לשים אותו בכיס.

יאיר B

New member
היי רועי,

מהניסיון שלי איתו (היה אצלי כמה ימים, ואני בהחלט זומם עליו בעצמי) - מדובר ביצירת מופת, לא פחות. אין בעיה איתו עם שום מערכת הפעלה (אני בדואל-בוט עם ויסטה-XP-לינוקס). 60 שעות סוללה במוזיקה - הכי הרבה בישראל. לא צריך תוכנה (מלבד להמרה של סרטים, אבל לא נראה לי שתרצה לראות סרטים על 1.3"), אבל יש לו תוכנת המרה נוחה למוזיקה אם אתה רוצה. נרתיקים זה צרה צרורה (אני לא יודע איפה קונים). גם אביזרים אחרים אין עבור הסדרה הזאת (כמו גם ל-F2 שיש לי). אני מניח (וגם מקווה) שתהנה ממנו

RoyBO

New member
נגן מטוררררףףף, אחת המציאות הגדולות שיש בשוק

RoyBO

New member
אחרי כמה שעות איתו אני ממש ממליץ עליו בחום

צריך להתרגל למערכת הניווט שלו, אחרי שמתרגלים הוא פשוט נהדר, עושה הכל! פשוט כל דבר.

למעלה