נהרס לי הדו"ח

gabimaor

New member
נהרס לי הדו"ח

לפני כשבועיים קיבלתי דוח על שלא עצרתי (לטענת השוטר) ליד תמרור עצור.עד כמה שזה נשמע מצחיק הכלב אכל לי אותו חלקית, מה שאומר שכעת איני יכול לשם אותו. למי לפנות על מנת לקבל שוב שובר תשלום (הדוח ניתן במודיעין)?

enigo

New member
תן לי לנחש...

ביציאה מאבני חושן? כל העיר הזו מלאה שלטים שנראה כאילו פוזרו לפי הטלת קוביה - "עצור" בצמתים עם ראות מעולה ו"תן זכות קדימה" בצמתים עיוורים לחלוטין...

be_roo

New member
שלח מכתב רשום ליחידת התנועה

שאליה משתייך השוטר שרשם את הדו"ח, ובקש שישלחו לך טופס חדש. עשה זאת בהקדם כדי לא להסתבך עם ריביות על איחור בתשלום. שם היחידה מופיע בחלק העליון של הדו"ח והכתובת מאחור. אם זה החלק שלא שרד את מלתעות כלבך, תוכל לברר את מספר הטלפון של המרחב שאחראי על המקום בו בוצעה העבירה דרך אתר משטרת ישראל.

lsshay

New member
לכל קנס יש מספר סידורי

אם המספר שרד אתה יכול לשלם אותו באינטרנט ללא צורך בטופס המקורי - לצערי מנסיון כך נהגתי

ronit ronit 1

New member
עם אתה רוצה לשלם והזהו באינטרנט ועם

לא את יכול לגשת למשטרת התנועה (ממש לא משנה איזה) אבל יום לפני סיום 90היום, ולמלא טופס איבוד דוח אחרי שבועיים מקבלים אישור בדואר שהוגשה בקשה אחרי 6 חודשים מקבלים אישור אל ביטול התוספת פיגורים ואחרי עוד 3 חודשים מקבלים דוח חדש עם ערכה של 90 יום לתשלום כלומר שנה דחייה בלי קנסות על פיגורים מיניסיון זה עובד ירון

D BOOK

New member
תן לי גם לנחש

בפנייה ימינה מרח' משה דיין לרח' עמק בית שאן.

למעלה