נהרסתי סופית

grover

New member
נהרסתי סופית

היי עינת אמש גלשתי כאן בפורומים וראיתי את מה שכתבת לגבי קשר בין אנשי 4 לאנשי 8. מאחר ואני ובעלי מתאימים להגדרה הזאת (אני 8 והוא 4) וראיתי שגם מספר הטלפון שלנו מתאים להגדרה וגם תאריך הנישואין שלנו (22) וגם לידת הבת שלנו (22) וכולו, אמרתי לעצמי, אוי, נכון שמי שלא נשוי לא צריך להתחתן בהרכב כזה, אבל מה עושים אלה שהם כבר נשואים? מתגרשים? זה די מלחיץ הקטע הזה....

עינת

New member
גרובר אני קוראת אותך לסדר ../images/Emo24.gif

הרי כבר התדיינו בנושא שלכם באופן אישי והדברים לא היו חדשים לך. מי שנשואים לא,לא מתגרשים,אלה מבינים שזהו גורלם ומקבלים את הדין והקושי באהבה.ו...הרי יש לכם ילדים נפלאים לא? ואתם אוהבים אז המשיכו בדרך גם אם אינה קלה עם המון אור ואהבה.
שפע ו
עינת

grover

New member
תודה...ועוד שאלה..

תודה על התשובה...אני מסכימה איתך. החיים לא אמורים להיות קלים כל כך. אני אומנם לא כל כך מבינה בנושא של קארמה, אני מתארת לי שזה קשור איכשהו לגלגול נשמות או משהו כזה...אני שואלת את עצמי, אם אני, 8, בוחרת באדם שהוא 4, האם זה יכול להפריע לי בפיתרון הבעיות שלשם כך אני נמצאת היום בעולם (אני לא מבינה בזה כל כך אבל יש לי תחושה שבאנו לתקן דברים קודמים, מה גם שמגיל מאוד צעיר, משהו כמו גיל 3, אני סוחבת איתי תמונה/סצנה מסויימת, שמגיל צעיר מאוד אמרתי לעצמי שזה מהחיים הקודמים...זה אותה תמונה מאז, ותמיד חוזר על עצמו). כלומר, האם קלקלתי משהו על ידי זה שבחרתי, על ידי המשיכה המגנטית והבלתי-ניתנת לשליטה, באדם שהוא "4"? (נראה לי שאני מסתבכת כאן אבל אולי זה איכשהו הגיוני...) שוב תודה על הכל.

עינת

New member
יקירה ../images/Emo24.gif

קארמה היא גורל וקשורה לגלגול נשמות. הבחירה שלך באיש שלך לא מפריעה לך בפתרון,אמנם הדרך לא קלה אך אם את נוהגת נכון הרי שאין כל בעיה (רק קושי ועליו דיברנו).לכן אל לך לחשוש כי קילקלת משהו,המשיכי בחייך עם יותר ידע ממה שהיה לך קודם ויותר מכך,היום את יודעת שזהו גורלך.אגב מאוד מעניין העניין של התמונה מחיים קודמים,ניסית להכנס לעומק ולהבין?
שפע ו
עינת

grover

New member
עינת...

תודה על התשובה. נרגעתי... (פעם אמרת לי שאצלי הכל שחור-לבן וזה נכון...) לגבי התמונות מהחיים הקודמים, אני לא כל כך יודעת איך לברר את העניין הזה, יש לך המלצה, לגבי איך אפשר לדעת משהו יותר לעומק?

עינת

New member
הוקל לי שנרגעת ../images/Emo6.gif

לגבי תמונות מחיים קודמים את יכולה לפנות למי שעוסקים במודעות לגווניה,כל אחד מציע דרך וגישה שונה,יש מי שמאכילים בכפית ויש מי שידריכו אותך וכמובן ילוו בגילוי. תוכלי גם לפנות אלי אם תרצי,אך עלי לומר לך כי גישתי היא הגישה של ההדרכה ולווי (אמונתי היא שהדברים צרכים לבוא מתוכך וכאשר הם נובעים ממך הם אמיתיים ובהירים יותר).
שפע ו
עינת

למעלה