נהרסו לי החיים!

• פותח הנושא egry
  • פורסם בתאריך
חח גיל 25 זה מאוחר מדי?

את עדין בחיתולים את צעירה ואת יכולה בהחלט לשנות את החיים שלך אני חושבת שאת צריכה להתחיל להכיר אנשים כמוך ולהפסיק לרחם על עצמך את מוזמנת לקרוא את התגובה שלי לegry היא חלה גם עלייך

תפסיקו לנסות לעשות לבנאדם

שטיפת מוח הפורום זאת תמיכה הרבה יותר טובה מכל פסיכולוג כשהוא לא מפוצץ באנשים כמו מורן ואמית פה יש חבר'ה צעירים שמבינים אותך הרבה יותר טוב מכל מבוגר. זה טיבעי לחשוב לפעמים "איזה חרא, בא לי למות" גם לי היו מחשבות כאלה ולפי מה שאמרת, לא נראה לי שיש לך אומץ להתאבד ואתה גם לא צריך להכריז שחשבת על התאבדות תעיין קצת בפורום אתה גם מוזמן לקהילה שלנו באתר מקושרים (חפש בגוגל) ותראה שכולנו בדיוק באותו מצב כמוך יש לי 2 חברים טובים שהכרתי אותם דרך הקומונה שהייתה פה לפני עידן אוקספורד, ושניהם לקוי שמיעה ודרכם הכרתי עוד רבים וטובים... אתה יותר ממוזמן להצטרף לקהילת החרשים ותראה שזה מאוד טיבעי כאן ליצור קשרים חדשים ותרגיש הרבה יותר טוב ותבין שיש חיים טובים גם בלי חוש השמיעה אנשים חרשים חיים ועובדים ומתחתנים ועושים ה-כ-ו-ל כמו אנשים רגילים. אז זה ממש לא סוף העולם

moran f

New member
את צודקת

באמת לא בסדר מצידי להגיד לאנשים שיש מי שיכול באמת לעזור, במקום פשוט להודיע להם בנחרצות איך הם צריכים לחיות את חייהם כמו שאת עושה.

אמיר335

New member
אגב לגבי מקושרים

נכנסתי לראות מה האתר הזה שכולם מדברים עליו את קהלית ליקויי השמיעה לא מצאתי מה שכן ראיתי איזו מישהי שהתעצבנה מהאוטובוסים ונהגים שלהם. משהו בסגנון הגרסה הנשית לדון סקוטי ומלחמתו בשומעים

amitk80

New member
egry וליהי זה ממש לא מאוחר לשנות את הדרך

תקשיב גבר זה ממש לא מאוחר. אתה יכול לבחור איך לחיות. אני מבין שקשה לך. אתה מתאר בעיה שהיא אופיינית גם לעיוורים וכבדי ראייה ולא רק אצל כבדי השמיעה והחירשים. השאלה היא איך אתה לוקח את כל הנושא. אתה יכול לשקוע בדיכאון ולבכות ולהסתגר ואז אתה מחמיר את מצבך או לקחת את הבעיה ולמנף אותה לטובתך. אותי למשל לפני כמה חודשים לא קיבלו לחוג למערכות מידע באוניבריסטת חיפה בגלל שהפסיכומטרי לא הספיק לי, אבל הסכימו לקבל אותי על תנאי. מתחילת הסמסטר עד לההודעה שקיבלו אותי אני קרעתי את התחת ולא ויתרתי כי זה משהו שהאמנתי שאני מסוגל לעשות וחשבתי שיש לי את היכולות והנה הצלחתי להתקבל למה שאני רוצה. ליהי ו egry החיים שלכם עוד צעירים. ליהי את לא מבוגרת בהרבה ממני. למה ללכת במחשבה כזאת שלילית? אם תלכו במחשבה שלילית אז הנבואה תגשים את עצמה. אני משער שאתם אנשים עם יכולות אדירות אבל אתם לא מנצלים אותם. תייעלו אותם למקומות נכונים. אל תוותרו מהר. לוותר זה הדבר האחרון שאני מאמין בו. אתם עברתם הרבה בחיים כמו שאני עברתי. אתם צריכים להראות דוגמא שכבדי שמיעה יכולים לעשות כל מה שהם רוצים במסגרת המגבלות הרפואיות. מה שאתם תשדרו זה מה שהחברה. אם תשדרו שאתם לא נלחמים ככה ייתייחסו אליכם. נכון שהמצב לא פשוט אבל זאת לא בושה ללכת לפסיכולוג ונופר אל תבלבלי את המוח! את זו שעושה שטיפת מוח עם השטויות שלך. זה שאת חיה בצורה מסוימת לא אומר שכולם צריכים לחיות כמו שאת חיה! בני האדם הם שונים. זה מדהים איך את מנסה כל הזמן ללכלך עלי ועל מורן. מה קרה? רע לך שאנחנו פה בפורום הזה? פעם אחת תשימי את כל הקלפים על השולחן. את אדם כנה לא? הרבה מאד אמרו לי את זה. אני רוצה תשובה כנה ממך! מפריע לך שאני או מורן פה? הפכת את המקום הזה להתנגחויות קטנוניות ביני לבינך. זה רק מראה עד כמה האופי שלך רעוע ומחורבן. את משדרת כזה חוסר ביטחון מדהים. את חושבת ומנסה להראות שאת יודעת הכל אבל זה רק מראה את ההיפך. לשמוע דיעות אחרות לא יזיקו לך. בכל אופן ליהי ו egry הבחירה היא בידכם ואתם אלו שקובעים לעצמכם את החיים. אני בטוח שיש לכם הרבה מה להציע או דברים שאתם רוצים להגשים בחיים. תנו לעצמכם את הקרדיט וההזדמנות הזאת ואל תכנעו. החיים מלאים מכשולים אבל גם מלאים הפתעות נעימות... עמית

LITAL200666

New member
עמית זה לא בהכרח נכון

תן לי להגיד לך משהו כשאנ י הייתי בבי"הס משולב שומעים ולקויי שמיעה ..לא הצלחתי להתחבר לאפחד לא לשומעים כי הם ראו אותי כמוגבלת ומוזרה ולא לחירשים כי לא ידעתי שפת סימנים ועוד סיבות.. אז נוצר מצב כזה שהרגשתי שאני לא יכולה לסמוך על אפחד ,והיו זמנים ורגעים כאלה שהרגשתי לבד...אז באותה תקופה היתי נאיבית ותמימה וחשבתי הכל בשליליות.. מחנכת שלי שלחה אותי ליועצת קלינית בבי"הס שהיא גם פסיכולוגית ..הלכתי אליה ..היא שאלה אותי שאלות מפגרותתתתת ולא שיפרה לי את המצב בכלל,כל פעם הייתי יוצא ת מהמשרד שלה בהרגשה שמשהו לא בסדר אצלי !!!שאני פריקית מוזרה. אחרי זה אמרתי לעצמי המצב שלי רגיל,אני נורמליתתתתתת,ויש הרבה שנמצאים במצב כמו שלי (אני מדברת על לקויי שמיעה ) והפסקתי ללכת לאותה פסיכולוגית . אז לא תמיד פסיכולוג עוזר במצבים כאלה. אבל עדיין כל אחד בפניי עצמו וכל מקרה בפניי עצמו. אני רק סיפרתי על מקרה שלי.

moran f

New member
וואו, יש פסיכולוגית גרועה!

זה לא אומר שפסיכולוג טוב לא יכול לעזור. לא, הוא לא יקח אנשים יד ביד להכיר חברים, אבל הוא בהחלט יכול לתת כלים להתמודדות עם הרבה מצבים ולעזור בהרבה דרכים. זו לא בושה ללכת לפסיכולוג, ו"אולי כדאי לך לפנות לפסיכולוג" אינו עלבון. מי שמבין שהוא זקוק לעזרה בחיים (וכולם זקוקים לעזרה מדי פעם, בכל מיני תחומים) ופונה לקבל את העזרה לה הוא זקוק עושה את הדבר הנכון.

LITAL200666

New member
מורן ברוב פעמים העזרה מאנשים הקרובים

ומאנשים שנמצאים במצב הקיים כמו שלך שיכולים להבין אותך מה את עוברת זה יותר משתלם ועוזר יותר ב200%!! ותשימי לב לא אמרתי שזה עלבון או בושה. פשוט הבעיה של הבחור לא כזאת חמורה שצריך ישר להגיד לו "טוב אם ככה א תה חייב דחוף פסיכולוג" ה בחור ציפה לשמוע מאיתנו הערות,שיתוף פעולה,קטעים מהחיים שלנו,ועיצות וזה לדעתי יותר תורם !

moran f

New member
כל הכבוד על הנחרצות

רק חבל שאין קצת יותר ביסוס לטענות. על סמך מה את קובעת שהבעיה (שהוצגה בהודעה קצרה מאוד בפורום) לא מספיק חמורה כדי לגשת לטיפול מקצועי? מה זה בכלל "מספיק חמורה"? על סמך מה קבעת שעזרה של אנשים קרובים עוזרת יותר ב-200%?

ואת על סמך מה קבעת

שהבחור זקוק לפסיכולוג? היית פעם אצל פסיכולוג? כי אם היית אולי תוכלי לספר לנו במה הוא הועיל לך? כי אני הייתי אצל כמה פסיכולוגים בביתי הספר השונים שהייתי בהם. והם טובים רק לאנשים שצריכים מישהו לדבר איתם, לא יותר מזה.

moran f

New member
המממ... בואי נראה

על סמך העובדה שהוא בעצמו סיפר שהוא חושב על התאבדות, וזה מצב שכבר עלול לדרוש משהו קצת יותר מורכב מ"לך תמצא חברים". לא אמרתי שהוא זקוק לטיפול פסיכולוגי, הצעתי לו לפנות לאיש מקצוע. מדגם קצת יותר גדול של אנשים שהם לא את מראה שפסיכולוגים יכולים לעזור ליותר מ"אנשים שצריכים מישהו לדבר איתו". גם ידע (כן, כן, זו לא מילה גסה) מראה את אותו דבר. המחשבה שכל העולם הוא בדיוק כמוך אכן מובילה למסקנה שונה.

לקהילה שלנו קוראים

לשבור את הדממה והיי אל תעליב אותי, זה ממש לא היה קשור לדון סקוטי ומלחמה בשומעים, לא התלוננתי על השמיעה שלי בכלל!!!

אמיר335

New member
חלילה וחס להעליב אותך ../images/Emo13.gif

זה סתם היה מוזר האתר ההוא פתאום ראיתי את מה שכתבת וישר ידעתי שזו את
אל תשאלי אותי למה
הקישור לדון סקוטי היה בגלל שפעם הוא כתב משהו דומה. רק שהוא כן נלחם אז(והיום) בשומעים. ואת לא
.

למעלה