נהרסו לי החיים.

SEVEN DAYZ

New member
נהרסו לי החיים.

צבא הכיבוש הישרעלי רוצה לספח אותי לתפקיד שאני לא מעוניין בו. דיי לא יכול יותר אני כבר במצב של ייאוש........רוצים לגייס אותי למשהו ממש ממש גרוע.....כנראה בחיל התקשוב או חיל החימוש- איפה שכל הערסים. תבינו, אני חושב שלכל אדם יש את הערך שלו ולכל אדם יש זכות להתנסות בחיים האלה.... אבל אני לא רוצה שיתקעו אותי עם כל נדכאי העולם!!!!!! סעמק, אני רוצה להיות עם האליטה, אני רוצה להרגיש שווה. אני רוצה להיות עם אנשים ברמתי השכלית והרגשית. אבל לאאא, רוצים לדפוק אותי עם כל מיני ערסים ובני מיעוטים. יש לי בעיה שאני עם הרבה קבוצות באוכלוסיה פשוט לא מסתדר........קראו לי סנוב, קראו לי שחצן, קראו לי אליטיסט, אבל אני רוצה להיות רק עם הטובים ביותר, רק עם אנשים הראויים שאני אבלה איתם את זמני. אנשים תת-רמה ושטחיים פגשתי מספיק בתקופת בית הספר. די!! אני רוצה להתחבר לגרעין האיכותי של הנוער הישראלי, וזה גם בשביל שאח"כ יהיו לי קשרים בשוק האזרחי, עם האנשים שעתידים להוביל בו, ואני אוכל להשיג פרוטקציות. אבל לאאאאא, הצבא רוצה לתקוע אותי עם כל הערסים של חיל החימוש, שעם אני אשרת איתם, מקסימום יהיו לי קשרים עם מחלקת התברואה של העירייה (שם מכובס לפועלי זבל
) או אם זה ערסים מתקדמים- במרכז הליכוד.
בקיצור, נשבר לי מהחיים המסריחים האלה. תמיד אני מקבל את הכי גרוע שיכול להיות. הושיעני.....הושיעו אדם איכותי שרוצה לשרת עם אנשים כמותו.
נ.ב- עוד לא הזכרתי את שאר הבעיות שלי בחיים......
עושים לי שם דווקא כדי לדפוק אותי. אני שונא את הצבא. אני שונא את עצמי. אני שונא את המדינה הזאת.

HH husa

New member
תחפש מה טוב בזה.

תהיה עם איכותיים בחופש. תחפש מה טוב בסביבה שזרקו ,ובאנשים. גם בליכוד יש איכותיים. איזהו החכם , הלומד מכל אדם.

SEVEN DAYZ

New member
הלוואי שזה היה נכון

אבל מערסים אין אפשר ללמוד כלום חוץ מזה שעדיף לא להיתקע איתם. ובליכוד אולי יש איכותיים, במרכז הליכוד אין כל כך הרבה

BOSS77

New member
מה אתה מתפלא בכלל?

אנחנו נהפכים למחשבות שלנו. למה שיש לנו במיינד, בתת מודע. אתה שונא את עצמך, אתה שונא את הצבא, אתה שונא את המדינה, כתבת "חיל חימוש? על גופתי המתה. אני מעדיף להצטרף לצבא הנאצי", אתה לא מפסיק להתבכיין ולבכות על ה"גורל" האומלל והמר שלך ועל כמה שאתה דפוק ומסכן. (אני בטוח שאתה ככה גם ביום-יום) אתה לא רוצה לתרום שום דבר לאף אחד, אז מה יותר טבעי מזה שלא תקבל שום גמול? אתה מצהיר שעושים לך דווקא כדי לדפוק אותך. הכנסת את זה לעצמך לראש ואתה כל הזמן עסוק בלחפש ולמצוא סימוכין לכך. אתה משכנע את עצמך להאמין בזה. זה כאילו שחפרת בור והכנסת את עצמך אליו. אתה טוען שאתה רוצה למצוא חברי אמת, אבל אתה מיסמצ'ר בטירוף ויש לך רגשי נחיתות עצומים. אתה מעיד על עצמך שאתה אדם "איכותי", אבל האמת היא שאתה גזען לא קטן. ערסים? בני מיעוטים? הרשה לי להרגיע אותך, בני המיעוטים בצבא (שרובם המכריע כמובן דרוזים) ברובם משרתים ביחידות קרביות. הם לא מתפשרים על התרומה שלהם למדינה, הם מחפשים לתרום כמה שיותר. צבא כיבוש??? למה בכלל התגייסת? מי צריך סמולן כמוך בצבא?

SEVEN DAYZ

New member
תשובה

"אתה שונא את עצמך, אתה שונא את הצבא, אתה שונא את המדינה," אני שונא קודם כל את הצבא והמדינה, בגלל שהם דפקו אותי. אבל זה לא כמו שאתה חושב. קודם הם דפקו אותי, ורק אח"כ התחלתי לשנוא אותם, לא ההיפך ולכן לא המחשבות שלי גרמו לזה. "אתה לא מפסיק להתבכיין ולבכות על ה"גורל" האומלל והמר שלך ועל כמה שאתה דפוק ומסכן" אני באמת דפוק ומסכן. וגם לוזר סדרתי. יש לי שכל ויש לי כל מיני כישורים, אבל אני לא מנצל אותם ואני תמיד נופל בסוף. אף אחד אני לא אהיה מהמצליחנים באמת, תמיד אני אהיה הפוטנציאל הלא ממומש, האדם המבוזבז. "אתה לא רוצה לתרום שום דבר לאף אחד, אז מה יותר טבעי מזה שלא תקבל שום גמול?" אם כבר דופקים אותי בעולם הזה אז אני רוצה להיות רע עד הסוף. "אתה מעיד על עצמך שאתה אדם "איכותי", אבל האמת היא שאתה גזען לא קטן. ערסים? בני מיעוטים? הרשה לי להרגיע אותך, בני המיעוטים בצבא (שרובם המכריע כמובן דרוזים) ברובם משרתים ביחידות קרביות." וטוב שהם הולכים ליחידות קרביות. ככה אני לא אצטרך להיתקל בהם
"צבא כיבוש??? למה בכלל התגייסת? מי צריך סמולן כמוך בצבא?" חח אני לא באמת סמולן, לא אכפת לי מהערבים, מצידי שיחסלו את כולם. אבל זה בכל זאת צבא לא מוסרי וכובש. כובש את המלש"בים וכופה עליהם תפקידים רצחניים.

קודם כל, לנשום עמוק ולנסות להירגע ../images/Emo13.gif

ועכשיו, אני יכולה לומר לך שאחרי שנה של מלחמה להתגייס בכלל תת משקל, כשהתגייסתי פתאום גיליתי שפניי מועדות להיות מחסנאית. עכשיו כל מי שמכיר אותי או אפילו רק ראה אותי לשנייה במיוחד אז שהייתי די קטנה ורזה, היה מבין שזאת עבודה שלא מתאימה לי. עשיתי את הקורס, שהיה די משעמם ובסוף הפנו אותי בכלל להיות פקידה כי הקצין שלישות הבין שלא הגיוני להכניס אותי למחסן. אחרי 3 ימים בתור פקידה, ביקשתי לקחת על עצמי עוד תפקיד והציעו לי להיות פעילת חינוך והיה לי השירות הכי מדהים שלא תיארתי לעצמי שיהיה לי בכלל
מה המסקנה? שווה להיות סבלניים ולא לפחד אלא לנסות דברים.

למעלה