נהריה מחכה לי...

נהריה מחכה לי...

ואני לה.. אני נוסעת מחר לחופשה בת חמישה ימים בבית מלון בנהריה לאחר התלבטויות רבות (מה אני יעשה שם לבד? איך מבלים לבד? איך להגיע? ועוד כהנה וכהנה תהיות). אז זהו שהדברים הסתדרו לבסוף, אני נוסעת עם חברה ברכבת. ואנחנו מתכננות לבלות ולהנות מכל רגע ורגע... אגב, יש למישהו רעיונות לטיולים באיזור, רצוי מאד מאורגנים. אני מתחילה להתרגש מהנסיעה. בהרבה אהבה משי

BennyKa

New member
תשאלי במלון

את יכולה לבקר בראש הניקרה, בעכו וגם חניטה אם אינני טועה זה לא ממש רחוק נהריה עצמה חביבה מאור, הטיילת על הים, והגעתון. אני משער שבקבלה במלון יפנו אותך לטיולים וגם פינוק במלון אם יש שם ספא לא יזיקו, מגיע לך לפנק את עצמך !!! כול הכבוד משי אני מאושר בשבילך בני

במי תודה

בראש הנקרה בקרתי לפני שנים כאשר הצטרפתי לטיול עם בני כשהיה תלמיד בבי"ס, וזה היה מזמן... הגיע הזמן לבקר שוב...בשרותי הצבאי שירתתי תקופה קצרה בשל"ת בקיבוץ אידמית, איזה נוף מדהים ופראי...נפלה עלי הנוסטלגיה...

מיקה 42

New member
|טיול נעים לך ../images/Emo168.gif

|טיול נעים לך משי אדום . אני מאחלת לך שתהני ושהיו לך הרבה חוויות ורגעים של כיף בטיול. והכי חשוב שתחזרי אלינו בשלום.

yamkachol

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד לך מיקה,

יופי שארגנת לך חופשה שכזאת, יופי שעם חברה - מה אגיד ומה אומר... מאוד שמח בשבילך וגאה בך - כיצד את מתמודדת עם האובדן. כן, כן, יש הרבה חיים. אוסיף ואציע את חוף אכזיב - שמורת טבע... עכו העתיקה, החומה לחוף היום, הנמל, העיר העתיקה. איזה כייף. מאוד שמח . כל טוב - ותשמרי על עצמך. חגי

משי,היית צריכה להסדיר מראש טיול מאורגן,

אתן כבר תחרשו את הגעתון(הרחוב הראשי הקצר של נהריה) הלוך ושוב, שתהיה לכן חופשה נעימה

משי יקרתי אבוא לבקרך ...

אשלח לך מספרי טלפון שתוכלי למצוא אותי ,ונתאם ....

בילוי נהדר

אני אוהבת את הצפון כל כך ונהריה עיר מקסימה יש באיזור חוף ים סלעי לא כמו במרכז וחול ונקי ושלא נדבר על אכזיב עם העתיקות שלה וקריר שם שזה תענוג , המקום לבלות חופשה בכייף

נסיכה../images/Emo13.gifחוף סלעי יש לך מעכו עד ראש הנקרא,

חול נקי,, לאאאאאא,, חול נקי,,,? היו היה,,

itaf10

New member
היי משי

שמחה לראות ולקרוא שאת יוצאת לבלות ולהינפש קצת מגיע לך. טוב מאוד עשית. תבלי תכייפי כמה שאפשר. נשיקות

למעלה