נהנתם?

moshavnikit

New member
נהנתם?

את דעתכם על האירוח כתבו פה. הוא יעלה לארכיון תפוז עוד יומיים בערך, אח"כ אספר לכם קצת חוויות, צילמתי רק שתי תמונות כי לא היה לי נעים לתקוע לו מצלמה בפרצוף
אבל לא נורא :0) ואני אפתח עוד מעט שרשור שקשור למפגש אז יש למה לחכות

N o a a1

New member
יואווו אלינור תודה רבה!!!

אני וליהי (חברה שלי) נהנו מאוד חחחח ומרוב התרגשות נפלתי מהכסא
תודה רבה

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifהמון המון תודה ../images/Emo24.gif

את מדהימה
ו... ו... הוא זכר את השלט שלנוווווווו

TillsWIFE

New member
אלינור זה היה פשוט ענק!!!!../images/Emo99.gif

קשה לי להאמין שזה באמת קרה. מישה היה כזה חמוד, הייתה לי הרגשה כאילו הוא מתבייש לפעמים. הוא עונה בצורה מה זה מרשימה ופילוסופית כזאת, הגותית משהו. לא הבנתי למה הוא אמר שמיכאל זה הגרסה הישראלית, יש לו בעיה עם זה?? למה הוא מעדיף מישה?.. היה פשוט גדול, כשהוא אמר הנה אלינור שם והיא תוקעת בי מבט "רעם זעם".. חעעע הוא כזה מתוק! אהבתי איך הוא שר בlive באומץ ובכזאת צורה יפה... אני אישית נהניתי ברמות, היה פשוט נפלא לראות את מיכאל (גם אם זה לא פנים מול פנים, אבל הי, הרי עוד מעט מפגש לא?) והיה עוד יותר גדול שהוא ענה לשאלה שלי (אבל רק אחת.. וגם ביקשתי שיקדיש לי ד"ש) הדבר היחידי שעיצבן אותי היה אורי אומנותי... בעע אני ממש לא אוהבת את המנחה הזה..

moshavnikit

New member
אני אסביר לך

הוא התכוון שמיכאל זה הגרסא העברית של השם, זה כמו תרגום כזה.. השם שלו זה מישה, ובישראל מתרגמים את זה למיכאל. לא יהיה לך מוזר אם תגיעי לארץ אחרת ויתרגמו לך את השם? אם היית כותבת את שאר מה שהיה לך בצ'ט אז היו לוקחים שאלות. הוא איחר ובגלל זה זה היה קצר, גם היה עוד אירוח אחריו אז לא יכלו למשוך את זה. ואורי אומנותי דווקא היה ממש חמוד :0) גיל ומישה הסיעו אותי לרכבת ואת השאר אני אספר מחר כי אני לא רוצה לקצר במילים ואין לי הרבה זמן. אני מעדיפה להרחיב על זה מחר

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifטוב.. אני שמערת שזה לא פייר

ככה להתגנב לפורום בלי שום הצגה... אז כמו שכבר שיגעתי את כולכם בצ'אט.. אני גלי, בת 19 מראשון. את כוכב נולד 3 ראיתי בגלל מישניה. עוד באודישנים הייתי בטוחה שהוא לא יעלה בגלל המבטא (והיה לי חבל) והופתעתי לטובה. וזהו. =)

JusT BaRi

New member
לא ראיתי את הראיון.. אני מקווה שזה

יעלה עוד מעט! הייתי צריכה להיות במסיבת יומולדת שלי ואני חולהההה!! איזה שיטטטט!! דווקא היוםם! הייתי כל כך עייפה שלא יכולתי לזוז.. פשוט ישנתי כל היום! זה היה כיףףףף! =]]

moshavnikit

New member
תרגישי טוב! ../images/Emo201.gif

אבל היום הולדת שלך זה לא עוד כמה ימים?

JusT BaRi

New member
תודה! =] כן ביום שישי אבל אתמול

היה צריך להיות לי מסיבה מוקדמת כי לי ולחברה שלי יש יומולדת באותו יום והיא שומרת שבת, אז ככה שהיא לא יכולה לעשות כלום בשישי.. אבל לא נורא, אני אחגוג ביום אחר :]

N o a a1

New member
חחח מזל טוב (עוד 3 ימים../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif)

תרגישי טוב...

../images/Emo7.gif לא ראיתי...

היה לי יום עבודה בצופיםםםםםםםםםם
טוב.. אני אחכה שזה יעלה בתפוז עוד יומיים
אההה והכי חשובבבבב תודה אלינור

moshavnikit

New member
../images/Emo26.gif אני אספר! :0)

היה מאוד נחמד :0) הבאתי מהבית מצלמת וידאו ומצלמה רגילה. הגעתי לתפוז וגיל כבר היה שם, חיכינו למישה. בסוף כבר עברנו לאולפן וחיכינו לו שם. הוא הגיע וכמעט מיד התחילו בצילומים של האירוח כ-ו-ל-ם שם היו מאוד נחמדים, אורי אמנותי גם מאוד נחמד. היה האירוח שאותו ראיתם (או שתראו בקרוב כשזה יעלה). אני מחכה לראות את זה כבר!! לראות איך זה נראה במחשב!! ישר כשנגמר האירוח דיברתי עם מישה וגיל על מפגש, אז מישה האשים את גיל שהוא לא עונה לי לטלפון חח, אז אמרתי לו שגיל כן עונה לי לטלפון וזה הוא לא עונה לטלפון ואז הם התחילו להתווכח חח, שניהם מאוד מצחיקים כשהם ביחד :0) יצאנו החוצה דיברנו איזה 10 דקות על כל מני שטויות והם שאלו איפה אני רוצה לעשות את המפגש (אני לא אכתוב על זה פה) וקבענו שאני אדבר עם גיל היום אחה"צ. מישה היה צריך ללכת עם גיל, כנראה להקלטות או משהו כזה.. גיל הלך להביא את האוטו ובינתיים צילמתי לכם שתי תמונות, ואז הוא שאל אותי לאן אני הולכת משם אז אמרתי לו שאני לוקחת אוטובוס לרכבת, אז הוא אמר לי- חכי שניה, דיבר עם גיל ואז קרא לי והם לקחו אותי לתחנת רכבת. למי שמעוניין לדעת- באוטו הוא שם את הדיסק של אביב גפן. וזהו :0) אמרתי להם תודה, הם אמרו תודה. ונתראה במפגש :0) (אני מקווה, בעצם לא- אני בטוחה שזה יקרה!) מצטערת שלא צילמתי יותר, תצלמו בעצמכם

למעלה