נהלי הפורום

ESPN

New member
נהלי הפורום

כמה כללים שיש לשמור עליהם על מנת שכולנו נהנה יותר בפורום: 1) תרבות דיון - יש לשמור על נימוס וכבוד כלפי גולשים אחרים בכל עת. אין להשתמש בכינויי גנאי, ביטויים מעליבים , גסויות או כל דבר שעלול לפגוע בגולש/ת או באדם אחר. 2) אנונימיות- אין לפרסם פרטים של גולשים/ות כולל מספרי טלפון וכתובות בעמודי הפורום. כל תקשורת אישית יש לעשות באמצעות מסרים. 3)שרשור - אנא הקפידו לשרשר הודעות למקום הנכון. שרשור נכון יעניק לפורום מראה מסודר יותר ויקל על שאר הגולשים. 4)הקפצות - יש להמנע מהקפצות. כל שאלה תקבל מענה, גם אם לאחר זמן מה (כמובן בתנאי שלמישהו יש תשובה). אנא שמרו על סבלנות. 5)כתיבה נכונה- יש להשתדל להקפיד על עברית נכונה וללא שגיאות, זאת על מנת לשמור על רמה נאותה של הפורום ולהקל על שאר הגולשים להבין את "כוונת המשורר". יחד עם זאת, כמובן שסלנג לגיטימי ואף מבורך. 6)ספויילרים - הפורום מעודד דיון על סרטים ותוכניות שנצפו, אך אין "לקלקל" לגולש/ת סרט או תוכנית שתכננו לראות וטרם עשו זאת. כל מי שרוצה לדון במה שצפה/תה בו, תוך הסגרת הפואנטה או סוף הסרט, מתבקש/ת לכתוב בכותרת את שם הסרט או התוכנית ואת המילה "ספויילר" או הסימן
על מנת שגולשים שמתכננים לראות את הסרט או התוכנית המדוברים יוכלו להמנע מפתיחת הודעה זו. אין צורך להוסיף סימן ספויילר להודעות הנוגעות לתוכן הכללי של סרט או תוכנית שנצפו אך לא מסגירות יותר מידי ממנו. (נשמע קצת מסובך, אבל ברגע שזה יתחיל להתגלגל,העיקרון יהיה ברור) 7)אין לפרסם פרסומות בדפי הפורום 8)תהנו! הצעות/ הערות נוספות לשיפור הנהלים יתקבלו בברכה.

Yo-man

New member
מה, יש נוהל "תהנו" ? ../images/Emo6.gif

מצטער שלקח לי זמן להגיע, אבל עכשיו אחרי שקראתי את רשימת הנהלים אני יודע בדיוק מה עלי לעשות. אני אתחיל, כאמור, מנוהל מספר 8. שיהיה בהצלחה, ESPN.

למעלה