נהלי הדרכה

shadow3

New member
נהלי הדרכה ברצוני רק לבקש שהאנשים שיענו להודעה זו לא ידברו מתיאוריה / שמועה בתחנה אלא מדריכים אשר מכירים את נהלי הדרכה של מדא...כי אני רוצה לדעת ב 100 אחוז אני יודע שכיום אין השתלמויות פתיחת וריד בתחנות אלא רק אם אתה עושה קורס נהגים / 88 - אם הוא עדין קיים.... אך אם פאראמדיק (כמובן גם מדריך מוסמך של מדא) עושה לי השתלמות פתיחת וריד (כמובן שאני אחרי 18 עם קורס 60 בלבד) איך זה תופס האם אני יכול מאותו רגע לפתוח וריד או שלא?

paradan

New member
חד משמעית לא! עפ"י נהלי מד"א הסמכה לפתיחת וריד ניתנת במסגרת קורס שהיא חלק מהסמכויות המוקנות למסיימיו - שזה קורס 88 ומעלה. בסיום אותו הסבר "פרטי" לפתיחת וריד אינך מוסמך לכך פורמלית ובטח שלא מקבל על כך תעודה רישמית מטעם מחלקת הדרכה של מד"א, כך שמן הסתם אינך מורשה לפתוח וריד!

../images/Emo104.gif קבל ../images/Emo39.gif ואתה מוזמן להצטרף למועדון... הפורום הז כבר ראה הרבה דמעות (בעיקר שלי) בנושא ועדיין אין מה לעשות ../images/Emo140.gif ../images/Emo4.gif

meijin007

New member
ואני אומר... שבמפגש פורום הבא נמצא פה איזה מדריך בוגר מהפורום שיעשה לנו את זה... (ויש לו מספיק קשרים במד"א כדי לסדר שזה יהיה חוקי...) גם אני מחכה להשלמה הזאת...

למעלה