נהייה ריאליים:

גולדי22

New member
נהייה ריאליים:

הבה נהייה ריאליים: מישהו כאן באמת מאמין ששינוי או ח"צ יעברו את אחוז החסימה? כמה מכם באמת ובתמים מאמינים בכך? מה נעשה בשינוי על מנת לקבל את אימון הציבור בשנית? רק לפני שנים מעטות היו לשינוי 15 מנדטים אז איך הם התמסמסו? =בראש ובראשונה בגלל אי עמידה על זכויות הבוחרים של שינוי.גם הפעם אני מגיעה לבחירות בלב כבד ואיני יודעת אם לא אוכה שוב מהמציאות החדשה על ידי נבחרים לא מוכרים לי.לא היכרתי את רון לווינטל או את פועלו לפני הבחירות ומובן לי שלא אוכל להסתמך רק על הבטחה.גם על משנהו לא שמעתי וכשלפיד המפורסם מקרב שינוי עזב חשתי צביטה בלב, לכל הפחות הוא המפורסם מכולם.מ ס ו ב ך.

אשרת

New member
החיים מסובכים.

אבל פסימיות לא תעזור לנו כרגע. צריך לעבוד קשה, ואני מאמינה שאנחנו נצליח לשלוח נציג לכנסת , בעוד שחברי הכנסת של חץ, יראו את הכנסת מהבית.

איתיet

New member
אני אשמח לראות את פורז מחוץ לכנסת

כנ"ל לכל מי שלא כיבד בחירות דמוקרטיות במפלגתו.

אנדרי ז

New member
מאוד ריאליים

שינוי כבר נמצאת למעלה ממחצית הדרך לעבר אחוז החסימה, וזאת כאשר עברו פחות משבועיים מאז פתיחת הקמפיין ויש עוד 4 שבועות עד לבחירות. חשבון פשוט מראה שבקצב הזה אכן נעבור את אחוז החסימה, וזה עוד לפני שמתחשבים בעובדה שהרגל על דוושת הקמפיין עוד לא הגיעה אפילו לחצי. נבחרים לא מוכרים - זה מה יש. בשלב הזה הם לא יכולים להמציא ניסיון שאין להם (ורק לחלקם אין כמובן). הם כן יכולים להראות קבלות בתחום הפעילות הציבורית ורצון עז לבצע שינוי, במדינה כמו במפלגה. עדיף לך על פני זה אנשים מוכרים שסרחו? המנדטים התמסמסו מסיבות שהופנמו היטב במפלגה - ולראיה ההצבעה שגרמה לפרישת ההנהגה הישנה שאכזבה.

למעלה