נהיה קצת מאוחר אז- משחקי יום שני - ההימורים

Puskas

New member
בקצרה

טורונטו פילי לייקרס קליבלנד מילווקי יוסטון סטייט

Puskas

New member
5/7

יש פה עוד מישהו שתפקס את פילי? אני פשוט גאון! כשישבתי להמר אתמול..פשוט אני לא סומך יותר לא על הסאנס ולא על המאבס במשחקי חוץ..2 אפסוניות...לצערי הספרס גנבו אחת מקנדה אבל דאלאס כמו שחשבתי קיבלו בראש מפילי. :)

כן. איבדתי אמון בדאלאס

טורונטו-ספרס היה משולש קלסי, הפעם הספרס קפצו בחזרה כראוי לאלופים

Puskas

New member
דאלאס פשוט ניהיו אפסים!

מה שרק מחזק ת'דעה שלי שנוביצקי חייב ללכת! עד היום הם היו לוזרים בפלייאוף אבל לפחות בעונה הסדירה הם דרסו..העונה גם את זה הם לא עושים.. יאללה דירק לך הביתה! שיילך לאטלנטה יחד עם איזה גארד זול תמורת סמית' וג'ו ג'ו

יאללה בלגאן בעל הבית השתגע

1) טורונטו - ס"א בדרך כלל ההגיון אומר שסן אנטוניו חוזרת מהר מאוד למסלול אחרי הפסדים. פופ צורח בחדר הלבשה וכולם עונים בW. שתי בעיות, אחת פארקר פצוע, שניה - כבר קרה השנה שהספרס הגיעו ל4 הפסדים ברציפות. lets face it, הם לא בכושר של השנה שעברה. בקושי לקחו את הניקס בהארכה, הפסידו לגלן דיוויס ורונדו. מול טורונטו אם תתפוס יום זה לא יספיק. הניחוש היא שהיא תתפוס יום. טורונטו מפתיעה 2) פילי - דאלאס אותו סיפור, דאלאס לא בכושר של שנה שעברה. ואפילו מול נמושות המזרח זה לא מספיק. ההגיון אומר שקבוצה כמו דאלאס של אייברי תתאושש מהר מהפסד חוץ למזרחית, ובוודאי תנצח את פילי. פילי השתפרה לאחרונה בבית וקיבלה בטחון. סטקהאוס בספק, האריס עדיין לא חזר, ודמפיר משחק קצת פצוע. אז כל מה שצריך זה להרביץ לגרמני. עוד הפתעה - פילי 3) שרלוט - לייקרס בנקר לייקרס 4) אורלנדו - קליבלנד הפעם אין מקום לטעויות, בנקר מספר שתיים כי אין מי שישחק עם לברון, פשוט אין, כולם פצועים! אורלנדו עם התנגדות קלה מצד גיימס 5) מילווקי - קליפס משולש חסר חשיבות, רד חזר? כן ? לא? מה זה משנה, הוא רק מפריע להם. רק שלא יתעורר דווקא הלילה. מגטי חזר ויקלע. קליפרס מנצחים עוד מזרחית חלשה בחוץ 6) יוסטון - פורטלנד רוי חזר, אבל פורטלנד כבר יצאה מהפוקוס. יהיה קשה מול יוסטון הלוהטת. לא בטוח, אבל נלך על בטוח. יוסטון בבית 7) גולדן - וושינגטון לכאורה הכי קל שיש, הבעיה שהלוחמים אוהבים לעשות לעצמם את החיים קשים. בכל זאת, מונטה בכושר נפלא, אין סיבה שהם יפסידו לאנטואן גיימיסון שישחק לבד. גולדן רטריוור צפי 6/7 או 3/7

צלחתי בשלום את השגעון 4/7

הווריורס האלה אפסים ואורלנדו בבית גרועים משום מה עם הספרס לקחתי בחשבון שזה הימור נגד הזרם מאוד מרוצה מפילי וקליפס

cache

New member
הימורי ההנהלה

1) סן אנטוניו 2) דאלאס 3) לייקרס 4) אורלנדו 5) מילווקי 6) יוסטון 7) גולדן סטייט ערב טוב ההנהלה הצפי הוא 0\7

אני

1) טורונטו - סן אנטוניו: קשה לדעת...מצד אחד טורונטו הם הימור הגיוני (בבית, ניצחו בקלות אתמול לעומת הפסדם של הספרס...) אבל מצד שני משום מה יש לי הרגשה טובה לגבי הספרס אז נלך איתם. 2) פילדלפיה - דאלאס: דאלאס הפילו הרבה כשהפסידו אתמול. הם בחוץ, בבאק טו באק...יחד עם זה שרוב הפורום בוחר בהם אני אלך דווקא עם פילי הביתית. 3) שרלוט - לייקרס: אחד המשחקים היותר בטוחים...ההלייקרס לא יאכזבו וינצחו. 4) אורלנדו - קליבלנד: קליבלנד בבאק טו באק אחרי הפסד גדול לדנבר היו צריכים לנסוע מאוהיו לפלורידה...ואורלנדו לא פחות טוב ולא שיחקה אתמול והיא בבית...אורלנדו למרות לברון. 5) מילווקי - קליפרס: מילווקי במשחק מגעיל. 6) יוסטון - פורטלנד: יוסטון, לא יודע למה. 7) גולדן סטייט - וושינגטון: גולדן כי אני מהמר עליהם הרבה לאחרונה וזה הולך. סה"כ משחקים לא טובים במיוחד אבל שקולים. נקווה ל4 מ7 ככה.

סאעגכבטגכ

1) טורונטו - סן אנטוניו טורוונטו 2) פילדלפיה - דאלאס דאלאס 3) שרלוט - לייקרס לייקרס 4) אורלנדו - קליבלנד אורלנדו 5) מילווקי - קליפרס מילווקי 6) יוסטון - פורטלנד יוסטון 7) גולדן סטייט - וושינגטון גולדון סטייט

ג'ו דומארס

1) טורונטו - סן אנטוניו ספארס 2) פילדלפיה - דאלאס דאלאס 3) שרלוט - לייקרס ל.א 4) אורלנדו - קליבלנד אורלנדו 5) מילווקי - קליפרס מילווקי 6) יוסטון - פורטלנד פורטלנד 7) גולדן סטייט - וושינגטון ג.ס

o f r o n

New member
לצערי רק משחק אחד עדיין לא התחיל

והוא היחיד שאני יכול להמר עליו: גולדן סטייט - וואשינגטון: גולדן סטייט קבוצה הרבה יותר טובה והיא משחקת בבית, הקוסמים בכושר נוראי, ניצחון קל ללוחמים.

לצערך - הם מפסידים

למזלך, היה יום קשה

נו, יצאתי פארש מכל הכיוונים

ב-7:13 בבוקר הם היו בפיגור 10 לקראת סוף הרבע השלישי, וטעיתי לחשוב שזהו הרבע הרביעי

o f r o n

New member
לא בדיוק

אם הייתי מספיק להמר הייתי מנחש 5/7 שזה לא רע בכלל והיה משפר את האחוזים שלי

OrEl74

Well-known member
מנהל
40 נק' ללארי יוז!! קליבלנד מנצחים את אורלנדו

לארי יוז מראה לכולם שהוא עדיין יודע לשחק כדורסל וממטיר 40 נק' על הראש של אורלנדו. לברון, למי שסקרן מסיים עם 29 נק' ו-10 אס'. עוד כוכב הלילה היה מאנו ג'ינובילי שסיים עם משחק 34 נק' 15 ריב' ו-6 אסיסטים...אן אנטוניו מנצחים את טורונטו. ובינתיים וושינגטון מפרקים את גולדן 64:43 וזה אפילו לא מחצית... רוג'ר מייסן מככה עם 18 נק' עד עכשיו.

אני לא מאמין!!!

לפי התוצאה הייתי בטוח שזה רבע אחרון
שכחתי שמדובר בגולדן המופרעים והאהובים הרטריוורס בדרך לחזור למשחק! היידה גולדנס!!!

למעלה