אאמממ...
האמת היא שאז עוד לא התעניינתי כל כך במכוניות כמו היום...אבל פחות או יותר מה שאני זוכר... כן היו לה 8 צילינדרים אני חושב אינני זוכר אם היה זה V או בוקסר... שקלה אם אני זוכר טוב טון ו 800 ק"ג ואוהה תוספות היו לה רבות רבות... מה שיש כיום במכוניות החדישות היה בה ! ודרך אגב כל הרכב מבפנים היה עץ דובדבן מלא !!!! כל הדשבורד והפנים של הדלתות וכל המה ומה... היה לה בקרת אקלים,בקרת שיוט,הרבה ראשי תיבות אנגליים,ABS בהחלט היה לה. ואני לא מדבר דווקא על תצורה אורגינלית של הרכב !!! יש כאלה שהוסיפו לה כאן בארץ אבל בחברה של מרצדס !!! היה לה משנק כוח חבלז"י מן לחצן POWER כזה כמו שיש כיום ברכבים,אם הייתי לוחץ עליו כל מי שהיה באיזור היה בורח,המנוע היה שואג בטירוף הוא פותח מבערי טיסה אשכרה !!!! ותיבת ההילוכים הייתה כפתורים במרכז הקונסולה ולא ידית רגילה !!! אני זוכר אז שהתקנתי בה רק מערכת סטריאו חדשה וזהו !!! בחמש אלף ש"ח רק המערכת לבד... (כיום כבר התקנתי ברכבי הנוכחי מערכת ב 18,000 ש"ח...) בכל אופן הרבה אני לא יודע כל כך על הרכב...אני בעיקר נהניתי לנהוג בו והלוואי ויכולתי לחזור לתחושה ההיא... אני עדיין זוכר ומרגיש את הרעש והעוצמה שלו...אחחחח מי שאמר שרכב טוב יותר טוב מבחורה סקסית וכוסית צדק !!!!!! בארי