נהיגת צהריים

ב א ר י

New member
אמממממ....אהבתי...נהג כלבבי !!!!!

ככה אני אוהב !!!!!!! אבל בעצם אני לא אוהב תחרויות על הכביש... אבל אני זוכר כמה שניסו עליי זאת...צחקתי עליהם ככה מגבוה אבל בלב... הייתה לי מרצדס SLK500 מודל 84,רכב פשוט מהמם !!!!! אהבתי אותו נורא נורא !!!! צבעו היה שחור לחלוטין אבל שחור כולו כולל השמשות והחלונות,גם ג´אנטים ממגנזיום שחור פשוט ככה שחור לגמרי !!!!!! צמיגי בעלי חתך נמוך 245/55/15.... וזה באישור משרד התחבורה הכל כמובן !!! רכב תיירים שהיה בארץ מעל שנה ועבר הסבה לישראלי,קניתי אותו בזמנו ב 69000 ש"חים גדולים !!! היה אצלי ביד חצי שנה עד אשר נאלצתי למוכרו מפאת כבוד לאדם שרכשתי את כבודו...אומנם הדלק אצלו זה כמו מים אך מי שם לב לכך כשיש אוטו כזה !!! אני זוכר עמידות ברמזור כשבאים כל מיני טיפוסים כאלה,מסתכלים ובוחנים ככה בעיניים וחושבים שזו מרצדס כבדה כמו כל השאר...מראים לי פתיחה בגז בעמידה...לא מבינים שהם לא מזיזים למנוע השואג ברעם נמוך מתחת למכסה... אני כאחד שמכיר כבר את התזמון של הרמזור ואת הפנייה שמאלה,פשוט הייתי מוכן לקראתם הם אפילו לא התחילו בתזוזה אני כבר הייתי מרחק של שניות מהרמזור הבא...שהוא במרחק של שני ק"מ לערך...המרצדס הזו הייתה פשוט חיה רעה ובאמת כך !!!! מדדתי לה מהירות תאוצה בזמנו,תוך 4 שניות וקצת היא הגיעה למאה קמ"ש !!!!!! פשוט מדהים לנהוג ברכב כזה !!!!!!! עוד סיפור נחמד... יום אחד נסעתי ככה בכיף על כביש ישר באורך של 5 ק"מ עם עליות קצת וירידות אבל ישר...כיוונתי את הרכב על בקרת השיוט 70 קמ"ש ככה בזולה בכייף ונוסע...ככה הגיעה לי איזו פיאט אונו עקפה אותי והאטה אותי בכוונה...כדי להסתכל...שוב עקפתי ושוב כיוונתי את הבקרה ול 70 חזרה...ושוב עקף אותי הכלב הזה יעני משחק אותה "טרנטה אבל לפניך"...טוב תפסתי את כל העצבים שבי ויצאתי לעקיפה פראית פשוט לחצתי פול גז עד הסוף נשאר לי לכביש אוליי ק"מ אחד לנסיעה ושכחתי ממנו כי רצית לעוף מהחריין הקטן הזה,פתאום אני קולט על הסקאלה 210 קמ"ש...מבין שאני לא הולך להצליח לעבור את הרמזור בירוק שהחל להבהב...המשכתי ללחוץ על הגז ו... פשוט עברתי בשנייה האחרונה של הצהוב והמשכתי ישר כי לא הייתי מצליח לקחת את הפנייה שמאלה במהירות של 250 קמ"ש !!!!!!!! אבל מה אני מאמין שעל פניהם של הנהגים שחיכו בצומת הייתה לבטח תדהמה,כאשר הבחינו בגוף שחור טס להם בצומת !!!!! ואם הייתה מכונת זמן שתעביר אותי לעבר לזה הרגע אני רוצה לחזור לראות את הפנים של האנשים !!!!! חבר´ה זו הייתה מכונית פשוט חלומו של כל נהג !!!! יותר טובה מפרארי יותר טובה מלמבורגיני ויותר טובה מפורש !!!!! עכשיו אותו אחד שקנה את הרכב ממני לקח את הרכב לבולגריה לאוסף הרכבים שלו...המנייאק לא וויתר לי והיה חייב לקנות את "מלאך הלילה" שלי...כן זה היה הכינוי שלו וגם לוחית הרישוי שלו שעלתה לי 25000 ש"ח...כולל רישוי... בארי
<<<-----SLK 500

ב א ר י

New member
תעשה לי טובה אל תעיר את המתים....

הם עוד ייצחקו עליך !!!! אין דבר כזה !!!! חחחחחחחחח.... SLK 500 ויש גם SLC500 ויש גם SLE500 מקווה שתהיה מרוצה !!!! ואם אניאצליח אביא לך תמונות שלהן מאתרים אבל אין לי החשק לחפש למרות שכולם כמעט אותו דבר רק המנועים שונים לחלוטין !!! SLK זוהי הקופה ספורט SLC זוהי הקבריולט SLE זוהי האלגנטית שבמשפחה כולן בעלי מנועי 5000 סמ"ק כאשר השוני ביניהם זהו סופם של רמות הגימור מבחינת מנוע עוצמתי ורמות גימור מבחינת איבזור !!! כאשר למעשה הSLE רמת האיבזור שבה היא הגבוהה מכולם אך ניתן להוסיף גם לדגמים השניים את האיבזור עם תוספת סכום נאה... ואילו הSLK פשוט בעלת מנוע אדיר ביצועים !!!!! וזאת שהייתה בידי הייתה גם עם רמת איבזור גבוהה על כן היה מחירה כך... SLC הינה פשוט קבריולט עם מנוע 5000 של הSLE ברמת איבזור סטנדרטית !!! והאמן לי שהרכב הזה היה קיים אצלי !!!! בימים הטובים שלי...ומי שמכיר אותי מכאן יודע יודע מה ומי היה בחיי !!! והאמת היא שאין לי אף תמונה של הרכב איתי אתם מאמינים,,.יש לי חוסר בתמונות בגילאי 20 עד 22 שנתיים שלא הצטלמתי לתמונות !!! וזה הגיל בו הייתה לי המרץ בגיל 21 ... בארי

ב א ר י

New member
אחי שיחקת אותה אבל איפה הגג !!!!!

זהו דגם SLK !!!! יפה ! אני מקווה שאינני טועה לפחות כי כולם דומים אבל זו החזית שלה דומה...לSLK שהייתה לי... בארי

ב א ר י

New member
וואלה שיחקת אותה רק מה...

יש הבדלים קטנים... קודם כל כאן הבאת את ה SL450 !!! ושנית כל אצלי הפנסים היו רבועים נמוכים ומאחור הגג השתפל במעוגל יפה כזה... אבל בהחלט די דומה וכמעט זהה אפשר להגיד !!! בארי

תשמע...../images/Emo22.gif

על הבדלי גרסאות אין לי שליטה, והתמונות מתארות בכלליות את הSL מאותה התקופה. בכל מקרה, נותר לי רק לקנא בבעלותך על אחת, אפילו אם זה לשנים בודדות. לילה טוב. רועי, יש תמונה לה-כ-ל.

© DrorZi

New member
מכיוון שאני עצלן בשעה זו של הלילה

יש לך קצת נתונים יבשים על האוטו
V12 אני מניח כמה סוסים היו לו
כמה שקלה הבהמה
איזה תוספות
מערכות ABS ראשונות בשוק
דרור זי, ציפורי לילה

ב א ר י

New member
אאמממ...

האמת היא שאז עוד לא התעניינתי כל כך במכוניות כמו היום...אבל פחות או יותר מה שאני זוכר... כן היו לה 8 צילינדרים אני חושב אינני זוכר אם היה זה V או בוקסר... שקלה אם אני זוכר טוב טון ו 800 ק"ג ואוהה תוספות היו לה רבות רבות... מה שיש כיום במכוניות החדישות היה בה ! ודרך אגב כל הרכב מבפנים היה עץ דובדבן מלא !!!! כל הדשבורד והפנים של הדלתות וכל המה ומה... היה לה בקרת אקלים,בקרת שיוט,הרבה ראשי תיבות אנגליים,ABS בהחלט היה לה. ואני לא מדבר דווקא על תצורה אורגינלית של הרכב !!! יש כאלה שהוסיפו לה כאן בארץ אבל בחברה של מרצדס !!! היה לה משנק כוח חבלז"י מן לחצן POWER כזה כמו שיש כיום ברכבים,אם הייתי לוחץ עליו כל מי שהיה באיזור היה בורח,המנוע היה שואג בטירוף הוא פותח מבערי טיסה אשכרה !!!! ותיבת ההילוכים הייתה כפתורים במרכז הקונסולה ולא ידית רגילה !!! אני זוכר אז שהתקנתי בה רק מערכת סטריאו חדשה וזהו !!! בחמש אלף ש"ח רק המערכת לבד... (כיום כבר התקנתי ברכבי הנוכחי מערכת ב 18,000 ש"ח...) בכל אופן הרבה אני לא יודע כל כך על הרכב...אני בעיקר נהניתי לנהוג בו והלוואי ויכולתי לחזור לתחושה ההיא... אני עדיין זוכר ומרגיש את הרעש והעוצמה שלו...אחחחח מי שאמר שרכב טוב יותר טוב מבחורה סקסית וכוסית צדק !!!!!! בארי

ב א ר י

New member
עוד כמה פרטים קטנים...

הסקאלה שלה הייתה בסופה על 380 קמ"ש !!! לא שהגעתי לזו המהירות...חחחחח.... ואם אני זוכר טוב היו לה 290 סוסים אני חושב...כי אני זוכר שערכתי לה בדיקה לשם כך... מד הסל"ד הגיע עד ל 12000 טורים... זהו בערך והיה לה אורגן אורות מופלא ברכב עם כל המנורות האלה הרגשתי כאילו אני בקוקפיט !!!!! בארי

ב א ר י

New member
לא לא לא לא לא אלו בוודאי שלא...

אם לא שמת לב דיברתי על שנתון 1984 !!!!!!! אלה שעוד באו עם הפאנל פלסטי הכסוף המדורג הזה למטה בדלתות...רק מה שאצלי זה היה שחור ! וואלה הרגת אותי עכשיו !!!! חחחחחחחח...אתה יודע מה אני מעדיף את מודל 84-85 על מרצדס חדשה !!!! כי במודל זה יצאו המרצדסים הכי הכי מוצלחים !!!! בארי

אם כך, שלושת התמונות האחרונות

שהעליתי הן מהדגם עליו אתה מדבר. הוא נקרא SL500 ולא SLK500 שכן SLK קיימת רק מ1996.

Jeri

New member
לא יאומן כי יסופר..

הלוואי עלי יכולת זיכרון וויזואלית כשל בארי. המרצדס עליה מספר בארי מזכירה לי את "הצ´יטי צ´יטי בנג בנג" האלמותית, עוד מעט היא תצמח כנפיים ותמריא למרומים בשאגת מבערים והכל הודות לאותו כפתור מיוחד עליו הוא מדבר.. כבר זמן רב אני מחפש סיפורים מהסוג הנ"ל, תודה לך בארי עשית לי את היום.

למעלה