נהיגת צהריים

© DrorZi

New member
נהיגת צהריים

אני חוזר לי מהלימודים לביתי, חמוש ב XSI ונוסע מנהלתית+ (ז"א בצד שמאל כמה שמאפשרים לי, לא מהבהב ולא עוקף מימין) על כביש 5 ממורשה לקאסם. באיזור ירקון אני קולט בראי פרונט של אימפרזה טורבו מתקרבת (דור קודם) המוח עובד למצב "יש עם מי לנסוע" ואני מבין שהוא חותך כל מי שמפריע בשמאל, חותך באלגנטיות לא מתפרע. אני יודע שזה לא הכי בסדר שבעולם אבל עברתי פאזת נהיגה ואני מתחיל לעשות כמוהו (זה לא היה קורה עם כל האיטיים היו עוברים ימינה) הוא מגיע מאחורי ונשאר מאחורי, לא מנסה לעקוף, לא מנסה להתחרות, מבין שיש מישהו טוב שיוביל וככה אנחנו נוסעים לנו עד קאסם, שניה ימינה מתחת לגשר, רמזור אדום ,הוא נעמד לידי ומתחילים לדבר, יש לו בלינדר על הסובארו, הרימו לו את הכנף וכו... יש ירוק, שוב אני ראשון ותוך 100 מטר אנחנו שנינו לבד על כביש 444, חשבתי שהוא ירצה להראות לי אגזוז ואני כמובן היתי במוד "תן בגז" אז אמרתי שאני לא מוותר ללא שבויים, אני מאיץ והוא דווקא נשאר מאחורי במרחק יפה, מראה לי שאין לו בעיה עם זה ושהוא נהנה לפחות כמוני, בקיצור הגעתי למקום בסקלה שהוא מהירות בן עירונית ועוד 1... ואז רמזור אדום בחגור, אני עוצר הוא פונה ימינה לחגור מחייך ועושה שלום יפה, איזה כיף. לידי נעמדת אודי A4 כסופה אם גבות מקדימה, שנינו ראשונים, אני חושב עוד ערס מצוי, נראה כמה אודי שני ליטר מאיצה טוב, אני פותח לא רע, בעדינות אבל באסרטיביות, אני בראשון ורואה כבר שאני לפניו באיזה רכב שלם ואני בא להעביר לשני באיזה 5000 סל"ד, אופס מה קורה פה
האודי נעלמת כמו טיל
ואני לא צוחק, טיל בליסטי, אני מנסה להדביק אותה ואתם זוכרים את המהירות מקודם
שום דבר, היא נעלמת .... רמזור נוסף, אדום, אני מתקדם לעבר האודי, רשום לה מאחורה 2.7 טורבו קוואטרו.....וכנראה שזו לא הדבקה ....
שוב הוא פותח מהר הפעם הנתיב שלי מתחיל יותר מהר אני קולט שהוא שוב מנסה להראות לי אגזוזים (למרות שחייכתי אליו ועשיתי לו תנועה של סחטיין על האוטו) אני שהבנתי שאין בכלל תחרות נותן לו לעבור בשקט ואז אני שוב מנסה לשבת עליו, עכשיו יש קשת גדולה גדולה, שאני מכיר טוב וכבר עשיתי אותה על פעמיים המהירות המותרת שם בלי בעיה, חשבתי שנהג האודי מבין מה יש לו ביד אבל הפלה ופלה (לא שגיאת כתיב, ככה אני אומר את זה
)הוא נותן ברקס לאיזה 120 ואני בנינוחות חולף על פניו, כמובן שיש קו ישר אחרי זה והוא שוב נותן לי להריח אגזוז, לא שזה משנה לי, אמרתי לכם שויתרתי מראש נכון
.... הקיצור נראה שוב שאלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים... אך אך אך מה הייתי עושה לסיבוב עם הייתי באודי .... ושוב, מדובר על נסיעה שברור לכל שהיא מגבירה את הסכנה שאם תקרה תאונה היא תהיה קטלנית, וברור שזו נהיגה שאינה במהירויות הקבועות בחוק, ואני חייב לציין שהכביש היה יבש, תנאי ראות לחצי ק"מ קדימה, כביש ריק (נו טוב כל האחרים נשארו מאחורה) ושיקול דעת רציני מאוד. שימו לב לדברים האלה שאתם נוהגים ככה. אחרי זה היתה תאונה קטלנית ליד הבית שלי שהיה ברור שזה עניין של זמן עד שהיא תקרה, משאית עברה באור אדום (המשיכה ישר) ומחצה אקספרס שניסה לפנות שמאלה, אני ברמזור הזה גם עם יש ירוק למדתי לעצור לפני ולהסתכל לצדדים, פחד אלוהים הרמזור הזה.....
דרור זי, עוד מרגיש את האדרנלין בדם ....

sronis

New member
ואז הם (תופים חזקים ודרמטיים)

ישלחו לו אימייל זועם!!! מה אתה חושב שהם יעשו לו בדיוק? חוץ מזה, דרור בעצמו "שוטר", לא?
רוני, מתעניין לדעת אם דרור היה עוצר את דרור

© DrorZi

New member
טובת הפורום מעל להכל

אני מרגיש צורך לשתף אתכם, רק מקריאה של זה אני מרגיש שוב אדרנלין, וחוץ מזה מכיר את הבדיחה "אני עושה מניקור ומדבר שטויות
" (80 + 1 זה 81 לא
) אני לא באתי לספר כמה גבר אני או להשוויץ, אני יודע שאחרים נוהגים ככה וכל מה שחשוב לי להעביר זה שנילקחו בחשבון תנאי הדרך ולקרוא לכם לעשות אותו דבר ולא להגיע למצב המטומטם שהיה בחיפה בסוף שבוע. אם אתם כבר עושים כאלה דברים שימו
זה הכל.
דרור זי, אם אתם חושבים שכל הטרד הזה לא במקום אני מוכן להעיף אותו, מי בעד מי נגד

itzik93

New member
לא כל חברי הפורום צריכים לראות שאתה

נוהג כמו אהבל.... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם
איציק - מסתלבט חופשי על BMF (רק שהוא לא יתעצבן עלי במפגש...
, טוב נו, נקרא לחוה שתרגיע אותו
... חהחהחהחהחהחה
)

sronis

New member
המממ... ללב הזה יש משמעות?? ../images/Emo8.gif

או שסתם מסתחבקים פה חופשי? רוני, תוהה אם BMF נוסע ככה גם למכולת

itzik93

New member
תשאל את BMF ../images/Emo8.gif

איציק - ממש לא תוהה אם BMF נוסע כך למכולת (כי הוא דווקא כן...)

B.M.F

New member
מי נוסע למכולת..

אני לא מתניע לא סיבה. ואם יש סיבה - אני מגיע אליה מהר וכמה שיותר בסלאלום. כל יום הוא מנחת בשבילי.
יאצק - תסטלבט זה בסדר, יום שישי נתחשבן.

rigi

New member
דרור אתה בטוח שזו היתה A4 ..??

נראה לי שמיבאים רק את הA6 והאלרוד עם מנועי ה 2.7B T (2 מגדשי טורבו..)

© DrorZi

New member
נעלבתי קשות ../images/Emo70.gif

מה זאת אומרת בטוח
בטח בטוח
המספר נגמר ב 15, יבוא אישי.
דרור זי, אולי תשאל אם זה בכלל היה אודי
(זה בסדר, אני צוחק לא באמת נפגעתי, שלא תקח את זה אישית)

_casper

New member
דרור, אם האודי היתה כסופה..

אז אני כנראה יודע של מי היא....

© DrorZi

New member
האודי אכן היתה כסופה

פנסים חצי שקופים מאחורה היה נראה כאילו היא נוסעת לטירה או טיבה אתה מזהה
דרור זי, אגזוזים למי שאין שיניים.

cyber2200

New member
על איזה אוטו אתה נוסע? :)