נהיגה

ערסlight

New member
רגוע

יפה לכן הבנות שלא קפצתן עלי לכלותני. נראה לי שכל התדמית הלכה פרש. אז ככה, באמת הגברים מסוכנים יותר. מכל הסיבות שציינתי. הגברים טועים פחות אבל כשטועים... טועים בגדול. אבל... הנשים מהזה מעצבנות יותר. מה? לספר חוויות?

ערסlight

New member
דוגמית

לפני שנה... בחניון, מישהי נכנסה לי באוטו כי תוך כדי שיצאה מהחניה בעצמה, היא תיקנה לעצמה את האיפור. שעה לקח לי להרגיע אותה. אפילו היו לה תלונות. [האוטו שלי, החונה, לא היה בדיוק ניצב למדרכה]

Chivalrous

New member
נו...

זאת בטח היתה אחת... שיש לה דעת כזו

Dardar63

New member
אני בעד שתיים. נהג לכל אישה.

אתה כבר תפוס? מחפשת נהג..... וכפארה.. מה יהייה, אתה נעשה יותר ויותר לייט. ופחות ערס. הרפיוטיישן שלך בקרשים. תיכף תאמר לנו שהתחברת לצד הנשי שלך........

N D R

New member
אלו שמתחברים לצד הנשי

לפחות פותרים על בסיס קבוע לצד הנשי שלהם את הבעיות ב"כביש"

החתולית

New member
נשים נהגות

אני מוצאת שרוב הנשים הנהגות הן פחות אדיבות על הכביש. הרבה פעמים אני נוסעת אחרי רכב איטי בנתיב השמאלי, ומגלה שזו אישה, ולא יעזור בית דין (או איתות כזה או אחר), היא לא תעבור לנתיב הימני ותיתן לי לעקוף כחוק. הפסקתי לספור את הפעמים בהם ניסיתי להשתלב בתנועה מפניה או יציאה ממגרש חניה, ואישה נתנה לי להשתלב. גבר כמעט תמיד יעבור נתיב, יאט וכו' - אישה כמעט אף פעם לא. למה זה ? אני לא יודעת - יש לי תיאוריות כאלה ואחרות. כשאומרים לי שאני לא נוהגת כמו אישה - אני מחייכת. נתון סטטיסטי לסיום: נשים מעורבות בפחות תאונות דרכים מגברים.

N D R

New member
האם הסטטיסטיקה בדקה גם כמה

מהתאונות בהן היו מעורבים נהגים, התרחשו תוך נסיון עקיפה מימין של רכב בו נוהגת אישה בנתיב השמאלי?

לעניות ד(אג)עתי

ואני נמצאת הרבה על הכביש(
) ניראה כי מעולם לא לימדו באמת, לא נשים ולא גברים(אגב) מספיק ברור ומקיפ על נסיעה מהירה או לשם עקיפה בשמאל לעומת הימין הרגוע(לשם שינוי) שנועד לסדר את הפוני, למחוק את האייליינר,למרוט ת'גבה ולח(ר)טט באף זה סיוט, סיוט הסיוטים "המעכבים השמאלנים",אין לי ספק שאם תעשה סטיטיסטיקה על כך היא תפרוצ כל גבול!!!

לא ממש מדויק

נשים מעורבות פחות בתאונות,אבל שווה ערך לשעות נהיגה על כביש. ההבדל בין גבר לאישה במעורבות בתראונה וביחס ישיר לזמן הגה ותרבות מדינה, אפסי.

למעלה