נהיגה

ערסlight

New member
נהיגה

בעקבות השירשור על האופנוע, בואו רגע נדבר על נהיגה [באוטו] והאם יש הבדל בין גברים לנשים בעניין. אז להגיד שיש הבדל זה עניין שהוא לא בדיוק "פוליטיקלי קורקט". כאילו... תלוי בבן אדם, עניין אישי, אסור להכליל, אני יודע. אבל יש הבדל. מכל הנושאים שאנחנו נוגעים בהם בפורום, ההבדל ניכר. זהו הבדל גורף והביטויים שלו מופיעים בכל תחום בחיים. הנהיגה היא מין מיקרו שמעיד על הכלל. מין אלגוריה. יש משהו במבנה הגנטי ההישרדותי שלנו שעושה הבדל. הגברים מעיזים יותר, תחרותיים יותר, בודקים את גבולות היכולת. יש גם הבדל ביכולות, לגברים ראיה מרחבית יותר טובה, גישה טכנית וגם רפלקסים חזקים ומהירים יותר במצב חרום. הנשים זהירות יותר, ההסתכלות תהיה לטווח רחוק יותר, תכיל הרבה יותר גורמים, לנשים יש יכולת יותר טובה להתיחס לפרטים וניואנסים. המפגש בכביש הוא בעייתי. אפשר להעיף ת'נקבות מהכביש, לתת להן לנהוג בליווי גבר בלבד, לקבוע נתיבים נפרדים לפי מין הנהג או... אולי כל התשובות נכונות?

רגע

חייבת להתפשט אני גברררררררררררררררר!

asafgery

New member
יחי הסטריאוטיפים!

אני מכיר נשים שנוהגות בצורה מפחידה והזהירות מהן והלאה. אני אישית רחפן לא נורמלי. למזלי אני רוכב על אופניים רוב הזמן ועל שבילים. זה עולה לי לא פעם בהתרסקויות. לפעמים אני מוצא את עצמי נוהג על אוטומט לכיוון הפוך מהיעד. לגבי גישה טכנית - אין לי מושג לגבי המכלולים ברכב. הרכב שלי הוא רכב לימודי - הוא ישן ולכן בכל פעם אני לומד על עוד מכלול שלו ועדיין לא מבין כמעט כלום. בקיצור עזוב אותך מהכללות...

יערית

New member
רגע

למי קראת נקבה????????????? משוויצה:אני נהגת טובה!זהירה ומהירה!וכל זאת כשפניי אינם דבוקות לזכוכית הרכב או להגה. אבל בהחלט נשים{יותר} חששניות על הכביש,לא תמיד יודעות להיחלץ ממצבים קשים על הכביש וגם שונאת לראות אותן דבוקות עם הכסא לזכוכית הרכב.

אדמiנית

New member
צודק../images/Emo70.gif

כמה פעמים שאני שלחתי למטבח נהגות... אבל בעצם גם נהגים
נו טוב, שיהיה. להגיע ל-170 קמ"ש באוטוסטרדה באיטליה, זה נקרא מהוסס

ב ד ר ך

New member
למדתי בוודאות שייש הבדל

ביום שבו חברות הביטוח הוזילו את מחירי הביטוח, לנהגות בלבד. הצעתי... כל גבר חייב לנהוג בליווי אישה בלבד ורצוי שזאת תהיה אמא שלו

טכנית לגמרי

מאוד מאוד טכנית..הייתי פעם לפני שנים טכנאית... לגבי נהיגה.. נוהגת הייטב..גם בשלג גם בקרח..גם בגשם..ובכל מצב.. נוסעת 70 מייל על הכביש ולא יותר..אין צורך ביותר...והפנים שלי לא דבוקות למראה. מי שמסוכן על הכביש זה אלו הגברים הצעירים...שאין להם שום היסוס או פחד..או רספקט לנהגים אחרים...והם אלו שנוהגים עם אלכוהול בדם..ורוצחים הולכי רגל או גורמים לתאונות. גם אותם אנשים מבוגרים מאוד..גברים ונשים בני 80 ומעלה שעוד נוהגים. אלו נוהגים לאט לאט בכביש מהיר..ואז מתחילות העקיפות..להם צריך שלילת רשיון בגיל 75...

לפי מה "שהערס" כותב

אני למשל מאוד מחובר לצד "הנשי" שבי ואני בטוח שיש רבות מהנשים שמחוברות בנושא לצד "הגברי" שבהן

נהיגה ../images/Emo61.gif

לפי ההגדרות שלך אני נוהג "גברי" תמיד על הקצה, תמיד מהר. (אחחחח
מתגעגע ל
) מפליא למדיי אבל לא עושה עבירות תנועה למעט מהירות, נוהג באדיבות בכביש (למעט אלה שנתקעים/נתקעות בשמאלי
). והתשובה לשאלתך .... כל התשובות פסולות

Raychoo

New member
אז מה היה לנו ...

הגברים הם: מעיזים יותר. תחרותיים יותר. בודקים את גבולות היכולת. אוסיף את הנתון הסטטיסטי הבא: הגברים מעורבים ביותר תאונות קטלניות מאשר נשים (תאונות המסתיימות במוות) וזו למרות התפיסה המרחבית והרפלקסים המפותחים. הנשים הן: זהירות יותר. לוקחות בחשבון מגוון פרטים. מסתכלות לטווח ארוך יותר. אז....אפשר להעיף את הזכרים מהכביש, לתת להם לנהוג בליווי אישה בלבד, או לקבוע נתיבים נפרדים לפי מין הנהג....

טוב שאתה "לייט"...אחרת הייתי מסיקה

כמה כבדות ומצ'ואיזם נשפך לך שם. אין שום הבדל....למעט ג'אנדריות...{והיא מוטלת לאחרונה בספק לאור ה"פתיחות" והסידור של הארונות} אל תכליל, ישנן כאלה שהיו מעיפות "כבדים" כמוך שיריחו להם את האגזוז. ולא בשל חשיבה קוגנטיבית, רק בגלל..{נו טוב אתה גבר, אין לך את זה} תשובה אחת יש לי אליך... צא מהבועה ותחגור חגורה גם למצח.

d a n i e l s 5

New member
במאה שערים יאהבו את ההצעה שלך.

זה עובד טוב בקוי האוטובוס....ה-ה-פ-ר-ד-ה. מה היתה השאלה?

מזל חי

New member
אופנוע כתום ורוכב טיפש

זה מה שראיתי היום במקרה ככה סתם לא נכנס בי במעבר החציה כשאני באדום וכבר באמצע. כמה כמה טיפשות יש לרוכבים האלה שעושים שטויות?? מילא כך אופנוע סע כמו בן אדם בשוליים ולא בין המכוניות ראבק הוא הרים גלגל וכמעט התהפך קדימה . טיפשותתתתתתתתתת להעז אמרת? מילא להעז בחכמה אבל לא בשטויות

למעלה