נהיגה+שתיה.. שאלה..

eliacats

New member
נהיגה+שתיה.. שאלה..

אוקי יש לי שאלה שכבר הרבה מאוד זמן אנחנו (כמה חברה) לא בטוחים בתשובה.. נכון להיום.. מבחינת החוק האם מותר לנהוג אחרי ששתית? כמובן התשובה זה לא .. אבל השאלה היא האם מותר לשתות עד גבול מסוים זאת אומרת נגיד בקבוק בירה.. או שוט או גבול אחר שהוא.. או שאסור בכלל שתמצא טיפת אלכוהול בדם?

buda11

New member
כנס.

על כול מנת אחת של אלהכול צריך לחוכת 40- 50 דקות.

Shaq018

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

לאף אחד לא אמור להיות איכפת כמה חיכית חוץ מעצמך ואלו שנוסעים איתך.. אתה לא מחכה כי רשום בחוק לחכות, אתה מחכה בישביל שרמת האלכוהול בדם שלך תרד.. לפרטים נוספים ראה את הטבלה הבאה: (חיפוש יכול להיות שימושי לפעמים.. אני בטוח שמופיעות עוד כל מיני טבלאות כאלו בפורום ובאינטרנט בכלל)http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=783&msgid=77475547

eliacats

New member
אז זה אומר

שמותר לשתות עד כמות מסוימת ולא יעשו לך כלום?

buda11

New member
לא בדיוק.

לפי החוק יש כמות מסיומת שבה ניתן שהיה אלהכול בגוף. ז"א שאם שוטר תופס אותך עם אלהכול בדם-בעל המותר יקחו לך את הרשיון ל שנתיים ותקבל 10 נקודות.

מנת אלכוהול אומר-

בקבוק בירה (330 מ``ל) כוס יין, או כוסית וויסקי, (תתקנו אותי אם אני טועה, כי מזמן שכחתי את התיאוריה...) כך שלכאורה מותר לשתות פחות מהכמות, עם זאת קח בחשבון, שאם יתפוס אותך שוטר, יתכן מאוד שתואשם בנהיגה בשכירות, חוץ מזה שזה באמת לא בריא ליסוע אפילו עם טיפת אלכוהול,

למעלה