נהיגה נכונה....

אמברון

New member
../images/Emo45.gif החלפתם פרטים?

יש לך את מספר הרכב? מה שחשוב זה שאתה בסדר!

Angel972

New member
לא, זה לא אני ../images/Emo13.gif

זה שי גל שרברבות ... תפני את המסר אליו

eitan-as

New member
לא מדוייק

המשטרה בד"כ לא מתערבת בתאונה ללא נפגעים. פשוט נותנים אישור לביטוח,וזהו.

imassia

New member
העיקר הבריאות

אפשר רק לקוות שכולנו לא פושעים על הכביש. לצערי, קשה להאמין שזה כך. חייבת להודות שגם אני פושעת רכב לפעמים - אם בכוונה או לא, זה ממש לא משנה. בקיצור, כולם פושעים על הכביש. אל תצפה לזכות קדימה רק נסה לשרוד. זה המוטו הכי מתאים לכבישי ארצנו. בעיר אחת קצת יותר פושעים באחרת הם קצת יותר נחמדים. אבל כולללללם פושעים.

NimrodKAdim

New member
ביום שישי האחרון, בקייזר

בצהרי היום, בצומת עמק זבולון-אבני החושן (צומת מספר אחת בתאונות דרכים בעיר, לפי מקומון שדירג לא מזמן). רכב חצה את עמק זבולון מכיוון משה דיין לאבני החושן, מבלי לציית לתמרור "תן זכות קדימה" - התנגש ברכב שנסע בעמק זבולון. לא היו בכלל חריקות בלימה, רק אחרי ההתנגשות שמעתי את הצמיגים של הרכבים שעפו על אי-התנועה. ממש מזעזע לראות איך הנהג יצא בהסטריה לבדור את התינוק שלו שישב מאחורה. כעבור זמן מה הגיע אמבולנס. אני לא יודע מה רמת הפגיעה שם, אבל אני לא חושב שהיו פצועים קשה. אבל זה היה ממש מזעזע.

eitan-as

New member
יום א', צומת משה דיין/עמק בית שאן

הייתי במשמרת בית"מ (יחידת תנועה מתנדבים). הגיע ג'יפ גדול מכוון משה דיין ופנה ימינה בנסיעה מהירה לעמק בית שאן, כאילו הכביש שייך לאביו, וכאילו לא מוצב שם תמרור עצור. עצרתי את הרכב ובקשתי רשיונות. הנהג אמר שהוא יודע שהוא לא עצר, וביקש ממני לוותר לו על הדו"ח!!! אמרתי לו שאולי יש דברים שעליהם אני מוכן לוותר, אבל תמרור עצור הוא לו אחד מהם, ואין שום סיכוי בעולם שאני אוותר לו על דבר כזה. כמובן שהוא קיבל דו"ח לבסוף. אני מניח שהסכום (250 ש"ח) לא מזיז לו, אבל מקווה שהנקודות ירתיעו אותו בפעם הבאה ויגרמו לו לציית לתמרורים. סעו בזהירות, איתן.א.

למעלה