נהיגה נכונה....

נהיגה נכונה....

אתמול בערב הייתי אצל חמותי...בחולון יצאתי ממנה ונסעתי לי לתומי ברחוב גולומב(רחוב צר שבחלקו הוא דו סיטרי..)פתאום יצא רכב(ג'יפ BMW)מרחוב קטן בלי לעצור למרות שיש שם עצור...והכלב הזה הנבלה הזאתי החולירע...נכנס בי!!!! הפיל לי את מוט הרוחב היפה שלי,ופגע לי בפח של הכנף הקדמי שמאלי.... את הפעימה או שתיים שהלב שלי הפסיק אני לא אזכיר כאן... את זה שישבתי 3 דקות באוטו הנכה שלי(בלי מוט הרוחב...)-:) עד שאפסיק לרעוד....גם לא אזכיר.... מזל שזה נגמר ככה ... רק רציתי להגיד לכם...שמישהו גרם לי להפסיד פעימות בליבי הקטן והמסכן... אבל מחר כבר האוטו יהיה מסודר...הלב שלי כבר לא יהיה ...עדיין יש הפרעות קצב...

אמץ

New member
אני מקווה שלפחות המשפחה לא היו

אני מקווה שלפחות האישה והבת לא זכו לחוויה הזו... והמנוול שעשה את זה, מה היה לו להגיד??

הייתי לבד..

והוא מה שהיה לו להגיד זה "לא קרה כלום סע לשלום" אני מצטער...וכאלה... היו לו באוטו אשה ושני זאטוטים...אוטו יקר היה לו.. ידע שהוא אשם...

אמץ

New member
לא קרה כלום?

הוא כנראה חושב שאפשר לקנות ילדים איפה שקונים את האוטו היקר שלו....

mic1511

New member
נו באמת איך עמדת לו ככה באמצע הדרך

זה BMW אין לך בכלל זכות קיום על הכביש. מקווה שהכל בסדר והתאוששת, ומקווה גם שנתת לו באבי אביו...

ע זי

New member
לא שמעת על חוק העזר העירוני

החדש בחולון: "זכות קדימה למקומיים". במיוחד אם הם חמושים ב BMW.. אני מכיר את החוק הזה ממקום עבודתי בלוד.

בלוד?

חביבי, חוק העזר העירוני בלוד הוא: אם אתה תושב, יש לך זכות. ובזה זה נגמר....... המשמעות של החוק היא: אתה יכול לנהוג ככל העולה על נפשך, בכל מקום [כולל מדרכות] הכי מהר שאפשר , כי חבל לבזבז זמן, ורצוי לקלל נהגות ששומרות על זהירות [אמתך].

Angel972

New member
תפסיקו תפסיקו ...

אני גדלתי בלוד וגם בתור תושב לא תמיד נותנים לך את הזכות הזאת, אבל לצערי ... אני מודה שיותר מפחיד אותי לנסוע במודיעין מאשר בלוד

ע זי

New member
למרות שאני תושב מודיעין

ורגיל לנהיגה פרועה, כל בוקר כשאני מגיע ללוד אני נכנס לכוננות ספיגה (תרתי משמע). הספיקה לי פעם אחת שראיתי את מבטו של נהג BMW לאחר שלא עצרתי באמצע הכיכר ואפשרתי לו להשתלב...

למדתי נהיגה בלוד ../images/Emo5.gif

איזה פחדדדדדדדדדדדד
מי אמר "כוננות ספיגה"? זאת בדיוק המילה

ורדה 1

New member
יש אנשים שחושבים שתמרור זו המלצה... אתמול בערב, הגענו מכיוון ישפרו סנטר לצומת של יצחק רבין. לפנינו יצא רכב מהצומת (ה"מתומררת" ב"עצור") ופנה שמאלה בלי להאיט בכלל!!!!! הבן שלי (שנוהג כבר כשנה ורבע) נשאר פעור פה../images/Emo2.gif. ולשי, אכן, העיקר שאתה בריא ושהנשים שלך לא היו איתך ברכב.

NimrodKAdim

New member
עבריינות בכביש היא עבריינות לכל דבר

אין לך מה להיות צודק בכביש. אם את רוצה לשרוד ולא להפגע, תניח שתמיד אין לך זכות קדימה, ותמיד יש מישהו שיחצה את הצומת באדום, לא יעצור בעצור, לא יסתכל לכיוון שלך. צריך להניח שמי שנמצא על הכביש לא מציית לחוקי התנועה. אלא עבריינים, אל תנסה להיות צודק איתם. היית מתווכח עם עבריין ברחוב?!

imassia

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Angel972

New member
הגשת תלונה

אם תתלונן במשטרה (מה שבדר"כ עושים כשרוצים להוציא משהו מהביטוח) תיפתח חקירה בנושא, ועם המדיניות של היום, יש סיכוי טוב שהנהג יקבל שלילה של חודש לפחות וקנס של 1500 ש"ח בלי לדבר על שכר עו"ד שהוא יצטרך לשלם. מכיר מישהו שלא נתן זכות קדימה וגרם לתאונה ... קיבל חודש + 1500ש"ח !!! וזה לא בדיוק שהוא לא נתן זכות קדימה, הוא פשוט לא ראה, אז החליק לאט לאט לתוך הצומת ... והנהג שבא מימין נסע במהירות מטורפת ונכנס בו.

למעלה