נהיגה במפה

תקשיבי

בחלום האחרון קיבלתי מכתב מהמורה שמאד ריגש אותי , בחלום אחר נהגתי בפראות בכביש בלתי נגמר כשלידי יושב מישהו מהצבא (שהיינו סוג של אויבים) שהשמש שלו בבית השלישי שלי 12/11 מאזניים. בדרך כלל למארס בנסיגה הרבה יותר קל בעניין הזה , לא?
אני בהחלט מרגיש חוסר שליטה וזה מסתדר לי עם המעבר בבית ה12, סוג של הצפה והזדמנות לסיים תהליכים בלתי פתירים...
מה היה הסיפור שלך? אני רק מבין שהוא נגמר טוב

כתבתי סיפור שלם ואני רואה שהוא לא עלה.

זה בודאי קרה כי ניסיתי לשים אייקון של בלון ממסטיק בזוקה, והעשייה הלא נכונה ביטלה את
מה שכתבתי מתחת לכותרת.

משתוקקת חי חי חי (צחוק של מכשפות זקנות)

נזקקתי לשעורים רבים - 105 של 25 דקות. זה היה אורך שעור באותן שנים.
כל האחרות סיפרו שהוציאו טסט ראשון כעבור 40 שעורים בלבד! נטרפתי.
שום דבר לא זז. שעות אח"צ. עייפה, רעבה, העיר עמוסה ורצופת רמזורים והרצפה עקומה...
יום אחד העזתי לכעוס על המורה.אמרתי לו שאני מרגישה שאני לא מתקדמת.
האדיוט ז"ל השיב: מה לעשות, הנהיגה שלך משעממת. לא היו לי מלים, אבל מאז חלה התקדמות.

טסט ראשון: המורה שלי יושב איתי במכונית ואומר לי לשבת בשקט, לא לפנות אל הבוחן, לא לדבר איתו, רק לומר בוקר טוב ולבצע את הוראותיו. (אח"כ נאמר לי שהמורה לא היה צריך להצטרף לנסיעה).
סעי שמאלה, נסעתי ימינה. סעי ימינה, נסעתי שמאלה (אני שמאלית ועלולה עדיין
להתבלבל) כך עד סוף הטסט. כמובן שהבלבול הזה הלחיץ ובלבל אותי עוד יותר. כשלון.

טסט שני, הרגשתי שהייתי בסדר, אבל בסופו המורה אמר שהוא חושב שנכשלתי משום שלא אותתי. (חולרע אמיתי).
כעבור יומיים התקשר לשאול למה אינני מתקשרת לשאול והודיע שעברתי.

אחרי קבלת הרשיון הדיכאון ותחושת הסיוט חלפו.

אך הרשיון שכב במגרה 3 שנים. ואז אחותי הבכורה והנמרצת החליטה שאני צריכה לקנות מכונית (פרינץ 1000 (תקיעת חצוצרות).
אני כבר שכחתי איך נוהגים וגייסתי את אחי הצעיר (אז כבן 17 וחצי), להתלוות אלי לכל נסיעה ולומר לי מתי ללחוץ על קלאץ',
ברקס, גאז...
עד ש
לילה אחד (עד כה נסענו ביום) ביקשתי ממנו להתלוות אלי, והחצוף הקטן צרח שנמאס לו ויותר לא יבוא איתי !!!

זה היה כיף. הכביש היה ריק וכולו שלי (חיוך של אושר גדול).
כרגע אין לי מכונית אבל כיף לנהוג.
בקרוב אצלך.

Y. Welis

New member
בעיית האבחנה בין שמאל לימין היא דיסלקציה

מוכרת (לא זוכר מה שמה; פעם קראתי) שגם אני סובל ממנה.

כשאני קורא או שומע את המילה (שמאל או ימין), אני מרים את אחת הידיים ו'נזכר'. זה לא קשור להיותך שמאלית או ליכולת התמצאות במרחב, אלא לצורך בתהליך מחשבתי מודע (לחבר מושג עם כיוון), ש'מחבר' משהו שאינו מחובר כמו שהיה אמור להיות במוח.

זה בדיוק מה שאני עושה,בחיי ! מתבוננת ביד המתא

ימה, מסמנת את הכיוון כדי לוודא.
אגב, גם כדי לזכור דברים, אני מוודאת עם עצמי שאני מרוכזת וחוזרת באוזני עצמי על המידע.
אם תיזכר במילה המגדירה, אנא כתוב זאת. תודה

Y. Welis

New member
לא מצאתי את המילה, רק את התיאור

left-right confusion, שלפי הויקי, קיים אצל 15% מהאוכלוסיה, בדרגות שונות.

נאמר שם שזה יכול להפריע במיוחד בלימוד ריקודים סלוניים... אבל לא סביר, כי אצלי זה קשור רק ל*מושג* (או מילה) שמאל וימין, ולא לזכירת צעדים ותנועות, שהם ברמה אחרת של מודעות - אינסטינקטיבית.

אגב זה קיים אצלי גם עם מספרים באנגלית, שאני חייב לדמות כספרות, אחרת לא אזכור מהן. בעברית זה קיים ברמה פחותה יותר.

בעניין החזרה - קראתי היכנשהו המלצה חמה לחזור בקול על דברים שרוצים לזכור. מסייע מאוד (מסביר גם מדוע אנשים מבוגרים לומדים תוך כדי מילמולים...).

אני באמת לא יודעת לרקוד ובטירונות שוחררתי

ממצעד הסיום. חשבתי שאני סתם קלאמזי וכעת נתת לי דיפלומה.
הריני להצהיר שאינני ממלמלת אלא הוגה בקול ברור ומצלמת היטב במבט מה מונח והיכן.
תודה

האם אתם, ווליס ופרפר, יכולים לזהות זאת במפה?

יהיה מעניין אם תצליחו למצוא היכן זה מתבטא - אם בכלל - במפת הלידה שלכם. מעניין מה מרקורי עושה שם.

Y. Welis

New member
אצלי הוא בנסיגה. מתבטא בשלל דיסלקציות

כולל זיכרון מתעתע, כתיבה 'הפוכה', קשיים בדיבור לעיתים, בניסוח, בתיאור דברים לפי הסדר ועוד.

אצלי סאטורן נמצא מול השמש ומרקורי (אם כי לא במולות), וכן בתאומים.

Y. Welis

New member
קל לבחון את זה: נסה להעביר שבוע שלם במקום אחר

ובדוק איך התחושות שלך והריכוז, וההתמקדות במשימה. אם הן שונות, ואתה חוזר הביתה ופתאום מרגיש אך דברים חוזרים לקדמותם, ללחצים המוכרים - יש סיכוי גבוה שמדובר במקום המגורים.

צריך לומר בהקשר הזה שאיכות החיים בארץ בערים הגדולות, התדרדרה משמעותית בעשור האחרון. מרוב שאנשים מתעלמים מזה (וזה לדעתי *ה*בעיה), הם מתחילים לצבור חרדות ומאניות שבסוף מטרידות ומפריעות לחיות (שלא לומר גורמות למחלות).

מעבר לבחירת תאריך מתאים

אפשר לבדוק עם הרופא שלך את ההצעה של ורדה רזיאל לקחת
כדור דרלין (שמות נוספים:פרולול, נורמלול).
זה במקרה שמדובר במתח והתרגשות.
אני מכירה את הכדור באופן אישי והוא אכן משרה נינוחות.

כשליט האופק נכנס לבית הראשון

אצלי זה השמש (שלישון ראשון אריה) כך שזה קורה כל שנה.. - נקודת הסיום של הבית ה12

שוכח סי' שמע משהו ווליס נתן קישור

לתוכנת זייטס.
כבר זמן שמופיע בה מלבן שנקרא "מיסטיק רקטנגל". אי אפשר להעתיק את משמעותו.
הוא מדבר על פתרונות יצירתיים, לא שגרתיים ומפתיעים.
הוא נוצר מהבטי 120 מעלות ו 60 מעלות והוא בין הכוכבים והנקודות הבאים:
אורנוס, יופיטר, מרס וראש דרקון.
בהצלחה רבה (אולי כדור דרלין שתתנסה בו (באישור רופא בלבד) הוא הפתרון??

אגב: ההסבר למבנה הזה הבהיר לי חלק מהתחזיות של טובה ספרא...

אגב 2: אילו ידעת את סיפר הרשיון שלי, היית נרגע !

למעלה