נהורה

מולוקו

New member
נהורה

אני מתבונן בך נפעם משיל מעליך רדיד מאובק החן שלך מזדעק מתחת למעטה אדרת. וזכרון ימי החסד מבצבץ מתוך עיני התכלת ורך מבטך הבלתי נשכח עלה זה לגדולה כערך. וחבק עז יוצא הדרך אל ארץ נהדרת מתוך זכרונות ימי החסד בנפש כמהה , חפצת קשר. אני הימרתי עליך על להט התכלת והוד הכתר בלא חשש ומורא משבר גם אם תחרישי חרש. כה אעמוד פה לפניך נהורה , נשגבת אזין עיני בתכלת אושיט אליך יד מפוייסת.

שמים1

New member
תחושות ../images/Emo79.gif

מתבוננת בך בעיניי זרקה עייפות, ובעינייך אני פרח נצחי מלבלב אליך עם השנים בפריחות של אהבה. בעינייך בוהק תכלת רקיע דוק של שלווה . השנים הבקיעו חומות ואני הפקרתי גופי למגע ידך לתחושות , לתשוקה , לתמימות.

מולוקו

New member
לאה

"הנה ימים רבים חלפו ושני ידיי עייפו ועינייך מה יפו כעיני רחל. אני אוהב אותך לאה אוהב אותך גאה אם אשכח אותך לאה שמי לא ישראל". אהוד מנור בהשראת סיפור אהבתם של לאה אבושדיד ואליעזר בן יהודה.

ריקי די

New member
בלכתך,בבואך.

לרשוֹם פּנים על מִפְתן האוֹר הרַבוּע עטוּר חוֹם וּפְסיעוֹת. מוּל בּוֹקר זוֹהֲר עינַיים מוֹליכוֹת תקוּפָה. אצבעות בִּטביעַת עיגוּלים, אוֹת וסִימָן לַך. בּטבָּעת זוֹ נישֲאת. תקוּפה. שבעה ימים וּבוֹקר, לצַיֲיר אִישוֹנים בּלכתךָ בּבוֹאךָ.

מולוקו

New member
פגישה

פנים אל מול פנים , פגישה להטביע חותם על מפתן הלב לנשק את מזוזת שפתייך להתחמם בזוהר המבט ולצייר אותך , זו הבטחה.

למעלה