נהג מסטול ב"קווים"

Rot3m

New member
נהג מסטול ב"קווים"

הנהגים בקווים כ"כ עילגים ! עזבו את זה שלפני כשבועיים נהג אחד עבר ברמזור אדום לגמרי [!!] וכמעט נכנסו בו. היום, הנהג היה מסטול לגמרי, אישה אחת אפילו אמרה שהוא שיכור. כרגיל, שאלו אם זה לבית רבקה, והנהג פשוט תוקע מבט 'רצחני' ולא אומר מילה ! ככה איזה 3 דק'. אח"כ, ברמזור הוא כל שניה עצר את האוטובוס ונסע, איזה 7 פעמים אם לא יותר. ופתאום הוא מתחיל לקשקש שיש לו 2 אחים שאחד מהם פרופסור ואחד גר בארה"ב :S ושיש לו תואר שני במת'. מי מביא לאנשים כאלה לנהוג?!

Shusho

New member
ממ רותם מי זה היה?

כאילו איך הוא נראה, שלא נעלה לאוטובוס איתו שוב :S ומישהו התלונן?

קליל 1

New member
הם עובדים 12 שעות רצוף ויותר

הוגשה עתירה לבית הדין לעבודה על שעות עודפות בנהיגה בקרב נהגים של חברת "קווים"

מיכמיך3

New member
מקרה משעשע שקרה היום

היום כשחיכיתי לאוטובוס [לפני שעה בערך] בדרכי הביתה אז באו שני אוטובוסים, אחד של "דן" ואחד של "קווים". אני עליתי על האוטובוס של "קווים" ועוד ילד מהכיתה שלעי עלה גם על האוטובוס של "קווים", והוא אמר לאיזה מישהו אחד "כן, כן אני עולה על קווים." ואז הנהג אמר והוסיף למשפט שלו "החברה הזבלית הזאת." זה היה משעשע לשמוע את זה.

חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחח מיכל מי זה היה ?

מיכמיך3

New member
לא יודעת איך בדיוק איך קוראים לו

וזה גם לא הכי מעניין אותי [אני לא מתענייינת בנהגים כמו אורטל, המפגרת, מהכיתה שלי], אבל הוא מרכיב משקפיים ויש לו שיער לבן, אפור כזה, קצת ארוך, מלא. זה היה בקו 16.

הנהג לא מכרטס לי לפי הסדר בכרטיסיה!

:{ אגב..גיליתי שבבצפר שלי רשום איפשהו על הקיר "98 לא יודע לנסוע " חח תכלס השתפרו קצת אבל הנהגים מעפנים

למעלה