נהג מונית

Mוניk

New member
נהג מונית../images/Emo14.gif

הבדיקה אצל הרופא נקבעה לשעה 9:00 בבוקר בשעה 8:30 המונית מגיעה היא עולה ושואלת את הנהג אני יכולה לעשן, הנהג מביט בה דרך המראה ועונה כן תעשני למרות שאסור. את נראית לי קצת במתח איזו בדיקה או טיפול את צריכה לעבור, אה לא משהו רציני אבל אני מתה מפחד צריכה לעקור ציפורן בבוהן ואני מאוד פוחדת מזריקות. אז למה את הולכת לבד למה לא עם חברה או בעלך או מישהו למה לבד, אני רווקה, מה כבר יכול לעזור לי חבר כרגע. אני מוכן להתלוות אלייך הציע נהג מונית, באמת היא הייתה מופתעת. המונית נעצרה בדיוק ליד קופ"ח, היא יורדת הוא מתלווה אליה, מחכים מס' דק' האחות יוצאת וקוראת בשמה, היא רועדת מפחד הוא כמובן ניכנס איתה, מעודד אותה ובזמן הזריקה הוא ליטף את פניה ברכות, למרות כל הכאב הליטוף שלו הרגיע מעט, המקום כבר היה רדום, הוא הציעה להביא לה לשתות ותוך מס' דקות חזר עם פחית קולה ובורקס חם, הטיפול נערך חצי שעה וזהו, היא אחרי עם רגל חבושה בקושי מדדה חזרה למונית, הוא תומך בה, יורדים מהמונית הוא מלווה אותה עד לפתח הבית ומבקש להיכנס, כן ווקשה כנס היא מזמינה אותו אליה הביתה. מתיישבים בסלון הקטן שלה היא קמה ומציע לו לשתות, לא, לא אל תקומי אני אכין רק תגידי איפה הקפה ומה את רוצה לשתות אכין גם לך, לי כוס תה ווקשה וככה הם מתחילים להיפתח אחד לשני, הוא ישב אצלה בבית שלוש שעות, טוב אני מאוד עייפה ורוצה לנוח או-קי הוא קם ליטף את פניה ושאל אם אפשר לבוא לבקר מחר, הם קבעו למחרת בשעות הבוקר. עוד באותו יום בשעות הערב היא קיבלה משלוח של זר ורדים מרשים מאוד בצרוף איגרת קטנה שרשום בא החלמה מהירה <נהג מונית>. זה כמובן ריגש אותה מאוד והיא כבר חיכתה למחר בבוקר. למחרת הוא מגיע באותה שעה שקבעו ובידו שי חמוד דובי פרוותי כזה רך בצבע צהוב בהיר נתן לה אותו ביד בתוספת נשיקה, נשיקה בלחי, וואו היא הרגישה פרפר קטן בבטן, היא הכירה ת'תחושה הזו וזה קצת הלחיץ וריגש בו זמנית, הפעם הוא התיישב קרוב אליה ממש צמוד מה שגרם לה לאי נוחות מסויימת היא לא הייתה מוכנה לזה, היא אחרי סיפור אהבה כוזב אבל הפעם זה קצת שונה היא חשה זאת בבטן פנימה, הוא נצמד שוב והיא לא התרחקה השעה כבר 2 בצהריים ודפיקות בדלת, הוא קם פתח את הדלת, בפתח הדלת שליח ממסעדה סינית, ארוחה סינית ובקבוק יין שהוא כבר מראש הזמין, נתן טיפ לשליח וסגר ת'דלת. היא הייתה מופתעת כמה הוא ג'נטלמן הנהג הזה, הוא מוזג לשניהם כוס יין מברך אותה ב'לחיים כזה והם שותים אוכלים, זו הייתה אווירה מיוחדת היין עשה את שלו והיא התחילה לספר לו קצת על חייה ועל אהבות שהיו לה ואכזבות ושהיא פוחדת להיות בקשר עם גברים למרות שהיא אשה יפה וסקסית היא איבדה אמון בגברים, הוא גם מספר על עצמו שהוא גרוש ויש לו 2 ילדים וסיפר על עבודתו ועל כמה שהוא לא מרוצה אבל, זה כסף טוב הוא אומר לכן אני ממשיך כנהג מונית. והינה כבר שעת לילה היא רומזת בעדינות אני חייבת להתקלח ולנוח קצת ומציעה לו לבוא לביקור נוסף, הם נפרדים בנשיקה, הפעם היא גם נשקה לו. הוא הלך ואחרי חצי שעה חייג אליה ואמר שהוא כבר מתגעגע אליה ויש בה משו מיוחד מאוד שהוא לא יודע להסביר, וביקש לחזור, עוד באותו לילה הוא חזר אליה עם בקבוק יין משובח השעה הייתה קרובה לחצות, הם שתו והאווירה הייתה חמה יותר, הוא התקרב יותר, גלי חום הציפו אותה בכל גופה, היא ידעה, ליבה אומר לה היא רוצה, רוצה להרגיש אותו בתוכה, נינוחה ובטוחה במחיצתו, תוך רבע שעה הם היו עירומים בעדינות הוא הוביל אותה לחדר השינה, מוזג לה עוד כוס יין ועל גופה טפטף יין ונתן לזה לזרום במורד הגוף, היה גוף לה מחוטף, הוא התעלס איתה ליטף את כולה בידיים מאומנות היטב, חפן את שדיה היפים ובקצות אצבעותיו צבט בפיטמותיה. מגעו היה מצמרר היא חשה איך התשוקה ממלאת את בטנה. הוא נשף ולחש באוזנה כמה היא מושכת וריח גופה חודר לנשמתו וקולו רק הגביר את תשוקתה, היא הרגישה איך קצב נשימותיה מתגבר וכל יישותה זעקהה אהבה, לשונו טיילה באיטיות מטריפה בכל גופה בכל שיפול בכל מסתור הוא לא פסח על כלום .היא נענקה וגנחה בקול, קולות של תשוקה מטריפה. תשוקה שגופה לא ידע בחודשים האחרונים. טעם את כולה את מיצי תאוותה, היא הרגישה בעננים והחזירה באותו מידה של אהבה, אהבה אותו בלשונה טעמה את כולו, את גופו המפוסל את איברו המדהים שניהם נתנו את עצמם אחד לשני ללא גבולות הוא חדר אליה היא נצמדה לגופו חזק שניהם נעו בקצב מטורף, מוסיקת הרקע השקטה סטרה את קצב התשוקה שבערה בהם, הם השתגלו בפראות פעם ועוד פעם, כאילו אין מחר. בבוקר היא פוקחת את עיניה והיא לבד היא חיכתה בקוצר רוח לטלפון, לא הבינה למה הוא לא נישאר לישון אצלה, אחה"צ הוא מצלצל אליה ואומר לה שיש לו נסיעה רחוקה היום והוא היה חייב לצאת מוקדם וביקש סליחה שלא נישאר לצידה ויצא עם אור ראשון. בשעת לילה מאוחרת הוא חזר שוב, היא קיבלה אותו בשמחה למרות שבמשך היום היה בא כעס, אותו כעס נעלם ברגע שהוא הופיע שוב בפתח ביתה. וזה לילה שני וסוער יותר מליל אמש, הם השתגלו בטרוף כל הלילה כמעט, עד שהיא נרדמה באפיסת כוחות, ושוב בבוקר היא לבד. היא מחכה לטלפון לצלצול שלא הגיע, היא חששה ודאגה אולי משהו רע קרה לו, לא ידעה את נפשה מרוב דאגה וגעגועים. יישותה רצתה בו נשמתה זעקה אליו, אך ללא מענה, באותו לילה היא לא עצמה עין וככה במשך כמה לילות היו לה סיוטים נוראיים . אחרי שבוע היא מחליטה לחייג לתחנת מוניות בה עבד, זה היה אחרי עשרות חיוגים אליו ללא מענה, המענה היחיד היה, הקו אינו זמין. ככה עובר לו חודש וחצי. מרוב מחשבות היא לא הבחינה שהמחזור החודשי שלה מאחר בשבועיים ואיך זה ייתכן, היא עם אמצעי מניעה תוך רחמי ולא שכבה עם אף גבר בחמישה חודשים האחרונים רק איתו, עם נהג המונית. ומחליטה להתקשר לחברה טובה ומספרת לה את כל הסיפור חברתה מציעה לה לבוא אליה, הם יושבות מדברות והיא בוכה ומספרת שזה היה משהוא מיוחד, הנהג מונית הזה נהג בה באופן שלא הכירה קודם, הוא אישיות מיוחדת ולא יכול להיות שהוא יעלם סתם כך. אוקי חברתה מנסה להרגיע ומציעה גם בדיקה, בדיקת הריון. באותו לילה היא ישנה אצל חברתה ובבוקר מוקדם עושים את בדיקת ההריון בבית, יש ערכה מיוחדת לכך שנותנת תוצאות של כמעט מאה אחוז, כעבור 10 דקות יש תוצאה חיובית. היא החליטה שאת הילד הזה היא רוצה, היא כבר לא ילדה, והיא לא רוצה לעשות הפלה, ובמקביל היא מנסה לעלות על עיקבותיו של הנהג. היא השיגה את כתובתו, מתברר שהוא נשוי וגר בעיר אחרת לא רחוק ממנה, הוא לא מוכן לשמוע ממנה כלום, הסיפור איך שהוא הגיע לאישתו, אבל הוא לא מוכן להכיר בהריון הזה בשום אופן, כשהיא הייתה בחודש השביעי הגיעו צירי הלידה, הייתה לה לידה מוקדמת נולד פג, בן זכר במשקל 900 גר' הוא שרד חודש וחצי בלבד. מאותו נהג מונית היא לא שמעה יותר וגם לא ביקשה ממנו כלום. כעבור שנתיים היא שוב מאוהבת ולאחר שנה של אהבה היא נישאת לבחיר ליבה גבר עם נשמה טובה שאהב אותה בכל ליבו, רכש עבורם בית באיזור יוקרתי, היתה לה אהבה אמיתית לבעלה, היו להם אמצעים כספיים ולא היה חסר לה כלום. אבל הריון נוסף כבר לא היה לה, היא לא הצליחה להכנס להריון והיא בת 33 היא עברה את כל הטיפולים האפשריים כלום לא עזר. מתברר שבגרידה שהיא עברה אחרי הלידה המוקדמת כנראה משהו נפגע וזה בלתי הפיך. היום יש לה בת מאומצת שהם מאוד אוהבים ומעניקים לה הכל. אבל היא לא שוכחת את הבן שנולד לה. על זה היא מדברת רק עם חברתה. זה לא מרפה ממנה עד היום. מוניק

לסיפור מרגש ... ../images/Emo182.gif

כזה מילים לא יוסיפו ... המילים האותיות בקושי יוצאות, האים אמת הוא או פרי הדימיון מציאות כה כוזבת מציאות אכזרית אותנו תוספת ערומים לא נותר לא נשאר רק זיכרון ונר עד לגיגול הבא אותו בתקוה להאיר לעד הנהג האישה עם הרך הנולד מחדש בתקוה ובאושר יחדיו יחיו הם ... בגילגול הבא היום לאישה יש אוהב ותומך לא רק כספית אלא גם רגשית מאמצים הם יחדיו בת לתפארת אהבתם לה הם מאירים והיא תקוה להם משאירה

טאKילה

New member
עצוב..../images/Emo142.gif

חבל שיש נשים שלא דואגות להנות מסקס בטוח, זו גנבת זרע,למרות הכאב הנוראי,זו אכן החלטה ללדת ילד מגבר נשוי ללא ידיעתו,בניגוד לרצונו. לומר הגיל שלה זה תרוץ רע,וחבל,ללדת זה ביצית וזרע, זו הסכמה הדדית,לפעמים אומרים הוא לא שפך מים,נכון יש סבירות שיצא מזיון סוער תינוק תמים שלא בחר להוולד. ההתחמקות שלו באה כנראה מהסרוב שלה לבצע הפלה,הוא נעלם כי הבין שהמצב עלול לסכן את הזוגיות שלו עם אישתו, כל הקטע כאן באלגן,ואם יש כאב יש,אבל יש כאן בורות, יש כאן כפיה ללדת תנוק לא רצוי מאיש לא מצוי, ליבי ליבי עם כל הכאב אני חושבת שהפלה זה דבר נוראי, אבל עם נתונים שכאילה הפלה עדיפה על לידה,והכי קל היה למנוע הריון לא רצוי,ולא לחכות עם פיתיון לדוג הריון. התוצאה הסופית כאובה,היא לא מצליחה ללדת עוד,ולא בגלל הפלה משום שהפלה לא היתה,הסתבכות בלידה עלולה להיות עם כל הריון גם הריון רצוי. טוב שלפחות יש לה את התינוק המאומץ, זה עדיף ומשמח מלא כלום. סיפור כואב.

Mוניk

New member
טאקושיתתתת מאמי

הי, היא כן הייתה עם אמצעי מניעה אז זה מין בטוח. הוא אמר לה שהוא גרוש, הוא שיקר לה אולי אם הוא היה אומר לה שהוא נשוי היא בכלל לא הייתה שוכבת איתו ואולי ואולי ואולי... אז ככה זה בחיים לפעמים משלמים ביוקר על טעויות כמו במקרה הזה. ונכון זה סיפור עצוב תודה על התגובה טאקי
מוניק

טאKילה

New member
אם הוא שיקר,

הוא בן זונה.. אבל למרות הכל כשהאמת יצאה היא היתה אמורה לבצע הפלה. תחשבי לרגע,תארי את הבעל שלך נוגע בסטוץ,זה שכיח, ופתאום בחורה דופקת לך בדלת להודיע ילדתי לכולנו ילד. איזו הרגשה זו? איזה עוול נוראי,ראבק קורה שאמצעי מניעה לא נותנים מענה ב 100 אחוזים,אבל תמיד יש פיתרון לסיים הריון מבלי ליצור נזק לכמה אנשים. ראיתי בתים שנפגעו כהוגן בגלל מצבים דומים מחיר הסטוץ, טוב שזה ילד ולא אריזת שיי בצורת איידס.

Mוניk

New member
טאקי! ההיגיון לא תמיד דופק כמו שעון

מה גם שאמצעי המניעה כמו שאמרת לא תמיד נונתים בטחון של 100%. והוא גם היה קצת בן **** נכון? מוניק

למעלה